Bestelling geplaatst, betaald en de volgende dag in huis. Perfect!

Super ervaring.

Na het bestellen was het de volgende dag al in huis. Netjes verpakt ook. Ik heb nog geen beoordeling over de werking van mijn product omdat ik het nog maar kort gebruik.

Mijn bestelling was de volgende dag al binnen. Snelle service. Dank jullie wel.

Positief

Juist begonnen met het te geven Ze vinden het al wel lekker Dat is al een goed begin

Super service !

Vriendelijke en eerlijke mensen. Super service!

Blije gezonde paarden

Mijn paarden doen het heel goed op alle supplementen en zitten goed in hun vel. Huid/haar, sterke hoeven en een goede darmflora. Mijn ppid merrie heeft baat bij de extra's en mijn eotrh ruin krijgt zo voldoende vitamine binnen. De snelle levering is ook fijn en zonder hoge verzendkosten, dat maakt het voor mij prettig om te bestellen.

En weer een supersnelle levering ontvangen!

Gelijk de volgende dag mijn pakket in huis, onvoorstelbaar! En dat voor die prijs...

Mijn pony moest erg aan de smaak wennen

Mijn pony moest erg aan de smaak wennen, voer hem nu 2x per dag een klein schepje (eetlepeltje) en dat gaat nu goed! Zijn darmen zijn rustiger gelukkig!! Ik blijf dit voorlopig geven..

subliem

mijn bestelling bij Horseflex verloopt steeds op een minimum van tijd! ik bestel vandaag en morgen staat het doosje al in mijn stal!

Snelle correcte service

Mijn bestelling werd snel en correct geleverd met een leuke attentie.

Snelle levering en heel snel antwoord op je vragen

Zeer klantvriendelijk!!!!!

Heel goed.

De paarden hebben er baat bij. Super snelle levering.

Keurig netjes en snel afgehandeld.

Keurig netjes en snel afgehandeld.

super snelle service

bestellen gaat heel soepel. snelle levering. top zaak. echt.

Snel geleverd goede service.

Zeer goede ervaring!

Zeer goed ervaringen met horseflex. Zeer goede producten worden geleverd en maken hun beloftes waar.

Hele goede ervaringen. Bestelling komen altijd super snel en ben nog altijd heel tevreden!

super producten, super service

goed, pure producten, paarden doen het er super op! snelle en heel goede service, ook bij een extra vraag wordt snel en duidelijk geantwoord.

goede en snelle levering

fijn contact en snelle levering

Het produckt is goed en op tijd afgeleverd.

Het produkt is goed en op tijd afgeleverd.

Betaalbare eerlijke supplementen

Makkelijke website, duidelijke uitleg en de optie navulverpakking vind ik top. Fijn voor het milieu en je portemonnee. Altijd gratis verzenden vind ik ook een bonus. En gewoon met post.nl.

Goede spullen voor de hond. Ze vaart er wel bij

Voedingssupplementen besteld voor mijn paarden oa cbd olie, magnesium.correcte service

Snelle, correcte levering

Overzichtelijke site, erg gebruiksvriendelijk! Ik bestel regelmatig Psyllium. Goed product, paarden eten het makkelijk en goed te doseren.

Uitstekende kwaliteit, altijd snelle levering!

Ik bestel nu al zo'n 2-3 jaar altijd de duivelsklauw en glucosamine-MSM voor mijn oudje met artrose. - Kwaliteit: ponylief van 29 loopt als een 18 jarige rond. - Binnen 1 dag (uitzonderlijk 2d) geleverd. Ideaal als de stal eigenaar laat weten dat de supplementen bijna op zijn. Dan liggen de nieuwe netjes op de mat voor het oude op is. - Ideaal om een navulverpakking te kiezen. Bij chronisch gebruik heb je niet steeds nieuwe bakjes nodig. Ik blijf een tevreden klant. Zo lang mijn oudje nog mee gaat, blijf ik bij jullie bestellen!

Penningweg 32

4879AG Etten-Leur

076-5620761

Over Horseflex

Vejovitaal B.V. ontwikkelt en produceert natuurlijke supplementen voor dieren. Zo bestaat het HorseFlex en FlexRex assortiment uit een ruime keus aan producten waarmee de gezondheid van het paard en hond op een natuurlijke wijze ondersteund kan worden. We gebruiken uitsluitend ingrediënten van een hoogwaardige humane kwaliteit zonder de toevoeging van suikers, kleur-, geur- en/of smaakstoffen. Vrijwel alle grondstoffen zijn afkomstig uit Europa met een minimale impact op het milieu. Alle producten worden geproduceerd in Nederland vanuit onze eigen productie en inpakafdeling. Alle supplementen worden met veel zorg ontwikkeld, geïnspireerd op de heilzame werking van de natuur. Zo wordt er alleen gebruik gemaakt van kwalitatief hoogwaardige en natuurlijke vitaminen, mineralen, kruiden, en andere gezondheid bevorderende ingrediënten. In de wereld van supplementen voor paarden en honden is het steeds lastiger te begrijpen wat nu echt goed is of wanneer iets eigenlijk een valse belofte is. Wij houden het graag eerlijk en simpel. Zo vind je bij ons geen verstopte of moeilijk uit te spreken ingrediënten die niets bijdragen aan het product, geen vulstoffen of toegevoegde suikers, chemicaliën, kleur, geur¬ en smaakstoffen. Ons assortiment bestaat hierdoor uit duidelijke en eerlijke producten die echt doen wat ze beloven! In ons uitgebreide assortiment is er voor elke discipline, levensfase of specifieke behoefte van het paard een passende ondersteuning te vinden. Met verschillende losse kruiden, oliën of kruiden- en mineralen mixen van de beste natuurlijke kwaliteit. Zorgvuldig samengesteld in samenwerking met verschillende dierenartsen, farmaceutisch experts en specialisten in het vakgebied.