Uitstekend herstel door middel van supplementen

Ongeveer een jaar geleden kreeg onze Jack Russel van 11 een hernia in zijn rug. Nadat deze na diverse kuren van de dierenarts nog steeds niet het herstel had behaald wat wij gehoopt hadden, hebben wij dit probleem bij Horseflex weggelegd. Hierbij werden we geadviseerd om onze hond Glucosamine MSM te geven. Onze Jack Russel is inmiddels al een tijdje hersteld en je zou nu niet zeggen dat hij al 11 is. Een tijdje later kreeg onze Mechelse herder last van een heupspierblessure. Na een positieve ervaring hebben wij dit probleem wederom bij Horseflex weggelegd. Hierbij werd Muscle Power geadviseerd. Ook zij is weer compleet hersteld en rent weer vrolijk en kwiek rond. Het fijne aan de supplementen is dat ze compleet natuurlijk zijn. Ook de honden zijn tevreden. Zij vinden de supplementen namelijk heel lekker!

Enthousiast

Mijn hulphond was aangevallen door een andere hond. Haar bekken was daarbij verschoven en recht gezet door de osteopaat. Zij raadde mij aan om groenlipmossel te gebruiken als ondersteuning. Ik wilde het wel eens uitproberen. En het is echt geweldig. Ze voelt zich fijn en loopt goed. Ik had geprobeert te stoppen.. Maar daar liep ze meteen minder mee. Dus nu blijft ze op de ondersteuning. Wel werkt ze minder. Door de inpact van de aanval. Maar verder voelt ze zich fijn met de groenlipmossel in haar voedsel

Helemaal prima!

Ondanks de drukte rondom bezorging van pakketten toch redelijk snel ontvangen. Producten zijn prima en voldoen aan de verwachting.

Hele fijne ervaring!

Mooie producten, duidelijke webshop en snelle levering. Ik kan iedereen Horseflex aanraden!

Ik heb vaker bij jullie besteld. De gratis verzending is echt top! (Nu dan vanaf 17,50 geloof ik) Enige puntje waar ik iets op aan te merken heb is dat ik vlozaad (1500gr navul verpakking) besteld heb en deze toch net niet helemaal door de brievenbus past

Goed advies voor mijn hond

Voor mijn hond met spondylose heb ik goed advies gekregen. Met de supplementen loopt hij nu beter en sleept niet meer met de achterpoten. Je kan altijd terecht voor vragen en je krijgt passend advies. Ik blij, hond blij.

Snelle service, goede producten.

Bij vragen altijd een snel en duidelijk antwoord. De producten altijd snel en netjes in huis. Ik ben zeker heel tevreden!

Kwaliteitsproducten zonder poespas

Goede service en mooie natuurlijke producten

Heel slecht deze keer

Ik heb mijn bestelling nog steeds niet ontvangen. Op track and trace staat dat het op 31 december met de bezorger onderweg was. Nu op 5 januari nog steeds niets.

Ruim aanbod van natuurlijke supplementen

Horseflex heeft een ruim aanbod aan supplementen. Het mooie aan deze supplementen is dat ze 100% natuurlijk zijn en dus daadwerkelijk wat toevoegen voor je paard i.p.v. extra belasten met onnodige stoffen. Sommige producten hebben een goede prijs kwaliteit verhouding. Andere zijn wat aan de prijzige kant, maar dan heb je wel een goed product.

Goede kwaliteit en service

Bestelling wordt snel verwerkt, goede kwaliteit en producten goed beschreven.

Keurig op tijd bezorgd ! Goede kwaliteit !

Altijd keurig op tijd bezorgd en het is van zeer goede kwaliteit !!!

Snelle levering van goede producten

Snelle levering van goede producten. Wel prijzig maar de producten zijn er ook naar.

Altijd goed!

Fijne supplementen en service.

