Pluspunten

Super snelle levering en fijne producten!

Zijn er geen ;)

Pluspunten

snel en een goed product

Pluspunten

Top, snelle levering, goed en snel advies, goede prijs kwaliteitsverhouding en de producten zijn gewoon allemaal puur zonder toevoegingen.

misschien een keer een andere leverancier als post nl regelmatig vertraging in pakketje

Pluspunten

Snelle levering.

Pluspunten

Snel en duidelijk advies en een snelle levering. Mijn paard eet het supplement glucosamine en MSM met gemak. Ik gebruik het pas twee weken, maar ik heb wel al het idee dat hij soepeler loopt. Ik blijf het zeker gebruiken.

Pluspunten

Snelle levering, voorraad wordt goed bijgehouden. Al meerdere keren besteld en altijd tevreden! Paard en pony doen het goed op de glucosamine&MSM, handig dat er navulverpakkingen te krijgen zijn.

Pluspunten

Snel geleverd! En product ziet er erg goed uit. Ook zeer betaalbaar. Heel positief

Pluspunten

Goed assortiment, prima prijs-kwaliteits verhouding. Super dat het zonder extra kosten ook naar buitenland wordt verstuurd.

Pluspunten

Goede comunicatie en snel uitleg is hun sterke kant. Het bedrijf heeft een super goed product geleverd. MIJN PAARD LOOP ER SUPER GOED OP DUIVELSKLAUW MET ZIJN ARTROSE ik geef hem 1 schepje overdag en savond 1,5 schepje omdat hij dan meer uren moet over bruggen en dat werk perfect hij doet bijna alles wesr en hij is 24 jaar.

Ik zou niet weten wat

Pluspunten

Snelle levering Fijn dat er geen extra bezorgkosten bij komen Netjes verpakt

Pluspunten

Snelle en correcte levering

Pluspunten

Zuivere producten Goede , snelle service Zeer goede productbeschrijving

graag nog producten met Vitamine B12 die meer geconcentreerd zijn

Pluspunten

Fijn product en snelle levering

Pluspunten

Goede prijs/kwaliteit verhouding Snelle levering! Top!

Pluspunten

Goed en snel advies bij vragen gesteld per mail.

Op de website specifieker aangeven waar de producten voor zijn onder de pot. Bv. Fenegriek (Verminderd hoesten | Verbetering van de weerstand | Ondersteuning van de spijsvertering) zonder eerst op het produkt te moeten klikken en kijken)

Pluspunten

Goede beschrijving van het produkt, snelle levering en goede info omtrent levering.

Doe zo verder !!

Pluspunten

Snelle reactie op mijn vraag om advies en vlotte levering!

Bij de olie een maatbekertje of maatspuitje toevoegen, zeker als er >1ltr besteld wordt. Wel zo klantvriendelijk; de dosering moet nu gegokt worden of men moet elders zoiets gaan kopen.

Pluspunten

Geen onnodige toevoegingen aan supplementen Erg betaalbaar Snelle levering

Pluspunten

Goede levering geen minpunten

Pluspunten

Altijd snelle en correcte levering. De supplementen die ik momenteel gebruik (fenegriek en Joint powder), voldoen aan de verwachtingen en hebben een meerwaarde voor mijn paarden.

Wellicht is het leuk om een spaarsysteem te maken, dat je punten scoort bij elke bestelling van een X-bedrag.

Pluspunten

Snelke verzending, goeie producten met duidelijke omschrijving

Pluspunten

Ze antwoorden rap op berichten, geven goed en duidelijk advies, hebben een overzichtelijke website, snelle service

Pluspunten

Super service, antwoorden bijna onmiddellijk op een mail.

Penningweg 32

4879AG Etten-Leur

076-5620761

Over Horseflex

Vejovitaal B.V. ontwikkelt en produceert natuurlijke supplementen voor dieren. Zo bestaat het HorseFlex en FlexRex assortiment uit een ruime keus aan producten waarmee de gezondheid van het paard en hond op een natuurlijke wijze ondersteund kan worden. We gebruiken uitsluitend ingrediënten van een hoogwaardige humane kwaliteit zonder de toevoeging van suikers, kleur-, geur- en/of smaakstoffen. Vrijwel alle grondstoffen zijn afkomstig uit Europa met een minimale impact op het milieu. Alle producten worden geproduceerd in Nederland vanuit onze eigen productie en inpakafdeling. Alle supplementen worden met veel zorg ontwikkeld, geïnspireerd op de heilzame werking van de natuur. Zo wordt er alleen gebruik gemaakt van kwalitatief hoogwaardige en natuurlijke vitaminen, mineralen, kruiden, en andere gezondheid bevorderende ingrediënten. In de wereld van supplementen voor paarden en honden is het steeds lastiger te begrijpen wat nu echt goed is of wanneer iets eigenlijk een valse belofte is. Wij houden het graag eerlijk en simpel. Zo vind je bij ons geen verstopte of moeilijk uit te spreken ingrediënten die niets bijdragen aan het product, geen vulstoffen of toegevoegde suikers, chemicaliën, kleur, geur¬ en smaakstoffen. Ons assortiment bestaat hierdoor uit duidelijke en eerlijke producten die echt doen wat ze beloven! In ons uitgebreide assortiment is er voor elke discipline, levensfase of specifieke behoefte van het paard een passende ondersteuning te vinden. Met verschillende losse kruiden, oliën of kruiden- en mineralen mixen van de beste natuurlijke kwaliteit. Zorgvuldig samengesteld in samenwerking met verschillende dierenartsen, farmaceutisch experts en specialisten in het vakgebied.