Pluspunten

Mooie producten. Mijn paard eet het goed. Snelle service.

Zou ik zo niet weten

Pluspunten

Snelle levering, goede prijs-kwaliteit

Pluspunten

Snelle levering en pure producten. Paarden eten het makkelijk qua smaak.

Klein nadeel is dat het veel in poeder vorm is. De benodigde dosering van sommige producten mengt wat lastiger door de müsli (verhouding poeder:müsli) met slobber is dit wel makkelijk op te lossen.

Pluspunten

ik heb informatie opgevraagd en dit snel gekregen. Het was ook nog een zeer goede tip want de werking is ook goed. Brandnetel en magnesium voor het verstreken van de (blaas) spieren

Pluspunten

Goed geprijsde produkten no nonsen, geen aan/opvulling met dextrose oid waardoor de hoeveelheid meer zou lijken dan daadwerkelijk het geval is. Snelle levering

Bijna onvermijdelijk, de eerste levering was een kleine bus, waarbij de maatschep moeilijk te vinden was. Bij de tweede levering zaten al losse schepjes in de doos bijgevoegd

verpakking niet veranderen

Pluspunten

Correct en stipt

Pluspunten

Bij onduidelijkheid over welk product het beste zou zijn, werd ik vlot en goed geholpen. Aflevering van de producten is ook best snel, wordt ook evt op een ander huisnummer bezorgt als je niet thuis bent.

de maatschepje zijn voor alle producten hetzelfde, ik heb er nu inmiddels er flink veel van, omdat bij iedere levering een schepje zit. Maatverdeling is soms wat onduidelijk. Misschien een idee om mensen te laten aanvinken of zij er een schepje bij willen of niet? Spaart onnodige kosten uit en onnodig veel schepjes.

Pluspunten

Goede communicatie Snelle levering

Pluspunten

Snelle levering. Indien het later wordt geleverd, ontvang je keurig een e-mail. Fijne producten met een duidelijke uitleg voor het doel van het product.

Pluspunten

Pluspunten

Ik ben zeer tevreden over de producten en service van horseflex. Zijn makkelijk te bestellen, snel thuis geleverd, en producten van goede kwaliteit. Ik beveel horseflex aan iedereen aan.

Ik kan eigenlijk zo geen verbeter punten verzinnen

Pluspunten

super snelle levering geen ingewikkelde poespas gewoon goede heldere producten

geen

Pluspunten

Ik heb voor de 1e keer hier iets besteld. Ze luisteren goed naar wat er met de pony aan de hand is, en daarna krijg je een goed advies, waar je echt wat mee kunt!

Pluspunten

Goede persoonlijke aanpak bij vragen. Mogelijkheid om op maat gemaakte producten te bestellen

Pluspunten

Snel antwoord op vragen en snelle levering

Pluspunten

Snelle levering, geen verzendkosten.

Pluspunten

Snelle levering!

Pluspunten

Ze doen wat ze op de site beloven. Prima

Pluspunten

Mooie producten, goede informatievoorziening en zeer overzichtelijke webshop

Penningweg 32

4879AG Etten-Leur

076-5620761

Over Horseflex

Vejovitaal B.V. ontwikkelt en produceert natuurlijke supplementen voor dieren. Zo bestaat het HorseFlex en FlexRex assortiment uit een ruime keus aan producten waarmee de gezondheid van het paard en hond op een natuurlijke wijze ondersteund kan worden. We gebruiken uitsluitend ingrediënten van een hoogwaardige humane kwaliteit zonder de toevoeging van suikers, kleur-, geur- en/of smaakstoffen. Vrijwel alle grondstoffen zijn afkomstig uit Europa met een minimale impact op het milieu. Alle producten worden geproduceerd in Nederland vanuit onze eigen productie en inpakafdeling. Alle supplementen worden met veel zorg ontwikkeld, geïnspireerd op de heilzame werking van de natuur. Zo wordt er alleen gebruik gemaakt van kwalitatief hoogwaardige en natuurlijke vitaminen, mineralen, kruiden, en andere gezondheid bevorderende ingrediënten. In de wereld van supplementen voor paarden en honden is het steeds lastiger te begrijpen wat nu echt goed is of wanneer iets eigenlijk een valse belofte is. Wij houden het graag eerlijk en simpel. Zo vind je bij ons geen verstopte of moeilijk uit te spreken ingrediënten die niets bijdragen aan het product, geen vulstoffen of toegevoegde suikers, chemicaliën, kleur, geur¬ en smaakstoffen. Ons assortiment bestaat hierdoor uit duidelijke en eerlijke producten die echt doen wat ze beloven! In ons uitgebreide assortiment is er voor elke discipline, levensfase of specifieke behoefte van het paard een passende ondersteuning te vinden. Met verschillende losse kruiden, oliën of kruiden- en mineralen mixen van de beste natuurlijke kwaliteit. Zorgvuldig samengesteld in samenwerking met verschillende dierenartsen, farmaceutisch experts en specialisten in het vakgebied.