Heerlijke familie bank

Door de diepe zit kun je heerlijk loungen maar hij is ook stevig voor een actieve zit

Helemaal tevreden

Egt super blij met de bank, de kwaliteit van de Remus Bank en de kleur blush. Heel erg mooi en heb ook al veel complimenten over gekregen. Service was ook top!

Top levering en super mooie bank

De mannen hadden de bank in No time in elkaar gezet. De bank kwam helemaal overeen met mijn verwachtingen! Ik krijg alleen maar complimenten over de bank! Super blij mee!

Een superfijne bank die heel snel geleverd werd!

Ik had eerst stofstaaltjes besteld zodat ik zeker wist welke kleur bank ik zou bestellen. Bij het bestellen werd er aangegeven dat het vanwege de drukte 2 weken zou duren. Dit vind ik alsnog een bijzonder snelle levering. De levering was top. De bank werd snel en netjes in elkaar gezet in de woonkamer. Het feit dat er een vlekkenbehandeling en garantie bij zit is heel prettig. Nu kan ik ontspannen genieten van mijn nieuwe bank!

Geweldige en snelle professionele service. En heel blij met bank en koffietafel! Aanrader!

Heel positief!

Super bank!

De kwaliteit van de bank is echt top. De stof is exact hetzelfde als de stof die je krijgt in de stalenkit. Het is best spannend, omdat je niet van te voren er op kan zitten. Maar hij zit perfect. Niet keihard, zoals je vaak bij een nieuwe bank hebt. Fijne vering er in en je kan languit liggen, zitten.. Echt top. Ik kan het iedereen van harte aanbevelen!

Prima en snel contact

Mijn bank is precies zoals ik gehoopt had. Alleen zaten er een paar kleine plekjes op. Hierover heb ik meteen duidelijk en heel.netjes contact gehad met Sidde. Ze horen wat je zegt en nemen het serieus. Heel fijn.

Prachtige stevige bank met mooie kleur!

Heel blij met onze bank, Sommer warm Grey. Snelle levering, nette bezorging en bank en salontafel die we ook hadden besteld werden thuis in elkaar gezet. Aanrader!!

Prima product

Prima product Prima communicatie Prima levering

Super tevreden met mijn nieuwe Borre-bank.

Ondanks dat we graag eerst proefzitten, voordat we een bank aanschaffen, zijn we overgaan tot het bestellen van bank Borre. Doorslag gaf dat we er van overtuigd waren dat dit onze bank was. Ik had nog wat twijfels over de kleur van het stof en de pootjes, maar de styliste kon even met me meedenken wat erg fijn was. De stofstaal had ik al in huis, echter de stof van de bank was iets lichter dan de stofstaal waar we eigenlijk wel blij mee waren. De bank was goed beschermd in een hoes en werd in elkaar gemonteerd door de bezorgers. Enige minpunt was dat de bank pas 's avonds om 22.00 uur werd bezorgd. Echter dat kwam door een foutieve planning van de bezorgdienst en was By Sidde niet aan te rekenen.

Mooie en fijne bank en prima service

Vanwege de corona uitbraak was de stof die wij hadden uitgekozen moeilijker leverbaar. Wij zijn door Bysidde goed op de hoogte gehouden. Toen het nog langer ging duren voor de bank geleverd kom worden heeft Bysidde ons alternatieven aangeboden. De bank is erg mooi en zit lekker.

Uitstekende service en goed product

Ik ben blij dat ik voor By Sidde ben gegaan. De bank was binnen 9 dagen geleverd en de kwaliteit bevalt erg goed. We hebben een Sommer bank met Hocker besteld.

Deze bank is boven verwachting mooi en comfortabel!

Onze bank Sommer in warm Grey bevalt uitstekend en is nog mooier en comfortabeler dan wij ons hadden voorgesteld! Uitstekende kwaliteit bank en dito stof en fantastisch zitcomfort. Een absolute aanwinst voor ons interieur!

Enorm tevreden

Zowel over de aankoop, de support bij de keuze, de levering als de zetel zelf zijn we vol lof. Heel prettig ervaring!

Super! Duidelijke en snelle communicatie

Fijne website om te bestellen. Duidelijke en snelle communicatie vanuit kantoor Keurige levering Alles helemaal compleet!

