Wij hebben een hele fijne ervaring met bysidde. De showroom in Heerenveen ziet er stijlvol en overzichtelijk uit met de keuze aan banken. Geen overbodige spulletjes. En de showroom wordt steeds weer vernieuwd. Het zijn allemaal mooie eenvoudige design banken voor een fijne prijs. Ook de klantenservice is top en zeer vriendelijk. Veel gemaild met hen vanwege retourneren salontafel en ruilen bank. Snelle reactie. Binnen 1 a 2 weken is altijd alles geregeld. Het enige minpuntje wat ik kan verzinnen is dat bijna alle banken een behoorlijke stevige zit hebben. Daar zou als het kan iets meer variatie in mogen zodat daar iets meer keuzemogelijkheden in zijn. Maar uiteindelijk heel blij met onze Remus bank en hocker.

• Welk model heb je gekozen? Remus

Mooie product, goede prijs en fine service.

Na een bezoek aan de winkel in Heerenveen waar ik geweldig geholpen ben, de bank online besteld die erg snel geleverd werd. De kwaliteit van de bank is prima.

Prima ervaring met By SIDDE; mooie banken en supersnelle levering

Via social media de banken van By SIDDE voorbij zien komen. Op locatie in Eerbeek vriendelijk ontvangen en stofstalen mee gekregen zodat we thuis een keus konden maken.

• Welk model heb je gekozen? Remus

Goede snelle levering en communicatie

Bank voelt nog wel wat hard. Dat is even wennen maar hij is prachtig

• Welk model heb je gekozen? Finn

Ik ben tevreden over de afhandeling

• Welk model heb je gekozen? Kiva

Goede service, snelle afhandeling, mooie collectie

Fijn geholpen in de winkel van Eerbeek. Supper snelle levering, nette afhandeling en erg blij met bank Finn!

Fijne bank!

We zijn erg blij met onze bank, mooie kwaliteit! Ook het bezoek aan de showroom was fijn met goede hulp van het personeel. Toen we uiteindelijk de klantenservice nodig hadden, zijn we ook goed geholpen. Kortom: heel blij!

• Welk model heb je gekozen? Finn

Het hoeksalon beantwoordt volledig aan de voorgestelde beschrijving op de website. De gratis stofstalen vooraf zijn een meerwaarde. De levering snel en vlot, mooi geplaats op de gevraagde plaats in mijn appartement op het 2de verdiep.

• Welk model heb je gekozen? Nomi

De bank kon al 1 week na de bestelling geleverd worden. De levering was netjes. De bank is naar verwachting.

• Welk model heb je gekozen? Nomi

Prettige ervaring

Geweldig!

De bank werd snel geleverd. Mijn oude bank netjes meegenomen door de bezorgers. Wij zijn heel blij met onze nieuwe bank! Hij zit heel lekker en staat prachtig!

Goede prijs kwaliteit

Bank zit comfortabel, niet te hard maar ook niet te zacht, dit is wat ik zocht. Levering perfect binnen de afgesproken tijd. Mocht wel bij vermeld worden dat je de poten zelf moet monteren en dit niet mogelijk is als je alleen bent. De bank is zwaar, dus moet je hulp hebben. Hadden ze er wel bij mogen vertellen. Er staat dan een kolos van een zeer goed ingepakte bank in je woonkamer, begin et maar azn.... Dit vind ik er minpunt.

• Welk model heb je gekozen? Odin

Hele fijne bank tegen een betaalbare prijs!

Ik ben heel tevreden met mijn bank! Zowel de hulp in de winkel als uiteindelijk de levering was top geregeld.

• Welk model heb je gekozen? Finn

Super fijne en snelle levering!

Omdat de showroom ver weg was op de gok besteld! Maar super blij met mij Sommer bank! Zit heerlijk en ook de vlek garantie vind ik top!

• Welk model heb je gekozen? Sommer

Uitstekend. Snel geleverd. Mooie bank.

Erg blij mee

Na een bezoek aan de mooie showroom in Leerdam heb ik gekozen voor de bank Finn. Bestellen ging supermakkelijk en de levertijd was maar 1 week De bank staat nu inmiddels bijna 2 weken en ben er superblij mee. Precies zoals ik had verwacht. Ik raad By SIDDE zeker aan.

Mooie bank, snelle levering

Fijn om even te test-zitten in de showroom, aardige medewerkster. Daarna online bestellen duidelijk en eenvoudig. Levering snel en goed. De bank zit lekker en staat mooi in ons huis!

• Welk model heb je gekozen? Sommer

Van aankoop tot levering tot gebruik helemaal top

• Welk model heb je gekozen? Kiva

Problemen werden gelijk opgelost waardoor ik toch dezelfde dag mijn bank kreeg. Bank zit heerlijk en ben super tevreden

• Welk model heb je gekozen? Nord

Mooie kwaliteitsbank, snelle en goede levering!

Vooraf wat voorbeelden besteld, zodat ik de kleur goed kon zien. Wat later de bank daadwerkelijk besteld. De bank werd binnen 3 weken geleverd en in elkaar gezet door erg vriendelijke bezorgers. Top!

Goede service, fijne bank

Communicatie is goed, makkelijk te bereiken en afspraken goed in te plannen. Product naar wens, met kleurstalen i.c.m. proefzitten in 1 van de winkels de bank kunnen kiezen. Erg blij mee.

• Welk model heb je gekozen? Kiva

Mooie hoekbank “Finn” besteld en geleverd op de afgesproken datum. Kwaliteit is zeer goed en past heel mooi in ons Scandinavische interieur.

• Welk model heb je gekozen? Finn

Super tevreden over product en service

Eenvoudig bestelproces, gratis kleurstalen. Product exact als.afgebeeld op foto's site, dus geen verrassingen. Zeer tevreden, voldoet aan verwachting. Korte levertijd, service en montage zeer netjes.

• Welk model heb je gekozen? Nord

Snelle levering, precies zoals op de plaatjes, en fijn met de stofstalen om de kleur te kiezen.

Tevreden

Fijn dat je bank kunt uitproberen voor je bank daadwerkelijk koopt.

Stationstraat 3

6961 DX Eerbeek

Over By SIDDE

By SIDDE is een vernieuwend concept dat inspeelt op de veranderende (online) markt. Zodra je de keuze hebt gemaakt, gaan onze vakmensen voor je aan de slag. Geen massaproductie of voorraden die wachten op een koper. We maken de bank op bestelling! Binnen 7 tot 9 werkdagen geleverd rechtstreeks vanaf onze fabriek. We gebruiken kwalitatieve materialen voor een lange levensduur. Je krijgt 5 jaar garantie op het binnenwerk van de bank. Combineer de bank met een By SIDDE vloerkleed, kussen en salontafel voor de ultieme design feeling.