Top service en zeer tevreden met het eindresultaat!

Zeer vlotte communicatie en product kwam toe zoals beschreven en binnen de afgesproken levertermijn, zoals het moet dus! :)

Ik had zo maar gevraagd voor leuke dingen van vrachtwagens voor mij zoontje zijn nieuwe slaapkamer komt er paar dagen en envelop binnen vol met geurhangers zoontje super blij en dat nog gratis ook dan ben je in mij ogen en top bedrijf geweldig jullie krijgen van ons echt een dikke 10 super

Goede geurhangers

Het zijn hele goede geurhangers de geur blijft best lang er aan

Ontwerp voor aanstekers en geurhangers aangevraagd. Zelfde dag nog een leuke ontwerp ontvangen.!! Meteen akkoord gegeven had binnen een weekje aanstekers al binnen en geurhangers binnen 3 weken.!! Top service…

Kort geleden mail contact gehad het door gesproken wat ik wilde nou dat is met vlag en wimpel geslaagd ik kreeg de doos binnen met de sleutelhanger helemaal geweldig Raad iedereen aan om hier je dingetjes te bestellen wat ik ook heb gedaan

Gewoon fijne club om mee te werken!

Voor een klant van ons een ontwerpje gemaakt, deze doorgesuurd naar Aroman en heel vlot een antwoord terug. Na bestellen en betalen alles netjes ingepakt binnengekregen! Hier ga ik vaker bestellen!

super service

super service en een top product

Super !

Komt afspraken na !

FANTASISCHE!

Goede, mooie kwaliteit volle geurhangertjes! Bedankt voor de goede sneller service! Slammed.mk3

Bedankt voor het mooie design

Heb mijn logo gemaild, super leuke design ontvangen. Ze ruiken heerlijk.

Super mooie geurhangers met prettige geuren

Mooie geurhangers, duidelijke print, fijne geur en snel geleverd.

Ruikt niet slecht, benieuwd hoe lang de geuren zullen blijven

Paar weken moeten wachten door de vakantie,vlot na 2 dagen door de post gekomen thuis geleverd,ruikt lekker,hun prijs is iets lager zelf dan de rest.

Snelle en goede service en super mooie kwaliteit

Heb Aroman gemaild en voorbeeld gestuurd wat ik op het auto geurtje wilde hebben, na het ontwerp iets aan gepast, Besteld, Betaald en na 3 weken keurig netjes ontvangen.... En zijn super netjes en ze ruiken lekker, Ik had gekozen voor Ocean Breeze, Ik kan iedereen Aroman aanbevelen! Top service en bedankt Hakan.

Goeie service met snelle levering.

Ben goed geholpen en heb de producten binnen de 3 weken ontvangen. Top!

Super levering

Sipper snelle levering

Uitstekende producten en zeer klantvriendelijkheid

Mijn ervaringen met Aroman zijn zeer positief. Bestellingen worden 90% voor de afgesproken tijd geleverd. Producten zijn ban kwaliteit en het personeel is zeer klantvriendelijk

De geurtjes zien er heel goed uit.

Ik ben netjes geholpen door Aroman.

Super service en hele goede kwaliteit/prijs verhouding.

Goede service, reageren heel snel op vragen. Heel blij met onze logo pennen, gaan snel meer bestellen. Ook voor kleine ondernemers heel goed betaalbaar!

Super!!

Top zoals beloofd op tijd geleverd. Ruiken lekker niet te overheersend of chemish luchtje! Voorraad is op binnenkort tweede order plaatsen!

Goeden kwaliteit en snel!

Zeer tevreden.

Sleutelhangers besteld, mooier dan verwacht!

Uiterst tevreden en daarbij zeer klantvriendelijk geholpen

Ik vind dat de medewerkers bij Aroman mijn wensen uitstekend hebben uitgevoerd. Daarbij een snelle (directe) response op mijn vragen. Bedankt!

Super goed

Mooie sleutelhangers, goede kwaliteit, super service en snelle levering.

Super geregeld.

Via internet besteld en zonder gezeur snel handelen. Product snel ontvangen en super tevreden over de kwaliteit.

Goeie communicatie Snelle levering Top kwaliteit

Over Aroman

Aroman Premiums - Custom made bedrukte Autogeurtjes | Sleutelhangers | Aanstekers | Pennen