Super zetel en levering!

Heel tevreden over de communicatie, het product zelf en de levering! Niets op aan te merken!

zoals gehoopt

Mooie bank

• Welk model heb je gekozen? Sommer

Alles was perfect geregeld.

Mooie bank en nette levering

• Welk model heb je gekozen? Sommer

Snelle levering en uitstekende service

Snelle levering mogelijk na bestelling. Één pootje bleek beschadigd. Via een berichtje op Instagram is een nieuwe gratis naar mij toegestuurd.

Fantastische bank

Een hele fijne, ruime bank. Snelle levering en goede service!

Wat een fantastische bank

Wat zijn wij blij dat we voor de sommer bank gekozen hebben in de kleur warm grey. Echt een hele mooie warme kleur die wat ons betreft super mooi staat bij zwart en naturel tinten. De levering van de bank was in 1 woord top. Ze kwamen zelfs voor de aangegeven tijd en belde of dat een probleem was. Wij vonden het zelf wel spannend om niet op de bank gezeten hebben. Maar dit is ons echt alles meegevallen. De bank zit echt lekker stevig maar vooral niet te hard en dat terwijl de bank niet die uitstraling heeft.

Zeer comfortabele, zacht voelende ‘een’ zetel

Zeer comfortabele, zacht voelende ‘een’ zetel

• Welk model heb je gekozen? Remus

De bank, model remus, is prachtig.

We zijn heel blij met onze nieuwe bank, hij zit heerlijk.

• Welk model heb je gekozen? Remus

Top product met een top service!

Ik was opzoek naar een mooie sprekende bank voor een goede prijs. Nadat ik deze gevonden had bij by sidde, was de levertijd ook nog eens super kort. En is de levering keurig gegaan zoals gepland. De bank is op z’n plek neergezet, pootjes hebben ze eronder geschroefd. Heel fijn allemaal!

• Welk model heb je gekozen? Remus

Hele mooie bank en zit heerlijk

Snelle geleverd en mooi verpakt in herbruikbare hoezen. De bank heeft een vlotte uitstraling en zit heerlijk. Niet te hard maar wel stevig. Ook een fijn model als je wat langer bent.

Geweldig!!

Snelle levering, netjes geleverd en een prachtige bank die heerlijk zit. Ik kan iedereen een bank aanraden van By SIDDE

• Welk model heb je gekozen? Sommer

Fijne bank. Supervriendelijke mensen.

Fijne bank. Supervriendelijke mensen.

• Welk model heb je gekozen? Remus

SnelLe goede levering En goed snel contact

• Welk model heb je gekozen? Sommer

Mooi aanbod en vlotte dienstverlening voor een scherpe prijs.

Bij de betaling liep er eerst wat mis, maar werden we wel uitstekend geholpen. Daarna is alles vlot verlopen en zijn we zeer blij met onze Sommer.

• Welk model heb je gekozen? Sommer

Perfect couch for affordable price

Perfect couch, excellent service, fast delivery

• Welk model heb je gekozen? Sommer

Super service en de gekozen bank top!

Snelle , makkelijke manier van bestellen en service zoals beloofd Helemaal blij!

• Welk model heb je gekozen? Remus

Prachtige bank en goede service

In eerste instantie waren wij wat terughoudend om online een bank te kopen zonder deze eerst uit te kunnen proberen. Na wat twijfels hebben wij dan toch de bank besteld en deze bevalt erg goed!

Heel tevreden

Goede communicatie, houdt zich aan de afspraken, vriendelijke medewerkers, ook de bezorgers die heel vlot en vakkundig te werk gingen. Mooie bank, goede kwaliteit voor de prijs die we betaalden. De gratis stalen vooraf besteld. Zeer blij mee bij het uitzoeken van de kleur van de bank en bijpassende kleuren en materialen interieur.

Fantastisch!

Heel fijn bedrijf, prachtige collectie! Keuze wordt zeker gemakkelijk gemaakt omdat ze per post heel mooi in een doosje de gevraagde stalen bezorgen. Ook de levering verliep zeer naar wens, keurige bezorgers die de bank netjes op de plaats zetten en de pootjes voorzichtig monteren. Heel tevreden! En wat zit de bank zalig en de kleur zó mooi!, SIDDE, type Borre, kleur zand

• Welk model heb je gekozen? Borre

Super zufrieden!!! Kann man sehr empfehlen!

• Welk model heb je gekozen? Mads

Prachtige bank, heerlijk zacht

Hele vlotte levering. We werden door de bezorgers van tevoren gebeld wanneer ze kwamen. Geen zooi in huis, ze nemen alles mee en zetten de bank op de juiste plek. Super fijn! Helaas zit er een beschadiging op onze bank maar ik verwacht dat by sidde en wij eruit komen!

• Welk model heb je gekozen? Remus

Mijn bank is super mooi en zit super goed! Een echte aanrader!!!

• Welk model heb je gekozen? Mads

Mooi bank! Snelle levering! Helemaal top!

Bank Sommer in silver grey besteld en geleverd gekregen zoals ik me hem voorgesteld had. Helemaal blij mee! Bank past perfect in ons huis. Niet te hoog en ondanks dat hij groot is, oogt hij dit niet.

• Welk model heb je gekozen? Sommer

Vlotte levering en prima service!

Keurig netjes en vlot!

Goede en snelle service!

Ik heb de bank Borre by Sidde gekocht. De bank werd snel geleverd, binnen drie weken. Het was fijn om eerst de stofstaaltjes te ontvangen zodat ik een kleur naar wens kon uitzoeken. De kleur Cobblestone Brown valt wel lichter uit dan op de website. Maar alsnog is het een prachtige warme kleur. De bank werd ook netjes in een zak geleverd en bij mij thuis in elkaar gezet door de bezorgers. Ik ben helemaal tevreden met de bank!!

• Welk model heb je gekozen? Borre

Stationstraat 3

6961 DX Eerbeek

Over By SIDDE

By SIDDE is een vernieuwend concept dat inspeelt op de veranderende (online) markt. Zodra je de keuze hebt gemaakt, gaan onze vakmensen voor je aan de slag. Geen massaproductie of voorraden die wachten op een koper. We maken de bank op bestelling! Binnen 7 tot 9 werkdagen geleverd rechtstreeks vanaf onze fabriek. We gebruiken kwalitatieve materialen voor een lange levensduur. Je krijgt 5 jaar garantie op het binnenwerk van de bank. Combineer de bank met een By SIDDE vloerkleed, kussen en salontafel voor de ultieme design feeling.