Nooit meer iets anders

Inmiddels zijn we al bijna een jaar een van de trouwe klanten van Horseflex. Onze 10 honden en 2 paarden krijgen allemaal supplementen. En wat een verschil, vooral bij de oudere honden. alsof ze weer puppy zijn! Waarom Horseflex: ☆natuurlijke producten. Dat is voor mij het belangrijkste. ☆ je merkt écht verschil. Mijn hengst heeft helaas artrose opgelopen, we gebruiken nu joint powder en sinds kort duivelsklauw. Hij gaat top! Tevens krijgen onze sporthonden dit ook, plus kurkuma en groenlipmossel, ze gaan als een speer ☆ je kunt altijd bij ze terecht voor advies. Ze hebben mij al enorm geholpen. ☆ producten gaan relatief lang mee. Dus de kosten per dag vallen reuze mee ☆ levering is snel.

Snel

Goed en snel geleverd

Gewoon perfect !!!

Makkelijke site, goed productomschrijving, eenvoudig te bestellen en snelle levering. Hier word ik blij van !!!

Goeie prijs/ kwaliteits verhoudingen

Super snelle levering. Netjes verpakt. Duidelijke informatie over elk product. Kortom top service.

Sinds ik producten van horseflex bestel ben ik zeer tevreden over de kwaliteit en service. Snelle levering.

Goede producten en zeer snelle levering

Ik gebruik het al jaren en ben er dik tevreden over, zeker ook de navulverpakkingen met het oog op ons milieu. Perfect. En even een mail en 2 dagen later al in huis, ideaal.

Zeer goed & betrouwbaar

Fijne webwinkel. Goed overzichtelijk. Zeer snelle service van je producten. Hij eet het zeer goed. Het is alleen nog te kort om over te oordelen.

Vooralsnog tevreden!

Het is nog te vroeg om de supplementen te beoordelen, ik begin ze net te voeren. Maar over de bestelling en verzending ben ik zeer tevreden. Snel geleverd, goed verpakt en geen extra kosten voor levering in het buitenland. Heel goed!

Snel in huis, stevige verpakking ook de navulverpakking was goed ingepakt. Heb het idee dat mijn paard het goed doet op jullie producten. Ga er zeker meer van proberen!

Fijne service, uitstekende producten, snel geleverd en goed verpakt! Mijn paard doet het super op de jointpower en de duivelsklauw en de andere producten die ik nu ontdek. Ook heel erg fijn dat je navullingen kunt kopen die nét wat goedkoper zijn. Altijd fijn voor de portemonnee en het milieu!

Perfect in orde

Besteld, dag erna verzonden en dag daarna in huis in perfecte staat.

Snelle levering, goed verpakt

Product nog niet in gebruik

Snel geleverd, goed product!

Gevonden op internet, alles top afgehandeld

Eerlijke en natuurlijke producten, snelle levering!

Ik vind het fijn dat van elk product een duidelijke omschrijving te vinden is met hoe en wat en alle ingrediënten. Het is ook erg fijn dat het snel en zelfs gratis geleverd wordt.

Goed werkende supplementen

Goede supplementen en altijd snel binnen na bestelling

Geen problemen netjes afgeleverd zo als altijd en snel.

Ik heb de Jointflex besteld. Goede kwaliteit, geen toegevoegde rommel. Prijs-kwaliteit is erg goed, levering altijd netjes en snel. Niks op aan te merken dus!

Correcte en snelle service

Hele correcte uitleg op de website, duidelijk om te bestellen en de zending is makkelijk te volgen

Snelle levering goede service

Mooie snelle levering goede service en top producten

Zeer goede klantenservice en zeer snelle levering

Bij het stellen van een vraag, krijg je zeer snel antwoord. Ze geven advies waar je ook echt iets mee bent. Ik bestel regelmatig en als er eens iets is of ik wens iets extra, zijn ze altijd bereid om dit te bekijken en te zien wat ze voor je kunnen betekenen. Vandaag besteld, morgen in huis.

Goede service, en fijne producten 👍

Als ik mijn supplementen bestel bij horseflex, heb ik ze de volgende dag in huis. Met die ene keer daar gelaten, tien mijn pakket was zoekgeraakt, maar horseflex het prima heeft opgelost. Paardje is nog steeds super blij, en doet het super op de supplementen. Een hele dikke 👍

Bestel altijd curcuma super werking! Snelle levering en ook nog gratis verzending. Niks op aan te merken!

Makkelijk online te bestellen, heel veel keus

Altijd snel

Snel, gratis verzenden, erg tevreden

Curcuma en Jointpower worden altijd keurig correct en vlot geleverd. Bij laatste levering jammer van de kortingsbon die t/m december te besteden is... Heb je net voor maanden spullen aangeschaft!

Penningweg 32

4879AG Etten-Leur

076-5620761

Over Horseflex

Vejovitaal B.V. ontwikkelt en produceert natuurlijke supplementen voor dieren. Zo bestaat het HorseFlex en FlexRex assortiment uit een ruime keus aan producten waarmee de gezondheid van het paard en hond op een natuurlijke wijze ondersteund kan worden. We gebruiken uitsluitend ingrediënten van een hoogwaardige humane kwaliteit zonder de toevoeging van suikers, kleur-, geur- en/of smaakstoffen. Vrijwel alle grondstoffen zijn afkomstig uit Europa met een minimale impact op het milieu. Alle producten worden geproduceerd in Nederland vanuit onze eigen productie en inpakafdeling. Alle supplementen worden met veel zorg ontwikkeld, geïnspireerd op de heilzame werking van de natuur. Zo wordt er alleen gebruik gemaakt van kwalitatief hoogwaardige en natuurlijke vitaminen, mineralen, kruiden, en andere gezondheid bevorderende ingrediënten. In de wereld van supplementen voor paarden en honden is het steeds lastiger te begrijpen wat nu echt goed is of wanneer iets eigenlijk een valse belofte is. Wij houden het graag eerlijk en simpel. Zo vind je bij ons geen verstopte of moeilijk uit te spreken ingrediënten die niets bijdragen aan het product, geen vulstoffen of toegevoegde suikers, chemicaliën, kleur, geur¬ en smaakstoffen. Ons assortiment bestaat hierdoor uit duidelijke en eerlijke producten die echt doen wat ze beloven! In ons uitgebreide assortiment is er voor elke discipline, levensfase of specifieke behoefte van het paard een passende ondersteuning te vinden. Met verschillende losse kruiden, oliën of kruiden- en mineralen mixen van de beste natuurlijke kwaliteit. Zorgvuldig samengesteld in samenwerking met verschillende dierenartsen, farmaceutisch experts en specialisten in het vakgebied.