Snelle correcte levering!
Een snelle en persoonlijke reactie en op een e-mail bericht van mij. Hoeslakens ontvangen met veel informatie over het product . Een tevreden klant!
11 December 2021
Zeker aan te bevelen
10 December 2021
Ghiselaine
Stiphout
Voor de tweede maal een bestelling bij de Best Linnen geplaatst en ben uiterst tevreden over de afhandeling.
10 December 2021
Nettie
Den Haag
Fijne service, levering vlot, aanbevelenswaardig. Het product "Bella Donna" kénde ik al van eerder, 't is het beste wat je kan vinden.
5 November 2021
Janneke
Nijmegen
Fijn telefonisch contact denken mee . Perfect geholpen
15 September 2021
Marianne
Den bosch
Een handgeschreven kaartje erbij waarop geschreven staat dat ze dankbaar zijn dat je bij hun gekocht hebt en ze wensen je veel slaapcomfort toe. Een minpuntje vond ik de snelheid van versturen. Het is niet: vandaag besteld, morgen in huis. Er zat ruim een week tussen.
10 August 2021
Astrid
Emmeloord
heel correcte service, levering vlot, communicatie heel vlot, aanbevelenswaardig. Het product "Bella Donna" - hoeslakens, kénde ik al van eerder, 't is het beste wat je kan vinden.
4 August 2021
Kristine
Berchem
Keurige website snelle levering. Alleen jammer dat er voor nieuwe jlanten een kortingscode vermeld staat maar die kon ik nergens invullen Mailtje gestuurd hierover maar nooit antwoord gekregen
24 July 2021
Carla
Nieuwkoop
Goede service om zo snel mogelijk je producten te leveren.
18 July 2021
Roel
Utrecht
15 July 2021
Ludy
Schiedam
Een hulpvaardige en vriendelijke vrouw die me met zowel keuze als computer bestellen hielp. Jammer dat dit laken uit de collectie gaat. Het past precies.
19 June 2021
Mariet
Gaanderen
duidelijke website, gekozen voor dicht bij huis, mocht er iets mee zijn dan kan je altijd terecht
16 June 2021
MST
Gennep
Het hele bestelproces verliep fantastisch. Het verpakkingsmateriaal was goed, aandacht voor een persoonlijke detail en goede levering. Hartelijk dank!
11 June 2021
Ivonne
Rotterdam
Bestellen via internet is niet altijd makkelijk en de keuze van het dekbed blijkt in de praktijk een iets ander motief te zijn dan je van het plaatje zou denken. Maar daar kan niemand iets aan doen. Fijn meegedacht over formaat en bij afwezigheid van het bestelde een goed alternatief geboden zodat het bed op tijd voor de arriverende gast kon worden opgemaakt. Goed geregeld en vriendelijke medewerkers. Hou dat vooral vol!
7 June 2021
Annelies de Koning
Leiden
Ben zeer tevreden!
3 June 2021
Katja
Borne
Hoogwaardig product, netjes verpakt en geleverd volgens afspraak.
2 June 2021
Fran
Eindhoven
Prachtig product, Zit perfect.
12 May 2021
Arja
Rotterdam
Ik had belladonna moltons besteld. Geweldige kwaliteit en ik had ze snel in huis. Erg leuk ook dat er een gepersonaliseerde boodschap bij zat! Bij het bestellen kon ik geen pick up locatie kiezen, deze had ik bij de comments geplaatst. Een dag later zag ik dat het pakket naar het pick up point werd gestuurd, erg fijn!!
6 May 2021
Dana
Eindhoven
Mooie producten en telefonisch gaven ze goed advies.
5 May 2021
Riki
Wageningen
Hoeslaken wat zowel om de topper als om t matras past! Ziet er mooi uit en het bed is nu 1 geheel. Ik heb n splittopper omdat bed verstelbaar is, ook tijdend verstellen van bed blijft alles netjes liggen. Klein minpuntje is dat t wel n zwaar geheel is om zowel matras als splittopper in een keer op te tillen. Maar ook daar inmiddels n handigheid in gevonden. Begin in t midden van t bed, dan bovenste gedeelte daarna onderste gedeelte om maken. Al met al weegt t niet op tegen t mooie geheel en dat de topper perfect blijft liggen
20 April 2021
El
Gennep
Na mijn jarenlange ervaring met de Belladonna hoeslakens nu een molton besteld!
3 April 2021
Jane
Smilde
Duidelijke site, keurige afhandeling met zelf een persoonlijke groet op de bezorgbon. En een geweldige kwaliteit van het product. Heel blij mee!
24 March 2021
A.W.
Zwijndrecht
Een goede ervaring en past perfect.
14 March 2021
Tessa Dons
Ruinerwold
Ik ben heel goed geholpen door De Best Linnen. Persoonlijk contact voor antwoord op mijn vragen; product heel netjes (en leuk) verpakt, keurig geleverd. En ook nog eens heel blij met de nieuwe hoeslakens die wèl goed en strak om mijn topmatras van Carpe Diem blijft zitten.
13 March 2021
Lieke
Hilversum
Het belangijkste: 100% biologische kantoen en ook fairtrade, dus met steun voor de boeren die het maken.
12 March 2021
Marjon Brandenburg-Stoop