Snel en duidelijk
Snel een keuze kunnen maken.
25 December 2022
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Heeft een totaal van 528 beoordelingen met een gemiddelde score van 8,8
Review overzicht
Snel een keuze kunnen maken.
25 December 2022
Rob Intven
Valkenswaard
voor de eerste keer via deze site gewerkt ,even wennen maar dan verliep alles prima en snel
20 December 2022
Leo
Schaijk
aanvraag snel en compleet overzichtelijk
19 December 2022
Wil Stijnen
BEEK LB
Zelf je verzekering samenstelling naar de jouw gewenste voorkeuren. Heel eenvoudig en simpel voor een aantrekkelijke prijs.
13 December 2022
Ronald
Dordrecht
Goed, correct, persoonlijk, snel en goedkoop.
24 November 2022
Cors Huizer
Vlaardingen
Snel en eenvoudig
3 November 2022
Marco
Vlissingen
Er wordt open en eerlijk gecommuniceerd op een prettige en in eerste instantie vrijblijvende manier. Er wordt snel gehandeld en afspraken worden netjes nagekomen. Om mijn schadevrije jaren te behouden hebben ze mij geadviseerd om documenten op te vragen waarna zij het met een begeleidend schrijven hebben ingediend. Het voldeed niet geheel aan de gestelde eisen echter heeft het begeleidend schrijven ervoor gezorgd dat het gehonoreerd werd. Dat noem ik goede service.
18 October 2022
Guido
Groningen
Gemakkelijk online verzekering aanvragen waarbij direct voorlopige dekking word gegeven, dus gelijk kunnen rijden.
6 September 2022
antonio
Den haag
Snel de offerte ontvangen. Snel en goed afgehandeld
16 August 2022
Caylin Visser
Lemmer
Betrouwbaarheid
15 August 2022
Sjef
Ossendrecht
Het gevraagde wordt netjes teruggekoppeld en zelfs after sales is prima in orde.
10 August 2022
Roelof
Winschoten Groningen
vergelijk gezocht naar fietsverzekering E bike (gebruikt) snel en overzichtelijk vergelijk niet alleen qua prijs maar ook van verschillen in voorwaarden
23 July 2022
Bertus
Ede
Vlot, snel en netjes geholpen
4 July 2022
Peter
Tiel
Prettige communicatie. Duidelijk en snel advies!
1 July 2022
An Van de Lest
's-hertogenbosch
Leuk jong bedrijf. Ze bestaan nog, bedrijven die snel n deskundig een uitstekend advies op maat kunnen geven
29 June 2022
Fijn persoon ( Vincent), duidelijk en direct. Goede informatie en afhandeling
17 June 2022
Joke
Lelystad
Eerste instantie goed . Ze hebben een aanbod gedaan en daar zouden ze de volgende dag op terug komen. Drie dagen later namen ze contact op en toen ik daar wat van zei ging de telefoon erop . De klantvriendelijkheid is maar net wie je treft.
Beveelt niet aan
14 June 2022
Rein
Bolsward
Goede website en makkelijk af te sluiten
30 May 2022
Wilco Timmer
Luttelgeest
27 May 2022
Patricia Wisgerhof
Rhenen
Alles goed en duidelijk aangegeven
26 May 2022
Super geholpen online
23 May 2022
Hp baars
Dordrecht
Ging snel, makelijk en simpel. Zou alleen wel fijn zijn als er een database zou komen waarin jullie kunnen zien hoeveel schade vrije jaren je hebt.
23 May 2022
Ronald
Lelystad
Beste Ronald,
Bedankt voor je review!
We zijn het helemaal met je eens dat er een centrale database zou moeten zijn voor het bijhouden van schadevrije jaren m.b.t. bromfietsverzekeringen. In tegenstelling tot bij auto's en motoren (RoyData) is dit helaas niet het geval bij bromfietsverzekeringen. Om toch je schadevrije jaren in gebruik te kunnen nemen, hebben we je royementsverklaring van je vorige verzekeraar opgevraagd.
Wij wensen je veel plezier met je bromfiets!
Heb verder nog geen ervaring met deze verzekering maatschappij!
21 May 2022
Fons Tans
Uden
Bij Vergelijkdirect.com vergelijk je gemakkelijk al je schadeverzekeringen. Van autoverzekeringen, motorverzekeringen en brommerverzekeringen tot zorgverzekeringen en woonhuisverzekeringen.
Heb je hulp nodig? Neem dan contact met ons op en we helpen je direct zonder wachttijden. Je krijgt direct één van onze experts aan de telefoon! Chatten of WhatsAppen kan natuurlijk ook.. 035-6857888
Oostergracht 9 C
3763 LX Soest