Geweldig!

Goede communicatie,nageleefde afspraken,fijne bezorging door 2 vriendelijke,beleefde jongens.

• Welk model heb je gekozen? Remus

Mooie geste van hen uit mag ook gezegd worden

Vandaag bij een tweede poging ging de levering correct door

Prachtige bank, geweldige service

De bank is mooier dan ik had gedacht, was lastig ivm alleen internet plaatjes.. hij zit echt lekker stevig en dat is precies wat we zochten.. de levering verliep vlekkeloos! Aanrader!!

• Welk model heb je gekozen? Nord

Zalige zetel, mooie kleur en zeer vlot geleverd. Ik ben er super tevreden mee, dank u

• Welk model heb je gekozen? Remus

Nette levering echter vreemd bank niet in plastic

De bezorgers waren uiterst zorgvuldig en keurig. Echter feit dat bank in hoezen verpakt zat ipv plastic (wat wel t geval was bij de hocker) doet me vermoeden dat de bank reeds elders heeft gestaan. Op achterzijde (staat nu tegen muur) zat nl n klein vlekje. Zeker zo’n lichte kleur verpak je niet in n hoes die meerdere malen wordt gebruikt. Bank zitcomfort is prima

• Welk model heb je gekozen? Sommer

Bank ziet eruit zoals verwacht, zit goed.

Mooie bank, fijne levering

Ik ben erg blij met mijn Remus bank (Mint Blue). De kleur is erg mooi en de bank zit lekker. De bank maakt visueel een knus indruk, je gaat er graag op zitten! De levering was volgens afspraak. Wat erg fijn was, was dat het bezorgbedrijf rekening wilde houden met het feit dat ik in het onderwijs werk. Ze kwamen op mijn vraag na schooltijd.

• Welk model heb je gekozen? Remus

Prachtige bank en uitstekende service!

By SIDDE is in een woord fantastisch. De bank wordt netjes geleverd en staat in no time gemonteerd en al te shinen in je woonkamer. Echt een aanrader!

• Welk model heb je gekozen? Mads

Klantvriendelijk, professioneel, fijn bedrijf

Bezorging was super geregeld, klantenservice vooraf was top, kwaliteit van onze bank is top, zeer tevreden!

• Welk model heb je gekozen? Sommer

Mooie bank, goede service!

Bestelling en levering ging vlot. De bank is erg mooi en zit/ligt heerlijk! Er is een biesje los , heb dit gemaild. Nu komt er iemand bij me thuis om t te repareren, super toch.

Heerlijke bank!

Al tijden zag ik deze bank voorbij komen. Heel spannend een bank bestellen zonder te weten hoe die zit. Enorm blij met onze donkergroene Sommer! Hij zit én ligt heerlijk! En met onze drie knullen is er voor iedereen plek i.c.m. de hocker voor een filmavond. Krijgen er enorm veel complimenten over, vooral de warme kleur! Zeker een aanrader!

• Welk model heb je gekozen? Brun

Supersnel en handig!

Ik zou dit zeker aanraden. De bank was er snel en de service is top. Ik wil wat meer een chill bank en stuur hem dus retour. Geweldig dat dit gewoon kan.

• Welk model heb je gekozen? Borre

Super bank

De bank is super hij zit lekker en is erg mooi De chauffeurs die de bank hebben afgeleverd waren erg vriendelijk

Professioneel en flexibel

We zijn professioneel en flexibel geholpen. Door een brand konden we de bank niet op de gewenste datum ontvangen en dit twee keer kunnen aanpassen. Snelle reactie, vriendelijk en behulpzaam.

• Welk model heb je gekozen? Sommer

Super service!!! En zoo verliefd op onze nieuwe bank.

• Welk model heb je gekozen? Sommer

Hele fijne bank, zit heel lekker, niet te hard en niet te zacht. Goeie service ook en een tof concept. Erg blij met de keuze!!

Super!!!

Snelle, goede service. Ook bij twijfel, toch na een dag kleur veranderd en dat was geen probleem en werd netjes bezorgd. Heren waren heel netjes en super geleverd!! Zeer blij mee!!

• Welk model heb je gekozen? Remus

Prachtige bank die ook nog eens heerlijk zit

De bank ziet er prachtig uit! Het zit ook nog eens heerlijk en we kunnen er gemakkelijk met het hele gezin op zitten! Ik had eerst mijn twijfels omdat we nergens konden proefzitten, maar na de goede recensies op internet hem toch besteld. Geen moment spijt van gehad!

• Welk model heb je gekozen? Sommer

Fantastische bank en goede service!

Wij hebben de Mads bank ontvangen, ontzettend blij mee. Daarnaast was de service erg goed, alles volgens afspraak geleverd.

• Welk model heb je gekozen? Mads

Super tevreden!

Ik ben erg tevreden over By Sidde. Snel en fijn contact per mail. Locatie waar de banken te zien zijn is top. Service, levering en snelheid zijn super. En we zijn heel blij en tevreden met de nieuwe bank!

Schitterende bank

Super blij met onze nieuwe bank Nord. Prachtige kleur. Zeer tevreden met de service! Super goed geholpen.

Erg fijn!

We zijn heel erg tevreden over onze Knud bank. Snel geleverd (dit was voor ons een belangrijk punt omdat we net zijn verhuisd), zit perfect en heeft een hele mooie look. Goed geholpen door de klantenservice met een aantal vragen die ik had. Aanrader dus! :)

• Welk model heb je gekozen? Knud

Goede service, geweldige bank

We zijn zeer tevreden met onze nieuwe By SIDDE Remus. De kwaliteit is heel goed, de stof is prachtig, en de service was uitstekend.

• Welk model heb je gekozen? Remus

Prima zetel, snelle levering, goeie prijs

Duidelijkheid over levering, was stipt. Zetel voldoet aan alle verwachtingen en zit wat hard maar goed.

Stationstraat 3

6961 DX Eerbeek

Over By SIDDE

By SIDDE is een vernieuwend concept dat inspeelt op de veranderende (online) markt. Zodra je de keuze hebt gemaakt, gaan onze vakmensen voor je aan de slag. Geen massaproductie of voorraden die wachten op een koper. We maken de bank op bestelling! Binnen 7 tot 9 werkdagen geleverd rechtstreeks vanaf onze fabriek. We gebruiken kwalitatieve materialen voor een lange levensduur. Je krijgt 5 jaar garantie op het binnenwerk van de bank. Combineer de bank met een By SIDDE vloerkleed, kussen en salontafel voor de ultieme design feeling.