Snelle levering en netjes verpakt.

Goede producten op natuurlijke basis!

Paarden eten de supplementen makkelijk, merk echt veranderingen na de supplementen en dat is waar het om gaat!

Producten geven resultaat

Heel fijn dat het allemaal natuurlijke producten zijn. Ze geven resultaat!

Betrouwbaar en snel

Voor de tweede keer wat besteld bij Horseflex en beide keren snel geleverd. Producten zijn netjes verpakt en zien er goed uit.

Super snelle levering

Ik heb curcuma souplessemix besteld op aanraden van horseflex voor mijn oude paard die chronische einschuss heeft en kreupel was. Hij is 20 jaar maar weer helemaal opgebloeid, is fit en heeft weer lol in zijn leven. Ik kan hem weer rijden en is eigenlijk niet kreupel meer. Been is nu ook dunner dus werkt het ook tegen de ontstoken lymfebanen. Ik geef dit product nu ook aan mijn andere paard met problemen aan zijn si gewricht en lijkt nu na een goede week ook aan te slaan. Ik ben zeer positief over dit product. Zou wat goedkoper mogen zijn voor mij.

Snelle levering en goed product

Fijn dat er een navulverpakking geleverd kan worden die door de brievenbus past. Ben ook tevreden over de glucosamine MSM voor mijn paard. Ze is minder snel stram en het is een puur product zonder toevoeging van suikers e.d.

Geen aanmerkjngen...alles liep perfect.

SUPER NIETS VERANDEREN

Snel bezorgd goed en netjes verpakt . Ik blijf een trouwe klant.

Fijne producten en snelle levering!

Super snelle levering en erg fijne producten.

Snelle levering van goede producten

Voer 1 paard glucosemine met msm en duivelsklauwpoeder. Ivm arthrose het andere paard krijgt maagbalans. Beide paarden reageren goed op deze produkten

Goed ontvangen en in twee dagen Gisteren voor de eerste keer gegeven aan me paardje

Super producten

Snelle levering en goede service

Fijne supplementen Snelle levering

Zeer goede producten

Producten met een goede pris/kwaliteitverhouding. Snelle levering. Ik heb al verschillende supplementen geprobeerd ,maar wat me ook bevalt aan deze is de structuur. Het verdeelt goed onder het voer

goede producten , snel geleverd

joint power voor oude merrie voldoet goed

Super producten en snel geleverd!

Zeer tevreden over de geleverde producten. En prijs technisch ook goed Bovendien snelle levering! Ga zo dood

Duidelijk en snel

Duidelijk en snel

Ik heb inmiddels meerdere producten van Horseflex mogen ontvangen, en daarbij ook voor sommigen advies gevraagd. Het product wordt snel bezorgt, vaak al de volgende dag, en ook vragen worden over het algemeen snel en vakkundig beantwoordt.

prachtig bedrijf

ze dien wat. ze op hun site beloven. leveringen verlopen zonder problemen

Helemaal top!

Snel en gratis geleverd en mijn paardje reageert er goed op.

Pony gebruikt de jointpower al lange tijd en eet het prima. Pas ook wat advies gevraagd en ze reageren snel en netjes. En gratis verzenden.

Goed product, makkelijk in gebruik

Mijn paardje met PSSM1 reageert heel goed op de vitamine E en hij vind het erg lekker.

Top product, volledig natuurlijk! Gratis verzenden is ook niet onbelangrijk, kortom ik ben fan op alle vlakken!

Snelle levering, goede produkten!

Super snelle levering

Ik hoop dat de supplementen gaan aanslaan bij mijn oude paardje die te kampen heeft met artrose

Penningweg 32

4879AG Etten-Leur

076-5620761

Over Horseflex

Vejovitaal B.V. ontwikkelt en produceert natuurlijke supplementen voor dieren. Zo bestaat het HorseFlex en FlexRex assortiment uit een ruime keus aan producten waarmee de gezondheid van het paard en hond op een natuurlijke wijze ondersteund kan worden. We gebruiken uitsluitend ingrediënten van een hoogwaardige humane kwaliteit zonder de toevoeging van suikers, kleur-, geur- en/of smaakstoffen. Vrijwel alle grondstoffen zijn afkomstig uit Europa met een minimale impact op het milieu. Alle producten worden geproduceerd in Nederland vanuit onze eigen productie en inpakafdeling. Alle supplementen worden met veel zorg ontwikkeld, geïnspireerd op de heilzame werking van de natuur. Zo wordt er alleen gebruik gemaakt van kwalitatief hoogwaardige en natuurlijke vitaminen, mineralen, kruiden, en andere gezondheid bevorderende ingrediënten. In de wereld van supplementen voor paarden en honden is het steeds lastiger te begrijpen wat nu echt goed is of wanneer iets eigenlijk een valse belofte is. Wij houden het graag eerlijk en simpel. Zo vind je bij ons geen verstopte of moeilijk uit te spreken ingrediënten die niets bijdragen aan het product, geen vulstoffen of toegevoegde suikers, chemicaliën, kleur, geur¬ en smaakstoffen. Ons assortiment bestaat hierdoor uit duidelijke en eerlijke producten die echt doen wat ze beloven! In ons uitgebreide assortiment is er voor elke discipline, levensfase of specifieke behoefte van het paard een passende ondersteuning te vinden. Met verschillende losse kruiden, oliën of kruiden- en mineralen mixen van de beste natuurlijke kwaliteit. Zorgvuldig samengesteld in samenwerking met verschillende dierenartsen, farmaceutisch experts en specialisten in het vakgebied.