Precies wat ik zocht

Eén blik op de advertentie voor deze bank was genoeg, dit was de bank die ik zocht!! Ik heb nog nooit eerder een bank gekocht zonder hem vooraf te testen, maar de retourgarantie overtuigde me. Hij zit prima, zeer stevig. We moesten wel wat maanden wachten omdat "onze" kleur tijdelijk niet leverbaar was. Daarna was de bank snel besteld en bezorgd. Het was wel handig geweest als de 2 losse delen aan elkaar vastgezet konden, nu moet ik ze soms aanschuiven.

correcte en snelle levering - prachtige bank!

Netjes en op tijd afgeleverd door bijzondere vriendelijke mensen. Prachtige bank, zijn er blij mee.

Fantastisch!!

Toen ik de Sommer bank online voor het eerst zag was ik meteen verkocht! Deze bank was alles wat ik zocht maar ik vond het eng om zo’n grote aankoop te doen zonder erop te kunnen zitten! Ik ben in contact gekomen met bySidde en zij hebben me iedere keer heel snel beantwoord en geholpen. Stofstalen opgestuurd gekregen en vooral veel online gezocht naar foto’s en reviews! De bank 10 dagen voor mijn verhuizing besteld en heel netjes op de afgesproken dag geleverd. De bank zat in een supermooie herbruikbare hoes en werd door de 2 mannen ontzettend netjes in elkaar gezet! Super aardige mensen, namen alle tijd! Gaf meteen een heel goed gevoel! Toen kwam het moment van uittesten hoe de bank zit: heerlijk! Sommer zit heel stevig als of je op een stevig matras / boxspring gaat zitten. Je kunt goed rechtop zitten maar ook heerlijk onderuitgezakt of liggen! Top voor mij! De stof (off white) is ook echt prachtig! Heel veel zit en ligruimte en staat supermooi! Daarnaast kreeg ik meteen per mail het certificaat van de vlekgarantie, fijn om meteen alles te hebben! Ik zou zeggen: geen reden tot twijfelen om hier je bank te bestellen! De bank is fantastisch, de communicatie super en dus ook de levering! Ik gun iedereen zo’n makkelijk en zorgeloos bestelproces van een bank!

voldoet aan alle verwachtingen!

Lang getwijfeld of ik wel een bank online moet bestellen, zonder hem in het echt te hebben gezien.. En ben blij dat ik t toch heb gedaan! De Sample die je kan bestellen om de stof te voelen, geeft al een goed beeld. En de fotos, afmetingen op de site zijn allemaal precies als in het echt. Ook reageren ze snel en helpen ze je, waar nodig. Kortgezegd: aanrader!

Top, snelle levering, goede informatie en keurige bezorging!

Helemaal blij met onze nieuwe bank

Super blij met onze nieuwe Sommer bank en hocker! De levertijd was door de vakantie helaas wat langer maar verder een top service!

Top service en super bank

Kleur was lange tijd niet op voorraad dus ik mailde met de vraag wanneer deze weer te koop was. Snelle, vriendelijke reactie gekregen en ze mailde mij een paar uur voordat de bank weer te koop zou zijn om me op de hoogte te stellen dat ‘ie weer op voorraad kwam. Levering was erg snel en bezorgers heel vriendelijk. De bank zit super fijn en is erg mooi!

Prachtige bank!

De Borre is een plaatje! Vooraf de kleurstalen besteld om de stof te kunnen voelen en een kleur te kiezen. Ik twijfelde even of de bank niet te groot zou zijn in mijn woonkamer, maar na snel advies van BySidde toch de knoop doorgehakt. Hij zit heerlijk, staat mooi in de ruimte en de kleur Cobblestone Brown is prachtig.

Top bank, top service!

Superblij met deze bank. Fantastische look en topkwaliteit!

Super service

Super service !!

Stationstraat 3

6961 DX Eerbeek

Over By SIDDE

By SIDDE is een vernieuwend concept dat inspeelt op de veranderende (online) markt. Zodra je de keuze hebt gemaakt, gaan onze vakmensen voor je aan de slag. Geen massaproductie of voorraden die wachten op een koper. We maken de bank op bestelling! Binnen 7 tot 9 werkdagen geleverd rechtstreeks vanaf onze fabriek. We gebruiken kwalitatieve materialen voor een lange levensduur. Je krijgt 5 jaar garantie op het binnenwerk van de bank. Combineer de bank met een By SIDDE vloerkleed, kussen en salontafel voor de ultieme design feeling.