Kan niets opmerken op dit bedrijf

Bank naar verwachting. Snelle en goede levering. Snelle klantenservice.

Prachtige bank

Fijne overzichtelijke moderne showroom ( gelukkig zonder overdaad aan meubels en accessoires.) Heel prettig geadviseerd zonder opdringerigheid. Bij thuiskomst telefonisch besteld. Snelle bezorging, de bank werd netjes in elkaar en op de plek gezet. Wij zijn blij!

• Welk model heb je gekozen? Zev

Goede service, fijne bank!

Erg blij met de bank! Fijn om deze eerst even in de showroom te kunnen uitproberen, en ook een fijne showroom. Geen grote druke hal maar een klein, goed doordachte ruimte waar je echt de bank even kan proberen. Bezorging was ook goed geregeld! Bank werd naar de 2e etage gebracht en zelfs in elkaar gezet. Overal erg tevreden :D

Prijs -kwaliteit helemaal top

Goed geholpen in de winkel . Snelle levering . Netjes bank vervoert en geplaatst. Iets jammer is dat ze de tafeltjes niet in elkaar zetten bij levering maar dat ze dit ook niet in de winkel erbij zeggen.

Mooie bank

Bank is echt super. Kwamen nog wel de vlekkenkosten en bezorging bij, daar had ik me een beetje in vergist. Maar top bank, mooie kleur en echt heel blij mee.

• Welk model heb je gekozen? Kiva

Goede kwaliteit, helemaal zoals verwacht en super snelle levering. Binnen 8 dagen

• Welk model heb je gekozen? Sommer

Geweldige bank én service!

Wat een mooi bedrijf is BySidde. Het concept vind ik top en daarnaast zijn de aangeboden modellen banken niet alleen mooi, maar ook zeker kwalitatief. Zelf wezen kijken in de showroom in Leerdam en hier heel vriendelijk te woord gestaan. Enkele dagen later besteld en de bank was binnen een week al binnen. Ontzettend snel. Ook de bezorgservice was goed. Vriendelijke bezorgers en de bank stond binnen no-time in elkaar. Stevig en duurzaam verpakt met stoffen hoezen, top idee. De bank is pas net binnen, dus de toekomst zal het uitwijzen of de bank goed en mooi blijft. Heb het model Kiva gekocht en op ‘n licht kraakje in de buitenste hoek na (ik denk dat dit even acclimatiseren is?) helemaal tevreden! :)

• Welk model heb je gekozen? Kiva

De bank zit fijn en is mooi

Goed advies en ook goede bezorgers

zo kan het ook!

Naar by Sidde showroom, bank uitkiezen met de juiste stof en binnen 2 weken gemaakt en geleverd. Top!

• Welk model heb je gekozen? Moa

Fijne en mooie bank, goede service!

Ken je de grap dat er een levertijd is van 7 tot 9 werkdagen. Dit kwam voor onze verbouwing goed uit zodat we op het laatste moment de bank konden bestellen, wij hadden er zelf echter geen rekening mee gehouden dat we ook midden in de zomer de bank gingen bestellen dus de levertijd werd iets langer. Geen probleem uiteraard. Levering kon mooi gepland worden op de dag dat het ons zelf het beste uitkwam, mannen hadden de bank snel in elkaar en het plastic en de dozen werden weer meegenomen. Prachtig mooie bank staat nu te pronken in onze woonkamer icm de hocker. Super blij mee!

• Welk model heb je gekozen? Kiva

Mooi design en goede service!

De showroom ziet er mooi en overzichtelijk uit. De medewerkster is behulpzaam en geeft goede informatie.

• Welk model heb je gekozen? Sommer

Bank gekocht, zonder van tevoren te hebben gezien of er op te hebben gezeten, dus was spannend, maar wat een top bank! Ook de mannen die de bank bezorgd hebben, waren vriendelijk, gezellig en super netjes.

• Welk model heb je gekozen? Finn

Hele mooie showroom met moderne banken

Wij hebben de sommer bank gekocht. Prachtige bank en zit heerlijk. De service was super.

