Mooie bank en erg klantvriendelijk geholpen

Ik ben naar de showroom in Leerdam geweest om te kijken naar de bank Nord. Daar zag ik ook de Finn bank waar ik opslag verliefd op was. Daar goed geholpen en geadviseerd. De bank online besteld en binnen 1,5 stond hij in de woonkamer. De bezorgers waren vriendelijk en hebben de bank netjes neergezet. Heel blij met de service van By SIDDE.

• Welk model heb je gekozen? Finn

De eerste bank was verkeerd gestikt en de 2e had vervoerschade. Beide keren met 1 telefoontje direct excuses en nieuwe bank gekregen. Echt super opgelost al was in 1 keer goed beter. Winkel en bestellen online allemaal erg goed. Korte levertijd en goed levereringsteam die op tijd komen. Aanrader.

Fantastich

De bank zelf is top, bezorging was goed vriendelijke heren van TSN en geen rommel qua verpakkings materiaal. Ze gebruiken hoezen om het geheel te verpakken. De bank als ook de service zijn aanraders.

Uitstekende

Zeer prettig geholpen

• Welk model heb je gekozen? Moa

Boven verwachting!!!

Wat een mooie collectie, watveen grote flexibiliteit in vorm en maatvoering. Zeer snelle levering en GEWELDIG personeel in de winkel in Leerdam tijdens beide bezoeken. Jammer dat niet alle bekledingen op alle banken beschikbaar zijn….

• Welk model heb je gekozen? Moa

• Welk model heb je gekozen? Sommer

Goede service, duidelijke communicatie en prettige levering

Erg tevreden met By Sidde

Heel erg tevreden

Prima adres voor aanschaf bank. Mooie showrooms, met deskundig personeel, mooie banken met een unieke snelle levering en een voortreffelijke service

• Welk model heb je gekozen? Finn

Snelle levering en fijne service!

Het was fijn om zelf een leverdatum te kiezen en zelfs op zaterdag bezorgen! Dat kwam mij fantastisch uit en snelle en fijne service toen het bezorgd werd! Top!

Geweldig!!!!

Zo blij met onze bank Nord!! We zijn eerst in Eerbeek gaan kijken waar we vriendelijk te woord werden gestaan door een leuke spontane jonge dame. Gaf antwoord op al onze vragen en vandaar dat we de bank besteld hebben. Hij was er met 9 dgn en werd door de bezorgers netjes in elkaar op en de juiste plek gezet. En helemaal verliefd op de mooie kleur de opstellimg en hij zit echt heerlijk!!

• Welk model heb je gekozen? Nord

Super service en zeer goede kwaliteit van bank

Na een bezoek aan de showroom waar we zeer vriendelijk werden geadviseerd werden onze verwachtingen overtroffen door de snelle levering. Zaterdags een bank besteld en de week erop zaterdag stond hij al in de woonkamer.

Top kwaliteit

Dit is mijn tweede bank van By Sidde. Ik ben verhuisd naar een kleinere woning en had daarom een compactere bank nodig. Toch heb ik geen moment getwijfeld om opnieuw voor By Sidde te kiezen. Mijn vorige bank is nog steeds in topconditie en zit fantastisch. De nieuwe bank, de Odin, heb ik nu een paar dagen in huis en die zit eveneens heerlijk.

• Welk model heb je gekozen? Odin

Prima service, korte levertijd, redelijke prijs - kwaliteit verhouding

Zie titel

Elementenbank Zev

Wat een fijne studio in Eerbeek om te kijken, advies te krijgen, geheel vrijblijvend wat erg prettig is. Je krijgt van de banken die je mooi vindt de stalen mee, om het thuis te bekijken wat echt in je huis past. Je besteld de bank dan online en is erg snel geleverd. Wat ik fijn zou vinden is dat de bezorgers even uitleggen hoe de bank in elkaar moet en weer uit elkaar moet als je een elementenbank hebt. Ook even uitleg over de vlekkenservice zou fijn zijn. Onwijs blij met deze mooie grote bank.

Heel tevreden

Heel fijn is dat je binnen twee weken de bank in huis hebt. De bank werd bezorgd in afgesloten hoezen, die er voor zorgen dat de bank vrij is van vuil. En natuurlijk zijn wij heel blij met onze nieuwe bank zev.

Heel goed!

Communiceren goed en de bank is precies zoals voorgesteld

Mooie bank

• Welk model heb je gekozen? Nord

Van het begin tot eind goed geholpen

Wij kende By Sidde van hoe onze dochters. Geholpen zijn. Van het begin in de winkel ,tot aan het afleveren aan huis is alles perfect. Ga zo door!!

Mooie bank zit lekker

• Welk model heb je gekozen? Sommer

Fantastische bank, ook nog vele jaren later

In 2021 hebben wij de bank Knud besteld (nu de kleinste sommer) en wij hebben daar geen moment spijt van gehad. Na bijna 5 jaar is de bank (op wat vlekken na) nog steeds in topconditie. Waar je van andere hoort dat hun bank na een paar jaar is doorgezakt, hebben wij daar geen last van. We gebruiken de bank af en toe ook al opstapje en er wordt ook wel eens op gesprongen door kinderen, maar daar is niks van te merken. Echt een top bank!

zeer goed en klantvriendelijk

Behulpzaam en goede voorlichting vanuit de showroom ook buiten showroomtijden door het admin personeel. Ook in telefonische contacten zorgzaam en ondersteunend.

• Welk model heb je gekozen? Zev

mooie bank heel blij mee

het is toch altijd even bekijken of een bank die je niet hebt getest fijn is, gelukkig is alles 100% meegevallen van bezorging tot aan nu heerlijke avondjes op de bank met een glaasje wijn. 100% tevreden

Leuke bank & snel geleverd

Bank snel gekozen en zeer snel geleverd. Duidelijke website, eenvoudige showroom maar toch handig om even te testen en grote stofstalen te bekijken. Thuis alvast de kleine stofstalen besteld om de kleuren te kunnen vergelijken. De levering op zich vond ik zelf wel iets minder. De bank zou initieel tussen 7u-17u geleverd worden in de ochtend ontving ik dan een mail met een tijdslot voor de namiddag 12u15. De levering is dan nog met iets mee dan een uur verschoven naar een later tijdstip dan aangegeven. Op zich geen ramp. De transporteurs spraken geen Nederlands en dat vind ik persoonlijk wel echt een must wanneer je in Nederland of België levert. We begrepen elkaar niet, en ze waren ook steeds onderling aan het communiceren wat ikzelf niet zo fijn vond.

Super snelle levering

Prachtige bank en super snel geleverd!!

• Welk model heb je gekozen? Finn

Mooie bank voor goede prijs en top service

We zijn in Eerbeek geweest om proef te zitten. Nadat we de bank hadden uitgeprobeerd hebben we hem besteld. De levering was snel en een klein tijdsduur (tijdsblok van 2 uur). De bezorgers waren behulpzaam, snel en sympathiek!

Stationstraat 3

6961 DX Eerbeek

Over By SIDDE

By SIDDE is een vernieuwend concept dat inspeelt op de veranderende (online) markt. Zodra je de keuze hebt gemaakt, gaan onze vakmensen voor je aan de slag. Geen massaproductie of voorraden die wachten op een koper. We maken de bank op bestelling! Binnen 7 tot 9 werkdagen geleverd rechtstreeks vanaf onze fabriek. We gebruiken kwalitatieve materialen voor een lange levensduur. Je krijgt 5 jaar garantie op het binnenwerk van de bank. Combineer de bank met een By SIDDE vloerkleed, kussen en salontafel voor de ultieme design feeling.