Aan mij bestelling klopte niet heb mail gedaan en andere dag goede binnen bestelling binnen super echt geweldig
Angelique
Heeft een totaal van 378 beoordelingen met een gemiddelde score van 8,6
Review overzicht
Angelique
Roosendaal
Vorige bestelling was ook op tijd
Fré
Bathmen
Goede webwinkel, jammer van verzendkosten (zelfs bij bestellingen boven de €100)
4 January 2022
Niels Lenaerts
Linter
bestelde product is zoals verwacht. en ik werd goed en vriendelijk geholpen aan de telefoon. Zeker voor herhaling vatbaar!
3 January 2022
R
Biddinghuizen
Duidelijke website en de goedkoopste leverancier
29 December 2021
Gerbus
Beilen
Alles was goed verpakt en volgens bestelling.
10 December 2021
Bas
Egmond
Vlotte aankoop + levering
9 December 2021
Jerry
Beselare
Prima prijzen en fijne verzending via PostNL
4 December 2021
Noord-Scharwoude
26 November 2021
P
Blankers
Groot assortiment en duidelijke website.
25 November 2021
Bas
Egmond
Snel kunnen vinden wat ik wou. Overzichtelijk.
25 November 2021
Lobke
Hardenberg
God dat flinke bouten en moeren die je niet zo vaak gebruikt (bijv. >m16) per stuk zijn te bestellen. Jammer dat één of twee bouten niet in een "briefpost" te leveren zijn. Ik snap natuurlijk wel dat afhandelingskosten voor kleine bestellingen relatief hoog zijn
16 November 2021
FA Singendonk
Oudewater
Na bestelling was het de volgende dag inhuis
8 November 2021
Jeroen
Nunspeet
altijd vlugge levering naar belgie
31 October 2021
denderbelle
19 October 2021
robbe kuypers
Mechelen
de besteling was zeer snel geleverd .
19 October 2021
Peter
Geldermalsen
Ik heb diverse metaal boren besteld, ze zijn inderdaad goedkoop maar de zwarte boren zijn allemaal krom en slingeren dus in de kolomboormachine, de blanke boren zijn prima. Hubertus.
16 October 2021
Hubertus
Molenhoek
Ik had een vraag over luchtbanden en werd zeer vakkundig geholpen.
28 September 2021
Jan Vlak
ROTTERDAM
Totaal geen problemen met het bestellen. Website overzichtelijk en er wordt snel geleverd. Bepaalde schroeven kan je zelfs per stuk bestellen, je hoeft er niet gelijk 50 stuks af te nemen. Heel handig als je er maar een aantal nodig hebt.
27 September 2021
Frank
Top klusgereedschap
23 September 2021
Niek
Westerhaar
goede produkten voor een normale prijs
23 September 2021
Justus
Gorssel
Je ziet hoeveel er nog in stock zijn en kan zo je bestelling aanpassen en alles staat duidelijk aangegeven
15 September 2021
simon
Boutersem
Snel bezorgd, goeie prijs Maar... het bestelde plamuurmes had aan beide zijden iets dat leek op slierten aangekoekte en opgedroogde lijm. Ik kon het eraf krijgen met een ruitenkrabber en schuurpapier, dus heb ik het plamuurmes niet terug gestuurd. Maar om nou te zeggen dat ik onder de indruk ben van de kwaliteitscontrole van deze jongens...
11 September 2021
Bert Bulder