Supper

Ik had iets nodig wat ik snel moest hebben nou dat gebeurde ook mooi op tijd geleverd nu afwachten of het goed z,n werk doet dat kan ik nog niet zeggen . Ik beveel jullie echt aan.

Super schnelle unkomplizierte Lieferung! Produkte sehen gut aus. Wie die Wirkung ist, wissen wir erst in ein paar Wochen aber bin bis jetzt sehr begeistert :-)

Goede ervaring

Levering was snel , pakket zat netjes ingepakt en ik ben tevreden over het product.

Topservice & goede producten

Altijd zeer goede service, snel bestellen & snel geleverd! Supplementen geven zichtbaar snel resultaat bij mijn paard! Toppie!

Super schnelle Lieferung und top Preis-Leistungsverhältnis

Die Lieferung lief super reibungslos und schnell ab. Das Produkt war super verpackt und die Sache mit den Nachfüllpacks finde ich super.

Snelle fijne service!

Altijd heel fijn en snelle levering!

Topproducten en een topservice !

Positieve ervaringen

Zeer prettig bedrijf

Snelle levering, goed product

Na een snelle levering snel gebruik gemaakt van mijn gekozen product. Mijn paarden zijn er vervolgens ook erg blij mee.

Na ca 1 maand gebruik lijkt het nu toch een zeer goede invloed te hebben op onze hond (8 jr) Niet alleen is ze overall vrolijker en rustiger. In sommige kritische situaties duidelijk minder reactief na andere honden. Dit kan zich voordoen op momentvan het lopen aan de riem en passeren van andere honden. Nb wetend dat zij voor dit gedrag ook training heeft gehad.

Snel en correct

Snelle levering, duidelijke uitleg zowel op de site als op het product en efficiënt resultaat!

Het is gewoon goed

Je krijgt je bestelling heel snel

Kwaliteitsvolle producten

Kwaliteitsvolle producten, vlotte levering, bij vragen vlot contact en duidelijke informatie

Heel goed.

Zoals altijd snel bezorgd.paarden eten het product heel goed.zou jullie aanraden.xx

Zeer tevreden over het uitgebreide assortiment

Tevreden over de prijs en snelle levering van het product

Goede informatie op de website en super snel geleverd, ik ben tevreden.

Alles is keurig netjes en snel geleverd.

Goede service, goede producten

Gewoon goed!!

Het bestellen was eenvoudig, de prijs was vriendelijk, de bezorging erg snel. De producten kan ik nog niet beoordelen, want het was een cadeautje voor mijn vriendin met paard

Mit allen Produkten die ich bis jetzt bestellt habe sehr zufrieden

Ich bin mit allen Produkten die ich bis jetzt bestellt habe, sehr zufrieden. Es wird von meinem Pferd sehr gut gefressen und die Lieferung geht sehr schnell und komplikationslos. Werde Horseflex sehr gerne weiter empfehlen

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Ik gebruik de producten voor het eerst dus kan er nog niet zo veel over zeggen. Maar altijd goede ervaring met horseflex!

De verzending was door PostNL ( in België) pas een week later in afhaalpunt beschikbaar. Heb de klantenservice aan de lijn gehad super vriendelijk en direct bereid om oplossing te zoeken maar ook klaar om dit niet meer tegen te komen. Ik heb alvast Horseflex aan anderen aangeraden producten zijn ook top !!

Uitstekend .

Netjes verzorgd ingepakt en de bestelling deed aan het verwachte ! Ook wat informatie medegestuurd over homeopatische kruiden etc...Top !!

Danke

Sehr tolle Produkte, meine mäkelige Stute frisst alles Problemlos und nimmt sie super an.

Snelle levering, topproduct

Fijn dat navulverpakking van jointpower gewoon door de brievenbus past, dan hoef je ook niet thuis te zijn.

Hele fijne webshop, eenvoudig bestellen en snelle levering

Horseflex is een fijne webshop met een uitgebreid assortiment. De producten worden goed geaccepteerd door mijn paard en merk al enorme verbeteringen door het gebruik van glucosamine en MSM. Ik ben sinds kort ook bezig om mijn paard zwarte komijnolie te geven. De levering is snel en netjes waarbij de producten goed en veilig verpakt zijn.

Penningweg 32

4879AG Etten-Leur

076-5620761

Over Horseflex

Vejovitaal B.V. ontwikkelt en produceert natuurlijke supplementen voor dieren. Zo bestaat het HorseFlex en FlexRex assortiment uit een ruime keus aan producten waarmee de gezondheid van het paard en hond op een natuurlijke wijze ondersteund kan worden. We gebruiken uitsluitend ingrediënten van een hoogwaardige humane kwaliteit zonder de toevoeging van suikers, kleur-, geur- en/of smaakstoffen. Vrijwel alle grondstoffen zijn afkomstig uit Europa met een minimale impact op het milieu. Alle producten worden geproduceerd in Nederland vanuit onze eigen productie en inpakafdeling. Alle supplementen worden met veel zorg ontwikkeld, geïnspireerd op de heilzame werking van de natuur. Zo wordt er alleen gebruik gemaakt van kwalitatief hoogwaardige en natuurlijke vitaminen, mineralen, kruiden, en andere gezondheid bevorderende ingrediënten. In de wereld van supplementen voor paarden en honden is het steeds lastiger te begrijpen wat nu echt goed is of wanneer iets eigenlijk een valse belofte is. Wij houden het graag eerlijk en simpel. Zo vind je bij ons geen verstopte of moeilijk uit te spreken ingrediënten die niets bijdragen aan het product, geen vulstoffen of toegevoegde suikers, chemicaliën, kleur, geur¬ en smaakstoffen. Ons assortiment bestaat hierdoor uit duidelijke en eerlijke producten die echt doen wat ze beloven! In ons uitgebreide assortiment is er voor elke discipline, levensfase of specifieke behoefte van het paard een passende ondersteuning te vinden. Met verschillende losse kruiden, oliën of kruiden- en mineralen mixen van de beste natuurlijke kwaliteit. Zorgvuldig samengesteld in samenwerking met verschillende dierenartsen, farmaceutisch experts en specialisten in het vakgebied.