Over het algemeen uitstekend

Duidelijke website, mooie acties, snelle levering, artikelen goed verpakt. Leuke aanbiedingen en goede prijs/kwaliteit verhouding. Leuke en interessante informatiefolders meegeleverd met bestelling.

Netjes op tijd geleverd.

Makkelijk te bestellen en keurig op tijd geleverd.

Altijd blij met service en producten van Horseflex!

Altijd goede producten, snelle levering en het word al snel gratis geleverd dus geen drempel om te bestellen!

snelle levering, produkten werken goed

Schnelle Lieferung

Schnelle Lieferung auch nach Deutschland

Problemen met bestellen maar snelle levering

Voor de 2e keer was mijn wachtwoord niet goed maar kreeg ik geen nieuw wachtwoord. Hiervoor moest ik eerst weer mailen. Eenmaal besteld was het er snel

Duidelijke webshop met overal goede uitleg bij. Handig dat je ook navulling kunt bestellen.

Prima. Kreeg wat ik bestelde

Tevreden, levering zou misschien sneller kunnen

Maar waarom niet standaard korting geven op terug kerende klanten! Geen bon voor de volgende keer.

Tevreden

Snelle verzending

Vlozaad

Snelle service. De vlozaad in een grote emmer besteld, zodat ik het goed kan bewaren. Kunnen de paadjes er weer mooi tegen aan

Na een snelle levering was het retourneren na het overlijden van ons paard snel geregeld.

Goede producten en service

Ik heb meerdere keren verschillende producten besteld. De kwaliteit is goed en de bestelling komt snel

Mooi samengesteld

Inmiddels aardig wat potjes, emmers en zakken in bezit. Goede uitleg en pure producten. Mooi samengesteld en duidelijke uitleg over de dosering. Stevige verpakkingen, alleen de stickers op de zakken met kruiden gaan er snel al dus even een foto maken is aan te raden.

Goede producten, snelle en nette levering!

Al een paar keer wat besteld bij Horseflex. Goede producten die zeer netjes en snel geleverd worden! Ook met vragen per mail snel en duidelijk antwoord.

Super snelle service! Pony eet het goed

Waauw! Wat een SUPER snelle service van horseflex!!! Mede hierdoor kon ik binnen 24uur starten met de lever suport detox kuur. Super bedankt voor deze mega fijne en snelle service!

Goede snelle service

Bestellen ging makkelijk, fijn dat er een notitie voor de bezorger achter gelaten kon worden en mijn bestelling werd snel geleverd. Helemaal top!

Snel geleverd, goed product

Elke keer een snelle levering en ruim aanbod van producten. Tevreden!

• Zou u ons aanbevelen? Yes

Super goede kwaliteit,snelle verzending

Ik heb nu 2x bij horseflex besteld. Beiden keren super snelle verzending, netjes verpakt en goede kwaliteit. Fijne magazine erbij met meer informatie over hun producten. Een dikke aanrader!

Nette, snelle verzending

Na bestelling gaan ze direct aan de slag en twee dagen wordt het product netjes afgeleverd

Prima service, goede producten

Goede service, snelle verzending en mooie producten

Alles keurig

Makkelijk te bestellen , snel de spullen in huis met code. De folder bij de bestelling , vind ik erg fijn om nog een na te lezen.

Netjes en optijd geleverd.

Je krijgt precies wat je vraagt/besteld en het wordt snel en netjes verpakt afgeleverd! Top site!

Altijd goed

Mooie producten, met zorg verpakt en altijd snel geleverd. Zeer klantvriendelijk; ik kreeg ooit een product geleverd dat ik niet had besteld. Nadat ik contact had opgenomen werd het juiste product direct en kostenloos opgestuurd en ik hoefde niets terug te sturen. Topservice!

denta flex hond werkt prima rottweiler heeft witte tanden

Heel goed bedrijf - produkten gekend bij veearts in west vlaanderen - gemakkelijk te bestellen snelle levering - zorgvuldig verpakt

• Zou u ons aanbevelen? Yes

Penningweg 32

4879AG Etten-Leur

076-5620761

Over Horseflex

Vejovitaal B.V. ontwikkelt en produceert natuurlijke supplementen voor dieren. Zo bestaat het HorseFlex en FlexRex assortiment uit een ruime keus aan producten waarmee de gezondheid van het paard en hond op een natuurlijke wijze ondersteund kan worden. We gebruiken uitsluitend ingrediënten van een hoogwaardige humane kwaliteit zonder de toevoeging van suikers, kleur-, geur- en/of smaakstoffen. Vrijwel alle grondstoffen zijn afkomstig uit Europa met een minimale impact op het milieu. Alle producten worden geproduceerd in Nederland vanuit onze eigen productie en inpakafdeling. Alle supplementen worden met veel zorg ontwikkeld, geïnspireerd op de heilzame werking van de natuur. Zo wordt er alleen gebruik gemaakt van kwalitatief hoogwaardige en natuurlijke vitaminen, mineralen, kruiden, en andere gezondheid bevorderende ingrediënten. In de wereld van supplementen voor paarden en honden is het steeds lastiger te begrijpen wat nu echt goed is of wanneer iets eigenlijk een valse belofte is. Wij houden het graag eerlijk en simpel. Zo vind je bij ons geen verstopte of moeilijk uit te spreken ingrediënten die niets bijdragen aan het product, geen vulstoffen of toegevoegde suikers, chemicaliën, kleur, geur¬ en smaakstoffen. Ons assortiment bestaat hierdoor uit duidelijke en eerlijke producten die echt doen wat ze beloven! In ons uitgebreide assortiment is er voor elke discipline, levensfase of specifieke behoefte van het paard een passende ondersteuning te vinden. Met verschillende losse kruiden, oliën of kruiden- en mineralen mixen van de beste natuurlijke kwaliteit. Zorgvuldig samengesteld in samenwerking met verschillende dierenartsen, farmaceutisch experts en specialisten in het vakgebied.