Prima tevreden

Was netjes verpakt, bezorging duurde iets langer dan gedacht ( was misschien 3 a 4 dagen maar zijn tegenwoordig zo verwent met dat het de dag erna al binnen is ) maar dat is meer persoonlijk

Goede website, goede producten

Ik koop al jaren bij Horseflex vanwege de goede producten. Mijn eerste aankoop waren elektrolyten voor mijn hond, omdat hij bij hitte snel uitdroogde. Mijn laatste aankoop was voor ondersteuning van een seizoensgebonden allergie. Ook bij vragen over een product krijg je meteen antwoord. Kortom een hele goede zaak.

Goed en betrouwbaar

Verzending had vlotter gekund

Website is Prima, vond alleen dat het verzenden lang duurde.

Goede service en producten

Snelle levering. Breed assortiment, vriendelijk personeel.

snelle levering, goede producten, zuiver en eerlijk.

Horseflex heeft mooie, zuivere en natuurlijke producten in hun assortiment. Dat spreekt mij aan. Leuke acties.

Goede producten en snelle levering

Na overleg met een adviseur tot de keuze gekomen van de best passende producten voor mijn paard. Nu na 2 maanden gebruik merk ik duidelijk verschil en is de merrie minder gespannen. Daarnaast is er een snelle levering van de producten.

Goede producten, goede service en snelle verzending

Goede producten voor een goede prijs. Ook advies vragen is makkelijk met een snel antwoord. Pakket is altijd snel binnen na het bestellen

Fijne producten

Natuurlijke producten voor een betaalbare prijs en je kunt kiezen voor een navulling.

Correcte ingepakte leveringen

Goed te volgen leveringen . Vriendelijk aan de telefoon. Proffesionele uitleg. Goederen zijn goed ingepakt

• Zou u ons aanbevelen? Yes

Het duurde wat lang voor dat ik het product Kreeg maar toe heb ik gebeld en werd heel netjes geholpen en er werd mij uit gelegd dat het niet aan jullie lag maar aan post.nl dus ik heb wel hele goede ervaringen met jullie maar niet met post.nl

Keine Verbesserung

Leider keine Verbesserung zu bemerken, das Pferd scheuert sich immer noch an Mähne und Schweifansatz.

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Nein

Niets op aan te merken

Prima produkt

Tevreden

• Zou u ons aanbevelen? Yes

Bestellung und Lieferung klappten problemlos.

Lieferung und Bezahlung auf Rechnung wäre schön.

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Klantenservice is prima

Door flinke vertragingen in de verzending (te) vaak de klantenservice moeten contacten. Toch blijven ze behulpzaam. Helaas moet ik wel melden dat het distributiecentrum van PostNL, waar Horsflex gebruik van moet maken, een verwerkingstijd heeft van 3-4 werkdagen. Houd daar rekening mee bij bestellen!

Makkelijk een bestelling plaatsen

Het is eenvoudig om een bestelling te plaatsen. Krijg bericht als het is verzonden en wanneer het aankomt.

Super service, snelle levering fijne producten

Horseflex reageert snel en fijn op de mail. Telefonisch zijn ze goed te bereiken! Producten worden snel geleverd voor een goede prijs.

Snelle levering.

Schnelle Lieferung - gutes Produkt

Schnelle Lieferung - gutes Produkt

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Fijne producten met een goede prijs en heel fijn dat je na vul verpakkingen kan kopen.

Excelente

Productos excelentes a muy buen precio, envío muy rapido

• ¿Nos recomendarías?

Na de de vorige bestelling 5 %korting ontvangen welke ik bij deze bestelling meteen heb kunnen inzetten en bij deze ontvangen bestelling zat ook weer zo'n fijne korting voor de volgende bestelling. Ook had ik het product de volgende dag al in huis.

Weer snel geleverd

Goede ervaring met Horseflex

snelle leverimg

Super snel geleverd. Fijn in navullingszakken

Penningweg 32

4879AG Etten-Leur

076-5620761

Over Horseflex

Vejovitaal B.V. ontwikkelt en produceert natuurlijke supplementen voor dieren. Zo bestaat het HorseFlex en FlexRex assortiment uit een ruime keus aan producten waarmee de gezondheid van het paard en hond op een natuurlijke wijze ondersteund kan worden. We gebruiken uitsluitend ingrediënten van een hoogwaardige humane kwaliteit zonder de toevoeging van suikers, kleur-, geur- en/of smaakstoffen. Vrijwel alle grondstoffen zijn afkomstig uit Europa met een minimale impact op het milieu. Alle producten worden geproduceerd in Nederland vanuit onze eigen productie en inpakafdeling. Alle supplementen worden met veel zorg ontwikkeld, geïnspireerd op de heilzame werking van de natuur. Zo wordt er alleen gebruik gemaakt van kwalitatief hoogwaardige en natuurlijke vitaminen, mineralen, kruiden, en andere gezondheid bevorderende ingrediënten. In de wereld van supplementen voor paarden en honden is het steeds lastiger te begrijpen wat nu echt goed is of wanneer iets eigenlijk een valse belofte is. Wij houden het graag eerlijk en simpel. Zo vind je bij ons geen verstopte of moeilijk uit te spreken ingrediënten die niets bijdragen aan het product, geen vulstoffen of toegevoegde suikers, chemicaliën, kleur, geur¬ en smaakstoffen. Ons assortiment bestaat hierdoor uit duidelijke en eerlijke producten die echt doen wat ze beloven! In ons uitgebreide assortiment is er voor elke discipline, levensfase of specifieke behoefte van het paard een passende ondersteuning te vinden. Met verschillende losse kruiden, oliën of kruiden- en mineralen mixen van de beste natuurlijke kwaliteit. Zorgvuldig samengesteld in samenwerking met verschillende dierenartsen, farmaceutisch experts en specialisten in het vakgebied.