• Welk model heb je gekozen? Sommer

Super blij met de “Nord” bank

Wij zijn bij “by Sidde” in Eerbeek geweest. Heel vriendelijk geholpen, duidelijke uitleg gekregen en van de betreffende bank, stof staaltjes meegekregen. Een maal thuis de maten opgemeten van wat zou kunnen. Iets later de bank besteld. Gisteren geleverd en echt super blij. Wat ziet het er mooi uit en natuurlijk niet geheel onbelangrijk, wat zit het heerlijk. Echt een aanrader!!!!!

• Welk model heb je gekozen? Nord

By Sidde levert kwaliteit in alle opzichten.

Elementenbank Finn zit degelijk in elkaar en hij zit heerlijk. Hij is niet te diep en biedt steun in de rug. Verder dik tevreden over de snelle en keurige bezorging.

Heel goed!

Mooie bank, snel geleverd conform toezegging. Bezorgers hebben pootjes gemonteerd. Waren wel verbaasd dat er bij een 4-persoons bank geen pootje in het midden zit. Verbaasde ons ook.

• Welk model heb je gekozen? Sommer

Uitstekende service een goede kwaliteit bank!

Wij vonden het prettig dat we de banken konden uit testen in één van de showrooms. Daar zijn we dan ook vriendelijk geholpen, met eerlijk advies en niet een opdringerig wat je vaak wel in showrooms hebt. Ondanks de vakantie periode was onze bank in 3,5 geleverd en werd hij thuis in elkaar gezet en hebben ze al het afval meegenomen. Je blijft dus zonder troep achter! Top service.

• Welk model heb je gekozen? Finn

In winkel in Heerenveen zeer goed geholpen. Bestel proces was gemakkelijk. Snelle levering. Helaas waren de twee heren die de bank bezorgd hebben niet zo netjes. Prachtige bank. We hopen dat deze zich de kom nde jaren goed gaat houden.

• Welk model heb je gekozen? Finn

Een prachtige bank in ons nieuwe huis

We waren op zoek naar een bank voor ons nieuwe huis en we zijn meer dan tevreden met de bank Finn in de kleur Simple Beige. Hij werd snel geleverd na online bestelling. Hij is niet alleen prachtig van vorm en kleur, past perfect in het interieur, maar is ook van uitstekende kwaliteit.

Mooie bank, snelle levering

De Kiva bank hadden we bij vrienden gezien en besloten deze zelf ook te bestellen. Fijn dat we de staaltjes per post konden ontvangen en zo thuis konden kijken welke kleur gepast zou zijn. De bank kon snel geleverd worden. Helaas was de levering anders dan op de site vermeld staat, de bank was niet in een bruikbare hoes geleverd maar in plastic met karton. Ook werd de bank niet op zijn plaatst gezet (wat we wel hadden verwacht) maar konden we zelf de bank uitpakken en in elkaar zetten.

Heerlijke bank

Van bezoek aan Heerenveen tot en met levering een prettige ervaring. Deskundig advies en bij levering worden de delen van de bank gemonteerd en vilt onder de poten gedaan. De bank wordt in herbruikbare verpakking afgeleverd welke weer meegenomen wordt. Kortom, zeer aan te bevelen

• Welk model heb je gekozen? Odin

Uitstekend geholpen in de showroom en product cf verwachting

Geweldige bank, snelle service

Hele mooie bank, goede kwaliteit en super snel geleverd!

• Welk model heb je gekozen? Sommer

Prachtige bank, snelle levertijd!

Ik heb de bank Moa blind besteld, zonder een van de showrooms te bezoeken. De bank is prachtig, nog mooier dan op site. Hele snelle levering. Bedankt voor de toffe service!

Overzichtelijk en snelle levering

Zondag in de showroom geweest Maandag besteld Zaterdag geleverd Heel blij mee. De moa mag iets zachter qua zit

Stationstraat 3

6961 DX Eerbeek

Over By SIDDE

By SIDDE is een vernieuwend concept dat inspeelt op de veranderende (online) markt. Zodra je de keuze hebt gemaakt, gaan onze vakmensen voor je aan de slag. Geen massaproductie of voorraden die wachten op een koper. We maken de bank op bestelling! Binnen 7 tot 9 werkdagen geleverd rechtstreeks vanaf onze fabriek. We gebruiken kwalitatieve materialen voor een lange levensduur. Je krijgt 5 jaar garantie op het binnenwerk van de bank. Combineer de bank met een By SIDDE vloerkleed, kussen en salontafel voor de ultieme design feeling.