Uitstekende producten en snelle levering

En een prima beschrijving van de producten.

Schnelle Lieferung und super Produkte!

Werde die Medikamente meines Pferdes jetzt regelmäßig hier bestellen. Gerade die Glucosamine mit MSM sind super für meinen Rentner!

Super service

Met goed en fijn contact van de servicedesk van Horseflex, zijn we tot een nieuw besluit gekomen. Wat een fijne adviezen & een super snelle service!Nadat mijn pony last had van leverproblemen, de leversupport van horseflex geprobeerd. Hierdoor kon ik de pony een dag later al meteen zijn 1e keer lever support geven.

Altijd snelle levering. Goed verzorgd

Zie hierboven

Goede surves en snelle levering. Verpakking mag kleiner was vrij ruim ingepakt met veel extra papier

schnelle Lieferung, gutes Produkt

die Bestellung wurde schnell bearbeitet und versendet. Das Produkt wird gern gefressen.

Super snelle correcte service.

Naar een zoektocht naar een goed kwaliteitsvol supplement, kwam ik bij horseflex terecht. Het is altijd even afwachten of een goedkoper product even goed werkt maar deze producten zijn kwaliteitsscore perfect voor wat mijn paarden nodig hebben.

• Zou u ons aanbevelen? Yes

Bestelling fijn optijd binnen.

Bestelling was snel in huis. Paard lust het, nu nog even wachten op resultaat.

Netjes

Super netjes verpakt

Ik gebruik het niet voor een paard maar voor mijzelf goed afgewogen op mijn gewicht en het helpt heel goed als ik het een keer vergeet voel ik het gelijk

Super qua assortiment en service

Ik bestel regelmatig bij Horseflex. Ze hebben een breed assortiment en verzenden super snel en netjes!

Verantwoordelijke producten van goede kwaliteit

Correcte en snelle levering.

Het werkt echt voor mijn hond

Het vocht balans van mijn pup is uit balans maar met de elektrolyten mix is nu alles in orden.

Snelleevering en fijne producten

Duidelijke instructies. Producten die hun werk doen en een zeer snelle levering.

Snelle service en goede producten.

Een snelle en goede service.

• Zou u ons aanbevelen? Yes

Snelle levering en duidelijke info. Ik ben ook erg tevreden over de producten

Goede producten,snelle levering

Bagger

Pakket niet ontvangen, over gemaild maar jullie reageren gewoon niet! Pakket is wel betaald, wat een slechte service.

Snelle levering. Zo klein mogelijk verpakt en duurzaam

De bestelde supplementen waren snel binnen.

Een goed werkend middel gekocht en snel geleverd

Een goed werkend middel gekocht en snel geleverd

Groot aanbod en vlugge levering

Groot en uitgebreid aanbod. Zowel voor hond als paard resultaten met de kruiden.

Wird gut gefressen

Schneller Versand

Goede producten tegen goede prijs!!!

Al jaren verschillende producten in gebruik gehad! Altijd zeer snelle verzending en goede prijs voor de producten. Wat toch wel erg fijn is.

Penningweg 32

4879AG Etten-Leur

076-5620761

Over Horseflex

Vejovitaal B.V. ontwikkelt en produceert natuurlijke supplementen voor dieren. Zo bestaat het HorseFlex en FlexRex assortiment uit een ruime keus aan producten waarmee de gezondheid van het paard en hond op een natuurlijke wijze ondersteund kan worden. We gebruiken uitsluitend ingrediënten van een hoogwaardige humane kwaliteit zonder de toevoeging van suikers, kleur-, geur- en/of smaakstoffen. Vrijwel alle grondstoffen zijn afkomstig uit Europa met een minimale impact op het milieu. Alle producten worden geproduceerd in Nederland vanuit onze eigen productie en inpakafdeling. Alle supplementen worden met veel zorg ontwikkeld, geïnspireerd op de heilzame werking van de natuur. Zo wordt er alleen gebruik gemaakt van kwalitatief hoogwaardige en natuurlijke vitaminen, mineralen, kruiden, en andere gezondheid bevorderende ingrediënten. In de wereld van supplementen voor paarden en honden is het steeds lastiger te begrijpen wat nu echt goed is of wanneer iets eigenlijk een valse belofte is. Wij houden het graag eerlijk en simpel. Zo vind je bij ons geen verstopte of moeilijk uit te spreken ingrediënten die niets bijdragen aan het product, geen vulstoffen of toegevoegde suikers, chemicaliën, kleur, geur¬ en smaakstoffen. Ons assortiment bestaat hierdoor uit duidelijke en eerlijke producten die echt doen wat ze beloven! In ons uitgebreide assortiment is er voor elke discipline, levensfase of specifieke behoefte van het paard een passende ondersteuning te vinden. Met verschillende losse kruiden, oliën of kruiden- en mineralen mixen van de beste natuurlijke kwaliteit. Zorgvuldig samengesteld in samenwerking met verschillende dierenartsen, farmaceutisch experts en specialisten in het vakgebied.