Zoals een webwinkel behoort te zijn!

Overzichtelijke website Milieuvriendelijk! Snelle levering Kwalitatief goede producten Zeker voor herhaling vatbaar!

Goede adviezen, snelle levering, goede service

Bij per ongeluk teveel betaald te hebben werd het in 2 minuten tijdens een telefoo ntje terug gestort.. Altijd bereikbaar voor advies en denken ook met je mee. Al diverse supplementen voor langere en kortere duur gebruikt en dik tevreden.....

Top product

Ten eerste is jullie service echt top. Jullie gaan mij als klant houden. Over het product.. ze eet t goed. En ik heb zelfs t idee dat het werkt. Ze loopt minder stram als voorheen

Super service en fijne producten

Ik gebruik de producten van horseflex al langere tijd waaronder de magnesium en dat werkt hartstikke goed voor mijn paarden. Ik ben ook erg blij met de kwaliteit van de producten. Verder is de service van horseflex hartstikke goed, snel geleverd (ook in de coronatijd is het snel geleverd) en blijkbaar was de goudsbloem navulverpakking niet op voorraad en dit is een paar dagen later nagestuurd. Ik heb dus ook niet hoeven wacht op de andere producten, die zijn direct verstuurd. Echt heel fijn!

Snelle service en goede producten en prijzen.

Snelle verzending en goed product

Voor mijn merrie met overgewicht de HorseFlex Glucose Support aangeschaft. Na 1 week merkte ik al verschil in haar energie-level, ze was veel energieker!

Snel, goed, goede prijs en mooie producten.

Snelle levering. Goede prijs - kwaliteits producten. Goede klantenservice. Paard doet het goed op de glucosamine/kurkuma. Eens in de zoveel tijd een kuurtje goudsbloem om de afvalstoffen af te voeren. Kan iedereen Horseflex aanbevelen.

Paarden krijgen al jaren glycosamine msm ,vlozaad in een kuurtje,,nu voor het eerst de zomermix mee besteld ,kijken of dit ook helpt

Heel goede producten

Heel tevreden van de glucosamine voor de pony! Nu gaan een supplement voor de hand testen. Een verpakking was beschadigd bij levering en de doos zat onder het poeder. Ik ga dit doorgeven aan Horseflex. Hopelijk voorzien ze een tegemoetkoming.

Duidelijke website, snel in huis, top producten

Snelle en goede service

Snel besteld, duidelijke website, gratis verzenden is ook echt een klantgerichte service vind ik. Goede producten voor een goede prijs.

Heel goede kwaliteit en service

Snelle levering, goede kwaliteitsproducten

Mijn paard is er blij mee Snelle levering

Gewoon goed

Gewoon goed: bestellen, snel ontvangen, goede spullen

Super!!

Duidelijke site, makkelijk bestellen en super snel geleverd.

Nog geen ervaring

Voor de eerste keer FlexRex Jointpower. Kan nog geen beoordeling geven over het product. Bestelling en levering is perfect. De schroefdeksel van de bus zat er niet recht op, was daarom moeilijk te openen

Gewoon top. Snel , netjes prima site en de klant wordt netjes geinformeerd als jouw bestellin verzonden is. Heel tevreden over jullie service. 👍

Prima service!

Zeer snel en duidelijk antwoord op mijn vraag.

Geweldige service

Onlangs de glucosamine voor mijn hond besteld, hierover eerst advies gevraagd welke ik het beste kon nemen. Dit ivm de nog jonge leeftijd (6) en het moeilijke eetgedrag! Super geholpen en inderdaad mijn hond eet de glucosamine gelukkig nu wel op.

Super product

Snel mooie prijs!

Prima levering maar ze vind het niet lekker

Als klant heb ik een positieve ervaring bij het bestellen & leveren van het product. Helaas vind mijn merrie het niet lekker en krijg ik het bij haar gewoon niet binnen. Dan is de lol snel er af. Misschien had ik meer vragen vooraf moeten stellen. Ik weet het niet.

Snelle en correcte levering

Snelle en correcte levering

Super service

Bestel regelmatig. Producten van prima kwaliteit. De laatste keer per abuis een bestelling gewisseld met een andere klant. Werd supersnel en correct opgelost. Mail die ik vanuit horseflex ontving, nadat ik melding maakte van de foute leveringhad een vleugje humor waardoor je het gevoel hebt dat het op een persoonlijke manier correct wordt opgelost. Super!!

Super snelle levering

Over de produkten kan ik nog niet zoveel vertellen . Ik gebruik ze nog te kort . Maar ik ben erg tevrede dat het pure produkten zijn .

toppie

ik heb 2 al oudere paarden en die hebben met deze producten een echt mooie oude dag, ze blinken en huppelen af en toe nog eens door de weide. Mensen die passeren begrijpen niet dat ze al zo oud zijn en er nog steeds zo goed uitzien. Een pluim op mijn en jullie hoed !

Penningweg 32

4879AG Etten-Leur

076-5620761

Over Horseflex

Vejovitaal B.V. ontwikkelt en produceert natuurlijke supplementen voor dieren. Zo bestaat het HorseFlex en FlexRex assortiment uit een ruime keus aan producten waarmee de gezondheid van het paard en hond op een natuurlijke wijze ondersteund kan worden. We gebruiken uitsluitend ingrediënten van een hoogwaardige humane kwaliteit zonder de toevoeging van suikers, kleur-, geur- en/of smaakstoffen. Vrijwel alle grondstoffen zijn afkomstig uit Europa met een minimale impact op het milieu. Alle producten worden geproduceerd in Nederland vanuit onze eigen productie en inpakafdeling. Alle supplementen worden met veel zorg ontwikkeld, geïnspireerd op de heilzame werking van de natuur. Zo wordt er alleen gebruik gemaakt van kwalitatief hoogwaardige en natuurlijke vitaminen, mineralen, kruiden, en andere gezondheid bevorderende ingrediënten. In de wereld van supplementen voor paarden en honden is het steeds lastiger te begrijpen wat nu echt goed is of wanneer iets eigenlijk een valse belofte is. Wij houden het graag eerlijk en simpel. Zo vind je bij ons geen verstopte of moeilijk uit te spreken ingrediënten die niets bijdragen aan het product, geen vulstoffen of toegevoegde suikers, chemicaliën, kleur, geur¬ en smaakstoffen. Ons assortiment bestaat hierdoor uit duidelijke en eerlijke producten die echt doen wat ze beloven! In ons uitgebreide assortiment is er voor elke discipline, levensfase of specifieke behoefte van het paard een passende ondersteuning te vinden. Met verschillende losse kruiden, oliën of kruiden- en mineralen mixen van de beste natuurlijke kwaliteit. Zorgvuldig samengesteld in samenwerking met verschillende dierenartsen, farmaceutisch experts en specialisten in het vakgebied.