bij vragen wordt je gelijk goed en snel geholpen
Review overzicht
bij vragen wordt je gelijk goed en snel geholpen
Berend
Wateringen
1. prima te bedienen en te beheren via de app 2. de contacten zijn heel professioneel met de meldkamer en het bedrijf 3. een prettig gevoel en zeker een veilig gevoel
Irwin
Beverwijk
Voel mij veilig Makkelijk te bedienen Goed beeldkwaliteit, ook snachts
Ivo
Nijmegen
Snelle reacties en goede bereikbaarheid
edward
geldrop
Vlotte en nette plaatsing, goede nazorg en een snelle en alerte meldkamer.
André Bol
Hengelo OV
Ben te spreken over het alarm. Cameras heb ik niet. Kan daar geen uitspraak over doen.
Carla
Nieuwstadt
Mijn ervaring is goed met deze firma.
k.
amsterdm
A.G.J. Willemsen
Hoevelaken
a
Prima ervaring, ben zeer te spreken over de monteur Peter. Hij heeft netjes werk geleverd en een duidelijke uitleg.
Jan-Willem
enschede
8, goed
Murat
Rotterdam
Ik ben te spreken over hoe directveilg.nl mij heeft geholpen. Helaas was er wel een probleem na de installatie maar daar kan de monteur niets aan doen. De batterij van de sensor zat er scheef in waardoor de sensor niet reageerde. Hij is terug gekomen en heeft de batterij juist gezet en de sensor deed het weer.
Robbin
Lelystad
Ik ben tevreden met hoe het is verlopen. Kan directveilig aanraden.
Maarten
Tilburg
Gewoon goed, niets op aan te merken.
Wim
Groenlo
Prettig
Anna
Ridderkerk
Heb met de beveiligingsadviseur de situatie besproken en conform mijn verzekering heeft hij met mij mee gedacht. Ik heb het goed geregeld en voor een nette prijs. Mijn ervaring is daarom ook positief.
Harriet
Alblasserdam
Ben tevreden, het is allemaal goed verlopen. Zoals besproken met de medewerker aan de telefoon. Ik vond wel jammer dat ik niet op kortere termijn de levering kon krijgen.
Wilma
Hilversum
jan
Eindhoven
Na een aantal negatieve ervaringen met Home Safety, ben ik inmiddels een tevreden klant van Directveilig.nl. Dienstverlening is op een aantal wezenlijke punten verbeterd: Met name de alarmcentrale, uitleg, reactie alarm.
14 February 2020
Gerard
Heemstede
GOEDE SERVICE. ENIGE MINPUNTJE IS DAT IK DE FACTUREN IN MIJN SPAMFOLDER VAN MIJN MAIL KRIJG.
14 February 2020
WJ DEKKERS
LEENDE
DirectVeilig.nl het beveiligingsbedrijf waar alles draait om service en kwaliteit!
Dagelijks voeren wij binnen ons bedrijf verbeteringen door om ervoor te zorgen dat u profiteert van de beste beveiliging. Wij investeren jaarlijks flink in onze groei en behoren inmiddels tot een van de grootste beveiligingsbedrijven van Nederland.
Bij Directveilig.nl begrijpen we dat de veiligheid van je bedrijf op de eerste plaats komt. Daarom bieden wij krachtige en op maat gemaakte beveiligings oplossingen die je helpen om de controle te behouden en gemoedsrust te hebben, zelfs als je niet op locatie bent.
oosterveldsingel 19 c
7558PJ Hengelo