Goede prijs kwaliteit verhouding met een verhaal

Veel paardenproducten zijn duur , terwijl goedkope grondstoffen worden gebruikt en de werking van alle grondstoffen niet altijd even goed duidelijk is. Bij horseflex staat die inhoud van de pot goed beschreven ook met uitleg wat waarvoor dient. Over elk product is nagedacht en dat zie je.

Betrouwbaar bedrijf

Zoals altijd, goede communicatie, snelle service en goed kwaliteit producten.

Snelle levering.

Altijd snelle levering.

Super service, snelle levering, geweldige producten TOP TOP

Het helpt

Het oude beestje lijkt minder last te hebben van stijfheid.

Werkt super

Ik gebruik glucosamine en duivelsklauw voor mijn ezel met artrose. In combinatie met goed voer en op tijd kappen is ze nu pijnvrij. Mooie fijne gezonde supplementen voor een fijne prijs. Ben er heel erg blij mee.

Snelle service, top product

Ik was op zoek naar een middel om mijn paard wat meer te laten ontspannen na het vertrek van 2 vriendjes. Ik kwam op jullie website bij de "magnesium rust combi" en dit leek mij en goed product. Gemakkelijk besteld via de webshop en de volgende dag was het al in huis. Ik zag snel resultaat bij mijn merrie. Ze is rustiger in haar koppie. Ik zou dit product zeker aanbevelen bij iedereen die op zoek is naar iets soortgelijks. Daarbij is de website van horseflex heel duidelijk en overzichtelijk. En zij bieden een snelle service.

Bestellen en vlg dag in huis.

Prima levering

Product is snel geleverd. Prijs-kwaliteit is prima.

Zoals altijd weer een snelle en correcte levering! De service van horseflex is echt fantastisch. En wat dan extra leuk is, is dat er dan in deze tijd wat chocolade paaseitjes in de doos zitten! Heel erg leuk en lekker.

Snelle levering en goede communicatie

Snelle levering en goede communicatie.

Vlotte levering

Ik heb 2 producten besteld, ze werden snel geleverd. Helaas leverde post.nl het pakket af bij het servicepunt in het dorp; wij waren gewoon thuis. Beide producten heb ik niet eerder gebruikt, dus moet ik even afwachten of ze werken bij mijn 2 paarden.

Voor 15.00 besteld en de volgende dag al bezorgd. Snelle reactie op mijn mail met vragen. Duidelijke website. Ik ben dik tevreden. Ga hier zeker snel weer bestellen.

Altijd supersnelle levering

Prima producten tegen normale prijzen en zeer snelle levering

snel geleverd

spullen worden netjes en snel geleverd

Eenvoudig bestellen, snel in huis

Tot nu toe alleen goede ervaringen met Horseflex en de producten van Horseflex.

Goede raad bij vragen ! En goede en snelle service! En top opvolging bij problemen !!

Helemaal goed!

Alles perfect gelopen, verzending netjes op tijd en goede producten. We zagen bij 1 van de 2 honden al verschil met lopen na 2 dagen gebruik Joint Power.

Tevreden

Bezorging was snel. Even afwachten of de glucosamine en de Duivelsklauw hun werk gaan doen.

Het is snel geleverd, de poeder zat echter in een navul zak ik dacht een pot. Maar dat is niet zo erg heb het zelf in een pot gedaan en de tekst erop geplakt. Nu maar uit proberen ik hoop dat het aanslaat. Ik gebruik het voor mijn hond.

topproduct!!!

zeer snelle verbetering te zien en ook het gegeven advies was top

Altijd goed

Snelle goede service, altijd

Uitstekende service, doen wat ze beloven voor levering en de paarden reageren er zeer goed op.

Uitstekend.

tot nu toe tevreden

snelle verzending en het artikel wat ik heb besteld een voedingssuplement,daar kan ik nog niet over oordelen aangezien ik er nog maar een week geleden mee ben begonnen.Maar de prijs is al prima vergeleken andere aanbieders

Duidelijke uitleg van wat elk supplement is en waarvoor het goed is, gebruiksvriendelijke website en vlotte levering.

Penningweg 32

4879AG Etten-Leur

076-5620761

Over Horseflex

Vejovitaal B.V. ontwikkelt en produceert natuurlijke supplementen voor dieren. Zo bestaat het HorseFlex en FlexRex assortiment uit een ruime keus aan producten waarmee de gezondheid van het paard en hond op een natuurlijke wijze ondersteund kan worden. We gebruiken uitsluitend ingrediënten van een hoogwaardige humane kwaliteit zonder de toevoeging van suikers, kleur-, geur- en/of smaakstoffen. Vrijwel alle grondstoffen zijn afkomstig uit Europa met een minimale impact op het milieu. Alle producten worden geproduceerd in Nederland vanuit onze eigen productie en inpakafdeling. Alle supplementen worden met veel zorg ontwikkeld, geïnspireerd op de heilzame werking van de natuur. Zo wordt er alleen gebruik gemaakt van kwalitatief hoogwaardige en natuurlijke vitaminen, mineralen, kruiden, en andere gezondheid bevorderende ingrediënten. In de wereld van supplementen voor paarden en honden is het steeds lastiger te begrijpen wat nu echt goed is of wanneer iets eigenlijk een valse belofte is. Wij houden het graag eerlijk en simpel. Zo vind je bij ons geen verstopte of moeilijk uit te spreken ingrediënten die niets bijdragen aan het product, geen vulstoffen of toegevoegde suikers, chemicaliën, kleur, geur¬ en smaakstoffen. Ons assortiment bestaat hierdoor uit duidelijke en eerlijke producten die echt doen wat ze beloven! In ons uitgebreide assortiment is er voor elke discipline, levensfase of specifieke behoefte van het paard een passende ondersteuning te vinden. Met verschillende losse kruiden, oliën of kruiden- en mineralen mixen van de beste natuurlijke kwaliteit. Zorgvuldig samengesteld in samenwerking met verschillende dierenartsen, farmaceutisch experts en specialisten in het vakgebied.