Prima service, mooi product.
Zou graag bij iedere kaars een gebruiksaanwijzing bijgeleverd zien.
10 December 2023
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Heeft een totaal van 1.151 beoordelingen met een gemiddelde score van 9,5
Review overzicht
Zou graag bij iedere kaars een gebruiksaanwijzing bijgeleverd zien.
10 December 2023
Kees
Roosendaal
Alles. Keurig en snel geleverd!
6 December 2023
John
Larennh
Snelle levering. Bomproof verpakt. Op de hoogte gehouden van bestelling tot levering. Aanrader.
5 December 2023
Joke
Rotterdam
Goede telefonische bereikbaarheid en snelle levering van de producten
4 December 2023
Hetty
Zaandam
Keurig verpakt en snelle levering
25 November 2023
Rob
Ede
Het leek eerst heel goed, heel snel ontvangen door Postnl, maar daarna werd de bezorging steeds maar uitgesteld. Gemaild waar mijn pakketje bleef, maar ik moest maar geduld hebben, komt vast wel goed, maar helaas. Nu nog steeds geen oplossing, dus geen pakket en wel geld kwijt, ik vind dit geen fijne zaak zo.
Beveelt niet aan
19 November 2023
Erik
Slochteren
Beste Erik,
Wij snappen heel goed dat het vervelend is dat een bestelling niet op tijd geleverd wordt door PostNL. Helaas kunnen wij geen druk uitoefenen op de bezorging van PostNL en zijn wij afhankelijk van hun snelheid in het oplossen van dit soort zaken. 99% van bestellingen komt wel op tijd aan.
Zoals aangegeven is de bestelling bij ons nog dezelfde dag meegegeven aan PostNL. Doorgaans levert PostNL dan de bestelling de eerstvolgende werkdag bij je af. In dit geval zou dit dinsdag zijn. Op woensdag laat je ons weten dat het pakket nog steeds niet binnen is. Wij hebben hierop direct een case geopend bij PostNL en gevraagd nog even geduld te hebben. PostNL bezorgd doorgaans de eerstvolgende werkdag, maar zij geven geen garantie hierop Op zaterdag laat je ons weten dat het pakket nog steeds niet is bezorgd. Wederom vragen wij PostNL naar de status van deze bestelling.
Tevens geven wij aan dat wij hebben gekeken naar de mogelijkheid om de producten opnieuw te versturen maar er blijkt een artikel niet voorradig.
Omdat je aangeeft dat het een cadeau is bieden we je de mogelijkheid om als het pakket alsnog wordt bezorgd deze te weigeren en wij direct je geld retour storten. Hierdoor begrijpen wij niet helemaal wat je bedoeld met "Geld kwijt"!
Nogmaals ook wij betreuren het dat PostNL heeft verzuimd bij het leveren van deze bestelling. Jammer dat wij als bedrijf hiervan de dupe zijn door het geven van een slechte review.
Maar gezien onze overige reviews denk ik niet dat wij een slechte service leveren aan onze klanten, en daar zijn we trots op.
Nogmaals onze excuses m.b.t. de levering door PostNL.
Fijne zondag
Fantastisch wat een goede service!! Besteld en de volgende dag binnen.
14 November 2023
Helga
Grou
goed verzorgd
7 November 2023
ina van houten
Rotterdam
Dit was mijn 2e bestelling bij hun en kan alleen maar zeggen perfect!!
3 November 2023
Nelly
Swifterbant
Snelle service, en nog belangrijker, super goed verpakt
1 November 2023
Alida Vooijs
Rijnsburg
Veel keus op de webshop ik ging voor Blond Amsterdam. Snel geleverd
27 October 2023
merel
Helmond
Duidelijke website en snelle verzending.
25 October 2023
Rob
Leusden
Mooie producten,snelle en goede service. Kleuren van ledkaarsen komen op de website niet helemaal goed over
17 October 2023
Sandra
Hierden
Fijn dat het zo snel en netjes afgeleverd is! Ik ben er heel blij mee , bedankt !
16 October 2023
J
de Visser
Snelle verzending,, goed verpakt ik ben dik tevreden.
16 October 2023
Herma
Rutten
Zeer goed verpakt, snel verstuurd en een probleem wordt zeer snel en netjes opgelost.
Anja
Bilthoven
Weer prima verpakt, dus alles goed aangekomen. Daar kan Bol nog iets van leren!
Helen
Capelle aan den IJssel
Bestellen was zo gebeurd. Vervolgens netjes via email op de hoogte gehouden van de voortgang. Pakketje stond netjes klaar in de winkel. Was nog niet ingepakt zo kon ik eerst kijken of alles heel was (servies)
Renate
Spijkenisse
Alles goed gegaan, van begin tot het eind goed op de hoogte gehouden
9 October 2023
Jannie
Rijnsburg
Bestelling snel ontvangen, prima ingepakt en als er iets is, dan wordt het altijd super opgelost.
8 October 2023
Monique Moerman
NOORDWOLDE FR
Ik was op zoek naar een bepaald product en heb dat gevonden bij SwietArts. Een bestelling geplaatst en ik had het de volgende dag al in huis, netjes verpakt.
2 October 2023
SGBW
Berkel en Rodenrijs
Snelle levering en goed verpakt. Wat wil je nog meer..
22 September 2023
Ilse
Amstelveen
Was kado, partner zeer blij ermee
3 September 2023
Mattheus
Arnhem
Ik was zeer tevreden over mijn bestelling De jarige vond het ook een leuk kado Wandbord met Rotterdamse tekst
23 August 2023
M.I.L.
Sint Philipsland
Het product is goed. De levering ging niet goed. Ik had het pakje bij mijn buurman Bart Gort, Wersakker 37 laten bezorgen omdat ik niet thuis zou zijn en het een cadeautje voor mijn man was. Op de adressticker stond: Bart Gort, Wersakker 39 37. Dus zowel mijn huisnummer als dat van mijn buurman. Daardoor werd het toch op mijn huisadres 39 bezorgd. Mogelijk heb ik het niet goed ingevuld. Dat hoor ik nog graag van jullie.
19 August 2023
Cilia Jongen
MIERLO
Hi Cilia,
Goed dat je het even laat weten aan ons.
Mogelijk heb je een foutje gemaakt bij het invullen van je gegevens.
Wij passen dit niet aan. Dit gaat volledig automatisch.
Veel plezier met je bestelling.
Patrick
in de Fuik 3133