geweldig

Besteld en de volgende dag in huis!!!! Daar wordt je blij van en mijn paard ook

we hadden een monster( magnesium) ontvangen in een tasje bij Eventing Etten -Leur, dit gebruikt en daarna besteld.

top bedrijf

ik bestel reeds jaren bij Horseflex en hun service en correctheid is uitmuntend. Dankzij hun producten hebben mijn 2 paarden, van 29 en 31, nog steeds een zeer gezonde en blinkende vacht. Ook zijn mijn paarden nog steeds actief en vrolijk.

• Zou u ons aanbevelen? Yes

Ik bestel al jaren bij Horseflex. Altijd snelle, correcte levering.

Perfecte levering

Super goede kwaliteits artikelen! Altijd op tijd geleverd

fijne producten

Zeer snel bezorgd

Super producten

Goede kwaliteit van supplementen en goede service.

Altijd te vreden

Goede producten, makkelijk te bestellen en snel afgeleverd.

prima product

mijn jonge hond werd al snel rustiger, hij was snel overprikkeld en vindt nu zijn rust. Ook is hij minder fel en buiten minder bang.

Snelle levering goeie service

Na mijn vragen via de mail goed en deskundig geholpen. Bestellen was makkelijk overzichtelijk en snel. Ook de levering was keurig binnen een paar dagen.

Heel tevreden

Ter voorbereiding naar de weide geef ik de glucobance, ik voorkom liever dan dat ik de dierenarts moet bellen. Altijd weer een mooi moment dat ze naar de wei gaan, maar wel voorzichtig mee zijn.

Producten snel geleverd en van goede kwaliteit

Een tevreden klant

Goede website. Duidelijke informatie over de producten en de samenstelling. Dat bedrijven daar transparant in zijn, is voor mij een vereiste om er te bestellen. Bij Horseflex hoefde ik niet op de website te gaan zoeken, alles staat gewoon bij het product. Snelle levering en alles was net verzorgd en verpakt. Als ik in de toekomst weer wat nodig heb, bestel ik hier zeker weer!

Gewoon duidelijk

Ik heb supplementen voor mijn hond met artrose besteld. Ik vind het fijn dat ik een originele (plastic potje met maatschepje) verpakking kan kiezen en later een navulling die dan goedkoper is. Ik gebruik het nog te kort om resultaat te zien bij mijn hond.

Duidelijke en vlot

Door de duidelijke informatie op de website vond ik snel wat ik nodig had. Bestellen en betalen gaat heel gemakkelijk en ook de levering ging vlot!

Prima prijs en levering

Prima prijs en levering

uitstekend

heb hier hetzelfde resultaat als wat ik bij de dierenarts kocht en veel goedkoper nu ben echt tevreden erover ook de andere producten die ik hier al heb gekocht zijn geweldig

Prima ervaring!

Ik had iets besteld waar ik graag nog iets bij wilde bestellen. Dit was geen probleem en hoefde er maar 1 keer verzonden te worden. Fijn als er wordt meegedacht!

Zeer snel een pakket van 50 kilo zonder verzendkosten ontvangen. Dankzij de extra kortingen de goedkoopste! Fijne winkel.

Werkt voortreffelijk

We hebben een paar weken noodzakelijk de supplementen nier mogen nemen vanwege prednison kuur maar verschil was overduidelijk te merken.

Super snelle verzending

Super snelle verzending en ook super fijne producten

Helemaal goed

Super geen verbeter punten ga zo door

Altijd tevreden over Horseflex

Fijne producten en vlot geleverd

Keurig verzorgd netjes verzonden

Heel tevreden netjes verzorgd en verzonden

Alles duidelijk, veel info en snelle levering

Penningweg 32

4879AG Etten-Leur

076-5620761

Over Horseflex

Vejovitaal B.V. ontwikkelt en produceert natuurlijke supplementen voor dieren. Zo bestaat het HorseFlex en FlexRex assortiment uit een ruime keus aan producten waarmee de gezondheid van het paard en hond op een natuurlijke wijze ondersteund kan worden. We gebruiken uitsluitend ingrediënten van een hoogwaardige humane kwaliteit zonder de toevoeging van suikers, kleur-, geur- en/of smaakstoffen. Vrijwel alle grondstoffen zijn afkomstig uit Europa met een minimale impact op het milieu. Alle producten worden geproduceerd in Nederland vanuit onze eigen productie en inpakafdeling. Alle supplementen worden met veel zorg ontwikkeld, geïnspireerd op de heilzame werking van de natuur. Zo wordt er alleen gebruik gemaakt van kwalitatief hoogwaardige en natuurlijke vitaminen, mineralen, kruiden, en andere gezondheid bevorderende ingrediënten. In de wereld van supplementen voor paarden en honden is het steeds lastiger te begrijpen wat nu echt goed is of wanneer iets eigenlijk een valse belofte is. Wij houden het graag eerlijk en simpel. Zo vind je bij ons geen verstopte of moeilijk uit te spreken ingrediënten die niets bijdragen aan het product, geen vulstoffen of toegevoegde suikers, chemicaliën, kleur, geur¬ en smaakstoffen. Ons assortiment bestaat hierdoor uit duidelijke en eerlijke producten die echt doen wat ze beloven! In ons uitgebreide assortiment is er voor elke discipline, levensfase of specifieke behoefte van het paard een passende ondersteuning te vinden. Met verschillende losse kruiden, oliën of kruiden- en mineralen mixen van de beste natuurlijke kwaliteit. Zorgvuldig samengesteld in samenwerking met verschillende dierenartsen, farmaceutisch experts en specialisten in het vakgebied.