Laden reviews...
0 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Ik ben lang opzoek geweest naar een alarm systeem. Ik kwam bij direct veilig terecht, ze stonden gelijk klaar om mij te helpen. We hebben binnen 2 weken alles weten te realiseren. Super blij met de snelle service! Als je het mij vraagt kan het niet beter!
16 April 2025
Bram
Amsterdam
perfect geregeld
30 December 2022
S.A. Talstra
Breda
Wat een slechte service, wordt niet teruggebeld en sowieso nemen ze nooit de telefoon op, systeem 4 jaar geleden aangeschaft en nu al een upgrade nodig die meer dan de helft van de initiële prijs kost, hoezo redelijke levensduur verwachting, krijg ook geen antwoord meer op mails.
9 August 2022
Arie
Apeldoorn
Goede service! Zeer tevreden met mijn camerasysteem, had ik dit maar eerder gedaan. Zeker aan te raden!
11 May 2022
CS.
Oldenzaal
De monteur heeft het alarmsysteem netjes geïnstalleerd en keurig uitleg gegeven.
Manon
Eindhoven
Wij hebben camera's besteld voor onze garage. De adviseur heeft mij goed geholpen en geadviseerd. Installateur heeft netjes geïnstalleerd de installatie gedaan.
S.J. Wilbert
Apeldoorn
Had er haast bij en de levering is voor mij snel gerealiseerd.
Martin
Purmerend
Ik had een alarmsysteem nodig voor mijn bedrijf. Contact gehad met Directveilig en die hebben mij vrij snel na de installatie mij een BORG certificaat gestuurd.
7 December 2021
Marc
Hilversum
Erg slecht bedrijf. Ze zijn nooit te bereiken, en komen nooit hun afspraken na. Moet altijd uren bellen, om vervolgens te horen dat ik wordt teruggebeld ( wat niet gebeurd).
6 September 2021
Lisa
Kaatsheuvel
Onbetrouwbaar, komen afspraken niet na
9 May 2021
Jan
Posterholt
Recent een alarmsysteem geplaatst. Perfect service en geplaatst. Ik ben zeer tevreden over het alarmsysteem.
31 March 2021
Bas
Doetinchem
Camerasysteem laten plaatsen en ben tevreden over het beeldkwaliteit.
20 January 2021
Jos Nijkamp
Losser
Heb gebeld en ben direct geholpen. Offerte snel binnen gekregen en de dame aan de lijn was duidelijk. Ik heb een normale tussenwoning dus het was gelukkig niet spannend. De installatie was ook goed verlopen en had een vriendelijke monteur. Uitleg was goed, simpeler dan ik dacht.
20 January 2021
Marijke van Maanen
Ede
Ik was zeer te vrede over het geheel. Alleen na 2 dagen kreeg ik al een melding dat de batterij van de afstandsbediening bijna leeg was. Snel opgelost wel maar dit hadden ze voor de tijd ook na kunnen gaan denk ik.
27 February 2020
Nieuw-Vennep
Al de tweede installatie
W.J. van Dam
Breda
Vriendelijk goede uitleg van de monteur.
Bart
Bergen op zoom
Ben zeer tevreden over de installatie en het product. Beeldkwaliteit is zoals mij is beloofd.
Xander
Spijkenisse
Tot nu toe altijd snelle en accurate reacties ook op vals alarm tijdens storm.
Wil
Noordwijk
Prettig contact tijdens aanleg. Materiaal functioneert goed en heeft goede vormgeving. Niet indringend in interieur aanwezig. Integratie van functies zeer plezierig.
S.J.
Den Haag
Zeer tevreden over de alarmsysteem en de diensten wat erbij hoort. Ze komen hun afspraken na.
Danny
Amsterdam
Fijne ervaring met directveilig.
Huub
Venlo
Tot nu toe geen negatieve ervaring, tot nu toe helemaal tevreden.
Monique
Venlo
Erg tevreden. Geen vals alarm meer. Kinderen eigen afstandsbediening ook fijn. Koppeling met philips hue super.
Pim
Hoensbroek
bij vragen wordt je gelijk goed en snel geholpen
Berend
Wateringen
DirectVeilig.nl het beveiligingsbedrijf waar alles draait om service en kwaliteit!
Dagelijks voeren wij binnen ons bedrijf verbeteringen door om ervoor te zorgen dat u profiteert van de beste beveiliging. Wij investeren jaarlijks flink in onze groei en behoren inmiddels tot een van de grootste beveiligingsbedrijven van Nederland.
Bij Directveilig.nl begrijpen we dat de veiligheid van je bedrijf op de eerste plaats komt. Daarom bieden wij krachtige en op maat gemaakte beveiligings oplossingen die je helpen om de controle te behouden en gemoedsrust te hebben, zelfs als je niet op locatie bent.
oosterveldsingel 19 c
7558PJ Hengelo