KWALITEITSVOLLE PRODUCTEN

DE PRODUCTEN DOEN WAT ZE BELOVEN

Snelle aflevering, leuke acties, goede producten

Helemaal tevreden met de service

Hele fijne producten

Voor onze 2 paarden bestel Ik regelmatig msm en glucosamine. De producten van horseflex zijn betaalbaar en goed. Snelle levering en het past vaak door de brievenbus.

Fantastisch product

Dierenarts stond versteld hoe snel mijn paard was voorruit gegaan. En ik ook 😀

Goede service!

Na goede resultaten met de Biotine van Horseflex (voor de hond) wilde ik graag wat informatie over de Groenlipmossel (ook voor de hond). Op mijn mail werd super snel gereageerd en ben ik goed en persoonlijk geholpen. De bestelling was ook snel in huis. Nu afwachten of het resultaat ook goed is maar aan de kwaliteit van het supplement zal het vast niet liggen. Horseflex bedankt!

Super snel geleverd

Besteld en de volgende dagal geleverd, echt super!

Goede producten, snelle levering

Mijn tinker van 16 heeft pssm1 Wij zijn nu net gestart met de amino complex. En straks ook de magnesium en vitamine E. De levering was snel.

heel goed

Net als alle andere keren; goede producten, duidelijke website, snelle levering en een prima commmunicatie.

Website gebruiksvriendelijk, snelle levering en goede opvolging. Doeltreffendheid producten zal nog moeten blijken vermits dit de eerste bestelling was.

Wat ik een groot voordeel vind is dat de producten van HorseFlex puur natuur zijn. Geen suikers of andere toevoegingen. De levering was ook supersnel! Ben pas net begonnen met de Duivelsklauw, dus kan nog niets over de werking zeggen. Wel is aan te raden om niet direct 2 volle scheppen door het voer te doen. Mijn paard haalde haar neus op voor die nieuwe geur haha. Nu rustig aan het opbouwen en gestart met een halve schep. Dat helpt!

Super snelle levering, fijne producten!

Horseflex Joint power gebruik ik voor mijn paard met beginnende artrose. Ik merk dat hij minder stijf is bij het losrijden, dus ik ben zeer tevreden over het product.

goede producten, correcte & snelle levering, én gratis verzending naar België !!

Duidelijke site, snelle service!

Heb voor t eerst puur magnesium besteld! Ben benieuwd naar het resultaat ...

Goede producten

Kwaliteit prijs goed. Goede gebruiksaanwijzing op product

Goede producten en super snelle levering

Goede service , goede kwaliteit

Zeer zeer zeer tevreden altijd

Goede service!

Snel en goede service, ik ben tevreden!

Prima advies en service

Goed geadviseerd en altijd reactie

Natuurlijke producten aan een eerlijke prijs!

Ik gebruik de producten van Horseflex ongeveer een klein jaar bij de ondersteuning van de gewrichten van mijn 21-jarig paard. Ze helpen hem soepel te bewegen en zich soms weer een jong veulen te voelen. De website is overzichtelijk en er is een ruim aanbod aan een eerlijke prijs. De levering gebeurt snel en correct!

TOP

Zeer correct en vriendelijk wanneer je een aantal vragen hebt. Alsook de betaling is vlot verlopen! Snelle levering, ook al moet het van Nederland naar België. Mijn extra vraag bij niet thuis=achter poort. Werd er door jullie nog eens extra en uitdrukkelijk opgezet. Echt TOP!! Groot gamma aan natuurlijke producten! En natuurlijk, heeft de mond aan mond reclame veel gedaan! Want zo heb ik het product leren kennen. Dus men zegge het voort!

Geweldige producten,en zeer snelle levering!

Zie bovenstaande!

Helemaal perfect

Mijn ervaring dat alles goed gegaan is qwa bestellen en leveren, en dat ik bang was dat mijn paard Branco het niet zo innemen wat met andere producten is gebleken dus wortels al klaar voor in zijn voeding, maar hij schrokt alles op. YEEEE helemaal blij.

Na een misverstand, één navulverpakking geleverd ipv 3 werd het euvel onmiddellijk hersteld. Bedankt.

Super tevreden.

Ik ben zo tevreden over deze producten, Altijd snel geleverd en super verpakt. 👍🏼👍🏼👍🏼👍🏼👍🏼

Penningweg 32

4879AG Etten-Leur

076-5620761

Over Horseflex

Vejovitaal B.V. ontwikkelt en produceert natuurlijke supplementen voor dieren. Zo bestaat het HorseFlex en FlexRex assortiment uit een ruime keus aan producten waarmee de gezondheid van het paard en hond op een natuurlijke wijze ondersteund kan worden. We gebruiken uitsluitend ingrediënten van een hoogwaardige humane kwaliteit zonder de toevoeging van suikers, kleur-, geur- en/of smaakstoffen. Vrijwel alle grondstoffen zijn afkomstig uit Europa met een minimale impact op het milieu. Alle producten worden geproduceerd in Nederland vanuit onze eigen productie en inpakafdeling. Alle supplementen worden met veel zorg ontwikkeld, geïnspireerd op de heilzame werking van de natuur. Zo wordt er alleen gebruik gemaakt van kwalitatief hoogwaardige en natuurlijke vitaminen, mineralen, kruiden, en andere gezondheid bevorderende ingrediënten. In de wereld van supplementen voor paarden en honden is het steeds lastiger te begrijpen wat nu echt goed is of wanneer iets eigenlijk een valse belofte is. Wij houden het graag eerlijk en simpel. Zo vind je bij ons geen verstopte of moeilijk uit te spreken ingrediënten die niets bijdragen aan het product, geen vulstoffen of toegevoegde suikers, chemicaliën, kleur, geur¬ en smaakstoffen. Ons assortiment bestaat hierdoor uit duidelijke en eerlijke producten die echt doen wat ze beloven! In ons uitgebreide assortiment is er voor elke discipline, levensfase of specifieke behoefte van het paard een passende ondersteuning te vinden. Met verschillende losse kruiden, oliën of kruiden- en mineralen mixen van de beste natuurlijke kwaliteit. Zorgvuldig samengesteld in samenwerking met verschillende dierenartsen, farmaceutisch experts en specialisten in het vakgebied.