Prima, heel tevreden

Goede producten met goede service

Nette verpakking van het product met omschrijving, dosering en houdbaarheid er op. Optie voor navulverpakkingen is goed oor het milieu en handig dat de potten niet steeds weg gegooid hoeven te worden. De houdbaarheidssticker kun je zo overplakken.

Mijn paard heeft veel baat bij magnesium relax combi

Ik gebruik het nu bijna 2 weken en kan nu verschil merken de scherpe randjes zijn eraf

super

vlotte levering goede kwaliteit bestelde product gemakkelijk en vriendelijk contact met horseflex

Prima product & leverancier

Betrouwbare, snelle leverancier. Goed product, paard beweegt aanmerkelijk soepeler.

Makkelijk online te bestellen, snelle levering en zeer tevreden over het product.

Fijn geholpen.

Helaas heeft mijn paard en gluten allergie . En is het altijd erg moeilijk om de juiste supplementen te kunnen vinden omdat in de meeste supplementen gluten zitten. Ik ben erg fijn geholpen door en medewerker die mij kon vertellen welke producten gluten vrij zijn.

Supersnelle levering!

Binnen 1 dag mijn bestelling in huis! Echt heel fijn

Uitstekend!

Zowel het product als de service waren perfect in orde!

Onze hond doet het er super op!

Goed natuurlijk product en betaalbaar

Mijn paard doet het goed op de producten van horseflex. Heel prettig dat alles natuurlijk is. dat is voor mij een vereiste. Ik zie dat mijn paard haar artrose stabiel blijft zodat we ook nog een ritje kunnen maken. Horseflex biedt heel veel en zodoende weet je dat er kennis achter dit bedrijf zit. Mijn paard krijgt de lever detox, glucosamine en duivelsklauw. Sinds kort ook weerstand complex. Ze moest bij de weerstand complex even wennen aan een andere smaak erbij maar na 2 dagen eet ze haar suppelementen weer goed op. Heel fijn dat je ook in grotere hoeveelheden kan bestellen en alles is echt supersnel thuis geleverd!

Penningweg 32

4879AG Etten-Leur

076-5620761

Over Horseflex

Vejovitaal B.V. ontwikkelt en produceert natuurlijke supplementen voor dieren. Zo bestaat het HorseFlex en FlexRex assortiment uit een ruime keus aan producten waarmee de gezondheid van het paard en hond op een natuurlijke wijze ondersteund kan worden. We gebruiken uitsluitend ingrediënten van een hoogwaardige humane kwaliteit zonder de toevoeging van suikers, kleur-, geur- en/of smaakstoffen. Vrijwel alle grondstoffen zijn afkomstig uit Europa met een minimale impact op het milieu. Alle producten worden geproduceerd in Nederland vanuit onze eigen productie en inpakafdeling. Alle supplementen worden met veel zorg ontwikkeld, geïnspireerd op de heilzame werking van de natuur. Zo wordt er alleen gebruik gemaakt van kwalitatief hoogwaardige en natuurlijke vitaminen, mineralen, kruiden, en andere gezondheid bevorderende ingrediënten. In de wereld van supplementen voor paarden en honden is het steeds lastiger te begrijpen wat nu echt goed is of wanneer iets eigenlijk een valse belofte is. Wij houden het graag eerlijk en simpel. Zo vind je bij ons geen verstopte of moeilijk uit te spreken ingrediënten die niets bijdragen aan het product, geen vulstoffen of toegevoegde suikers, chemicaliën, kleur, geur¬ en smaakstoffen. Ons assortiment bestaat hierdoor uit duidelijke en eerlijke producten die echt doen wat ze beloven! In ons uitgebreide assortiment is er voor elke discipline, levensfase of specifieke behoefte van het paard een passende ondersteuning te vinden. Met verschillende losse kruiden, oliën of kruiden- en mineralen mixen van de beste natuurlijke kwaliteit. Zorgvuldig samengesteld in samenwerking met verschillende dierenartsen, farmaceutisch experts en specialisten in het vakgebied.