Goed product, snelle levering

Goede prijs kwaliteit verhouding en duidelijke voorwaarden

levering was wel snel alleen de postbezorger niet heb nu 3 dagen moeten wachten terwijl vorige x 1 dag

Overzichtelijk en relevante informatie

Door middel van de zoekfunctie kon ik al snel de juiste supplementen vinden voor mijn hoefbevangen paard. De omschrijving van de werking vab het product en waarvoor het gebruikt kon worden was duidelijk. Ook de levering was snel.

Goede service. Ook de mail werd snel en keurig beantwoord.

Wat de resultaten van het product zullen zijn kan ik nog niet zeggen, daar is het te vroeg voor, maar de levering was vlot en keurig via de bring me app.

Goede producten en prima service

Snelle levering, netjes verpakt en ik merkte direct verschil bij het gebruik van de supplementen. Ik ben inmiddels vaste klant.

Verbluffend snel resultaat

Heel snel zie je resultaat bij het gebruik van de Flex Horse supplementen. Mijn paard is na een training sneller hersteld en stukken soepeler in zij spieren en gewrichten.

Vlotte levering, goed product

Volgende dag al binnen, merk echt verschil bij mijn hond

Al mijn bestelling zijn altijd goed en snel.

Supersnelle levering en goede informatie

Prijs kwaliteits verhoudingen zijn erg goed. Informatie is zeer duidelijk.

goede producten, goede service

snelle levering van super producten

Mijn ervaringen met horseflex is echt top! Word optijd geleverd. Betaalbaar. En helpt mijn paarden zich goed of beterder te voelen.

Vlotte levering .

Vandaag besteld , morgen geleverd.

Efficiënt en snel

Ik heb al tweemaal besteld bij Horseflex, telkens kwamen de bestellingen zeer snel toe. De producten worden ook telkens voorzien van voldoende maatschepjes. De uitleg bij de producten online is verstaanbaar en uitgebreid genoeg.

Prima, snelle service, goed informatie

Het paard ging na een week of beter lopen.

Snelle service, goede prijzen

Ik kreeg binnen een dag advies over een te bestellen product. De producten zijn goed geprijsd en verzenden is ‘gratis’ en super snel!

Snel en precies wat je besteld. Tot de volgende keer!

Duidelijke website waarop alles makkelijk te vinden/bestellen is. Snelle levering in stevige verpakking.

Op en top in orde!

Reeds verschillende producten besteld en steeds heel tevreden. Natuurlijke producten die bovendien heel snel geleverd worden! Top service!

Keurige snelle levering

Ik heb voor de eerste keer iets besteld bij horse flex en ben zeer tevreden met het snelle bezorgen en de keurig nette verpakking van mijn bestelling! Daarnaast zat er ook nog een leuk kadotje bij mijn bestelling dat is altijd leuk!

Besteld en ontvangen

Keurig verpakt. Duidelijke gebruiksaanwijzing Hebben erg veel

Goed betaalbare producten

Onlangs voor de 3e keer een bestelling gedaan bhij horseflex. Erg tevreden over de werking van horseflex magnesium citraat

Altijd zeer tevreden over producten en service

Al veel verschillende producten van horseflex besteld, en altijd zeer tevreden over de producten en service, raad de producten aan iedereen aan

perfect: lijkt wel of het steeds beter wordt

snel, duidelijk en prachtige zuivere producten

Uitstekend!

Nette site, makkelijk bestellen, netjes verpakt en snelle levering. Ook op vragen gesteld per mail reageren ze snel.

Penningweg 32

4879AG Etten-Leur

076-5620761

Over Horseflex

Vejovitaal B.V. ontwikkelt en produceert natuurlijke supplementen voor dieren. Zo bestaat het HorseFlex en FlexRex assortiment uit een ruime keus aan producten waarmee de gezondheid van het paard en hond op een natuurlijke wijze ondersteund kan worden. We gebruiken uitsluitend ingrediënten van een hoogwaardige humane kwaliteit zonder de toevoeging van suikers, kleur-, geur- en/of smaakstoffen. Vrijwel alle grondstoffen zijn afkomstig uit Europa met een minimale impact op het milieu. Alle producten worden geproduceerd in Nederland vanuit onze eigen productie en inpakafdeling. Alle supplementen worden met veel zorg ontwikkeld, geïnspireerd op de heilzame werking van de natuur. Zo wordt er alleen gebruik gemaakt van kwalitatief hoogwaardige en natuurlijke vitaminen, mineralen, kruiden, en andere gezondheid bevorderende ingrediënten. In de wereld van supplementen voor paarden en honden is het steeds lastiger te begrijpen wat nu echt goed is of wanneer iets eigenlijk een valse belofte is. Wij houden het graag eerlijk en simpel. Zo vind je bij ons geen verstopte of moeilijk uit te spreken ingrediënten die niets bijdragen aan het product, geen vulstoffen of toegevoegde suikers, chemicaliën, kleur, geur¬ en smaakstoffen. Ons assortiment bestaat hierdoor uit duidelijke en eerlijke producten die echt doen wat ze beloven! In ons uitgebreide assortiment is er voor elke discipline, levensfase of specifieke behoefte van het paard een passende ondersteuning te vinden. Met verschillende losse kruiden, oliën of kruiden- en mineralen mixen van de beste natuurlijke kwaliteit. Zorgvuldig samengesteld in samenwerking met verschillende dierenartsen, farmaceutisch experts en specialisten in het vakgebied.