snelle service

Zowel de site als uitleg die bij de supplementen staan zijn heel duidelijk. De kwaliteit van de producten is fantastisch! Mijn paard voelt zich terug een spring in het veld sinds hij jullie supplementen neemt!

Fijne producten, snelle levering

Helemaal tevreden!

Hele goede producten voor een eerlijke prijs

Al meerdere producten gebruikt, zowel voor mijn paard als voor mijn honden, en telkens super resultaten. Vooral de kalm en relax heeft bij mijn jack russel van 13j wonderen gedaan. Milo heeft een spierziekte en daardoor trillen zijn spieren ongecontroleerd. Hij was het laatste jaar enorm achteruit gegaan en kwam nog nauwelijks de zetel uit. Onderzoeken bij de dierenarts brachten geen resultaten. Beetje ten einde raad begonnen met magnesium te geven van dit merk en merkte al heel wat verbetering. Toen kwam de kalm en relax op de markt, naar die overgeschakeld en hij is nog verder opgebloeid. Ik heb mijn hond van vroeger terug. Hij speelt nu terug met onze andere honden, wat hij zeker al een jaar niet meer gedaan had. Ik heb 1 pot uitgegeven en ondertussen zijn we twee maanden verder en doet hij het nog altijd super. Als ik merk dat hij het terug wat minder doet bestel ik meteen een nieuwe kuur.

Wel goed,maar verzendkosten veel

Dat ik nu zoveel verzendkosten moest betalen en het brievenbuspost was.

Prima prjjs/kwaliteit, Nog beter, Goede service

Artikelen zijn inderdaad de dag erop al in huis, netjes verpakt en ook veilig verpakt. Prijs en kwaliteitsverhouding is prima.

vit e

mijn paard kan zijn vit.e niet op pijl had een bloedopname laten doen en was

Goede kwaliteit voor een goede prijs

Altijd blij met de supplementen van horseflex ! handige navul verpakkingen . Natuurlijke supplementen puur en niet geheel onbelangrijk een zeer scherpe prijs! .verzending gratis vanaf 17.50 ! Kortom fijne producten voor een goede prijs , ruime keuze en een goed advies

mooi producten en goede levering

Snelle en nette levering.

Snelle en nette levering van de kruidenmix. Ik vind de uitleg op de site over de diverse kruiden erg duidelijk en geeft de juiste info.

super en snelle levering

leuke producten, betrouwbaar en supper snelle levering.

Happy paard

Mijn paard heeft een metamorfose gekregen door de detox kuur Hij zit weer super lekker in zijn vel.

Altijd heel goed

Super tevreden snelle service

Ik heb een paard met slechte hoeven, dierenarts adviseerde mij biotine poeder echter heb ik zo een kieskeurig paard dat hij dat niet nam hij liet zijn brokken staan, toen ben ik gaan googelen en kwam op biotine olie uit, noe een echte aanrader dit krijgt hij iedere dag in zijn slobber en zie goede vooruit gang .

Altijd snel geleverd.

Onze Floortje gebruikt nu al een tijd de muscle power en groenlipmossel in combinatie met hydrotherapie. Die hebben we ingezet na haar ED operatie aan beide ellebogen waar helaas ook artrose zit. Floortje doet het uitstekend dus deze combinatie is voor haar op dit moment het beste. Geen verdere medicatie nodig ;)

Hele fijne producten voor een eerlijke prijs en voor deel is dat er geen rommel in zit! Ben heel tevreden over verschillende producten voor het paard!

Goeie kwaliteit voor een eerlijke prijs

Goeie kwaliteit voor een eerlijke betaalbare prijs. Snel in huis.

Snelle levering, korte houdbaarheidsdatum

Snelle levering, het ene product heeft een houdbaarheid datum van 9 maanden en het andere product meer andere 1,5 jaar. En juist het product wat ik af en toe gebruik is kort houdbaar, dan wordt het een duur product als je de helft moet weggooien.

Top !

Ik had een aantal vragen voor mijn shetlander met waarschijnlijk PPID. Had dezelfde dag nog een bericht met een advies. Ook gebruik ik voor mijn haflinger supplementen, waarbij ik goede resultaten zie. Ik ben zeer tevreden.

Fijne producten, super snel geleverd

Binnen 24 uur geleverd!

Schnellé Lieferung

Schnelle Lieferung, Guter Preis, allerdings wäre es schön, wenn man im online-Shop die genaue Deklaration/Zusammensetzung erkennen könnte, daher nur 4 Sterne

Perfect!!

Sinds ik de glucosamine en de duivelsklauw van jullie gebruik is mijn lieve oude merrie zo veranderd, in de goede zin, dit is het 1e supplement waarvan je ziet dat t echt aanslaat bij haar. Super tevreden, snelle levering ook nog is. Geen ander merk meer voor ons!

Snelle levering en goed product

Bestelling is heel vlot verlopen en snel geleverd.

Na 7 dagen zagen we duidelijk verschil in weerstand.! Ben er superblij mee en heb er meerdere mensen op gewezen.!

Penningweg 32

4879AG Etten-Leur

076-5620761

Over Horseflex

Vejovitaal B.V. ontwikkelt en produceert natuurlijke supplementen voor dieren. Zo bestaat het HorseFlex en FlexRex assortiment uit een ruime keus aan producten waarmee de gezondheid van het paard en hond op een natuurlijke wijze ondersteund kan worden. We gebruiken uitsluitend ingrediënten van een hoogwaardige humane kwaliteit zonder de toevoeging van suikers, kleur-, geur- en/of smaakstoffen. Vrijwel alle grondstoffen zijn afkomstig uit Europa met een minimale impact op het milieu. Alle producten worden geproduceerd in Nederland vanuit onze eigen productie en inpakafdeling. Alle supplementen worden met veel zorg ontwikkeld, geïnspireerd op de heilzame werking van de natuur. Zo wordt er alleen gebruik gemaakt van kwalitatief hoogwaardige en natuurlijke vitaminen, mineralen, kruiden, en andere gezondheid bevorderende ingrediënten. In de wereld van supplementen voor paarden en honden is het steeds lastiger te begrijpen wat nu echt goed is of wanneer iets eigenlijk een valse belofte is. Wij houden het graag eerlijk en simpel. Zo vind je bij ons geen verstopte of moeilijk uit te spreken ingrediënten die niets bijdragen aan het product, geen vulstoffen of toegevoegde suikers, chemicaliën, kleur, geur¬ en smaakstoffen. Ons assortiment bestaat hierdoor uit duidelijke en eerlijke producten die echt doen wat ze beloven! In ons uitgebreide assortiment is er voor elke discipline, levensfase of specifieke behoefte van het paard een passende ondersteuning te vinden. Met verschillende losse kruiden, oliën of kruiden- en mineralen mixen van de beste natuurlijke kwaliteit. Zorgvuldig samengesteld in samenwerking met verschillende dierenartsen, farmaceutisch experts en specialisten in het vakgebied.