Super service

Super fijne service. Je kan altijd terecht met vragen rondom de producten en de producten worden altijd super snel geleverd.

*Extra info of overzicht *Korting bij vaker bestellen *Wel niet combineren supplementen *Welk supplement/overzicht voor oud paard welke leeftijd.. nu moet je alle supplementen doornemen welke je wel/niet mag en welke je mag combineren..

Snelle levering tegen juiste prijs

Producten waar mijn paard baat bij heeft

Super tevreden

Tevreden

Snelle levering, super producten

Glans, appeltjes, sterke hoeven, mooie bespiering, gelukkig. lekker in zijn vel. Ik kan niet anders zeggen.... Hij krijgt elke dag een mix van verschillende kruiden en supplementen van Horseflex en hij doet het er supergoed op.

Alles super

Sehr zufrieden,gute Wirkung, schneller Versand. Wird gut gefressen .

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Fijne uitleg bij alle producten

Horseflex bestel ik al jaren. Het is een site die is mee verhuist met mij. Op dit moment is mijn ernstig ziek, hij heeft leukemie en was ik via wegen erachter gekomen dat paardenbloem geschikt is voor herstellen van de lever. Er stond een uitgebreide uitleg bij het product en heb het op basis van de uitleg direct besteld. Ook was het zo binnen. Fijne site om te bestellen.

Top producten!

Snelle service, persoonlijk advies en de producten zijn bij onze paarden echt favoriet!

Snelle levering en super goede service!!

De bestelling wordt altijd snel geleverd en klachten snel en naar alle tevredenheid opgelost! Daar kan menig bedrijf en voorbeeld aannemen!!!

Heel snel

Goed spul, heel snel in huis!

super snelle levering en goeie kwaliteit prijs

wou alles zowat er te krijgen en je krijgt het super snel voor juiste prijs en kwaliteit.

Alles netjes volgen plan

Zoals het hoort! Bestellen met een indicatie voor levertijd. Volgende dag kwam het pakket netjes verpakt binnen.

Past goed bij mij

Goede producten dat gaat goed met mijn dieren, snelle afhandeling en versturen. Hou het zo.

Gewoon goed

Nette afhandeling en snelle bezorging.

Vlotte afhandeling en milieubewuste verpakkingen.

Erg fijn dat de optie bestaat om producten niet elke keer in een pot of emmer te bestellen, maar dat er ook de mogelijkheid is om navulverpakkingen te kiezen. Dit bespaart materiaal en geld. Meestal worden de bestellingen dezelfde dag al verzonden (mits op tijd besteld, uiteraard), helaas de laatste keer net een werkdag later verzonden én pech met PostNL waardoor ik even onthand was. Maar goed, dat was ook een beetje mijn eigen schuld.

Mijn pony's eten het vlozaad heel goed. En ik gebruik ook de glucose support. Daar ben ik ook heel tevreden over. Zou alleen kijken of je ergens bij het bestellen aan kan geven voor een maatschepje. Ik heb er nu al zoveel.

Een tevrede klant

Perfecte levering! Ben al lange tijd een zeer tevreden klant.

Toppie

Altijd snelle service en goede natuurlijke producten

• Zou u ons aanbevelen? Yes

Snel levering

Snel levering goed verpakt

Super service en uitstekende supplementen

Super supplementen en een hele goede service en levering . Bij vragen wordt je vriendelijk geholpen en goed geadviseerd. Zeker aan te bevelen

Schnell und sehr gut

Die Bestellung kam immer sehr schnell. Die Produkte selbst (Aminocomplex und Glucosamin mit MSM) finde ich klasse. Vorallem auch deshalb, weil keine weiteren Zusatzstoffe enthalten sind.

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Uitstekende service

De bestelling kwam vlot, en er zat ook nog een leuk krantje en een kortingsbon bij. Een van de paarden moest even wennen aan de smaak van het supplement. (gemengd door haar voer) Daarna at ook zij het met smaak. Ik ben zeer tevreden!

Topproducten en snelle levering !

Mijn hond loopt terug beter na 2 operaties en ons paard heeft een stralende vacht!

• Zou u ons aanbevelen? Yes

Penningweg 32

4879AG Etten-Leur

076-5620761

Over Horseflex

Vejovitaal B.V. ontwikkelt en produceert natuurlijke supplementen voor dieren. Zo bestaat het HorseFlex en FlexRex assortiment uit een ruime keus aan producten waarmee de gezondheid van het paard en hond op een natuurlijke wijze ondersteund kan worden. We gebruiken uitsluitend ingrediënten van een hoogwaardige humane kwaliteit zonder de toevoeging van suikers, kleur-, geur- en/of smaakstoffen. Vrijwel alle grondstoffen zijn afkomstig uit Europa met een minimale impact op het milieu. Alle producten worden geproduceerd in Nederland vanuit onze eigen productie en inpakafdeling. Alle supplementen worden met veel zorg ontwikkeld, geïnspireerd op de heilzame werking van de natuur. Zo wordt er alleen gebruik gemaakt van kwalitatief hoogwaardige en natuurlijke vitaminen, mineralen, kruiden, en andere gezondheid bevorderende ingrediënten. In de wereld van supplementen voor paarden en honden is het steeds lastiger te begrijpen wat nu echt goed is of wanneer iets eigenlijk een valse belofte is. Wij houden het graag eerlijk en simpel. Zo vind je bij ons geen verstopte of moeilijk uit te spreken ingrediënten die niets bijdragen aan het product, geen vulstoffen of toegevoegde suikers, chemicaliën, kleur, geur¬ en smaakstoffen. Ons assortiment bestaat hierdoor uit duidelijke en eerlijke producten die echt doen wat ze beloven! In ons uitgebreide assortiment is er voor elke discipline, levensfase of specifieke behoefte van het paard een passende ondersteuning te vinden. Met verschillende losse kruiden, oliën of kruiden- en mineralen mixen van de beste natuurlijke kwaliteit. Zorgvuldig samengesteld in samenwerking met verschillende dierenartsen, farmaceutisch experts en specialisten in het vakgebied.