Perfecte afgehandelde aankoop

Zalige zetel, bezorgd door 2 topleveranciers!

Perfect!

Bank is extreem comfortabel en staat fantastisch in de woonkamer. Bezorging uitstekend, bank wordt zit-klaar afgeleverd mét viltjes. Wij zijn zéér tevreden!!

100% zufrieden!

Von der Bestellung bis zur Lieferung lief alles perfekt! Freundlicher und schneller Kontakt bei Fragen. Das Sofa (Sommer in taupe) sieht toll aus und ist sehr gemütlich.

Top bank met snelle en perfecte levering

Ik heb de bank Sommer in Silver grey gekocht en ben er heel blij mee. Een prachtige, rustige en stoere bank die perfect zit. Naast dat het een mooie bank is werd hij binnen 10 dagen na bestelling geleverd. De bank wordt geleverd in herbruikbare hoezen in plaats van karton of plastic dus hartstikke duurzaam. De bezorgers zetten hem keurig op de gewenste plek en plakken ook nog viltjes onder de poten tegen krassen of beschadiging. By Sidde en de bezorger zijn een absolute aanrader!

Prachtige bank, snelle en netjes verzorgde levering met goede updates/informatie verstrekking. Hele fijne klantenservice. De verwachtingen waren hoog door de recensies en toch werd ik aangenaam verrast.

Vriendelijk, correct, super mooi, top !

Een aanrader ! Hopelijk komen er binnenkort nog meer mooie interieur-artikelen van jullie op de markt !

Nog mooier dan gedacht

De prachtige Remus bank is fantastisch, de kleur (darling blush) en het zitcomfort zijn nog beter als verwacht. Ik kan deze bank iedereen aanraden! Echt een plaatje!

Prima uitstekende service

Ik had een 4zitsbank besteld, deze konden de bezorgers niet in de woonkamer krijgen . De bank werd zonder problemen weer mee retour genomen en er werd mij geadviseerd door by Sidde om een ander model te nemen waar de leuningen vanaf konden. Toen paste het wel en heb ik mijn nieuwe bank inmiddels naar volle tevredenheid in de kamer staan.

Heerlijke bank, snelle levering!

Een heerlijk bank van By SIDDE ontvangen! Eerst proefstaal aangevraagd om de kleur te bepalen en daarna de bank besteld. Super snelle levering! Top!

Super knappe zetel, heel blij mee!

Wij kozen de Mads zetel in Taupe Grey en zijn super tevreden. Heel mooi, zit heel goed en topservice!

Zeer mooie bank

Ik ben heel blij met de Sommer in silver grey. Meerdere personen kunnen er comfortabel op zitten. Hij zit ook echt lekker. De bezorging was vlot en netjes, zelfs aan viltjes ter bescherming van de vloer werd gedacht. Enige minpunt vind ik dat de 7-9 dagen levertijd waar By Sidde mee adverteert alleen in de randstad is, ik heb ruim 3 weken op de bank gewacht. Nog veel sneller dan andere winkels natuurlijk, maar een beetje teleurstellend omdat die "7-9 dagen" steeds op hun Insta voorbijkomt.

Goede service, vriendelijke bezorgers en netjes op zijn plaats gezet

Prima bank met uitstekende levering en terugnamen oude banken.

Zeer tevreden alom

Mooie bank en op tijd en met top service geleverd.

Heel goed!

Remus bank en hocker

Vanochtend de bank bezorgd door 2 gezellige en vriendelijk mannen. Ik was de eerste en om precies het afgesproken tijdstip ( 7.57u ) belden ze aan. De bank zat in een milieuvriendelijke hoes zonder overbodig plastic. Mannen hebben de bank op de plek gezet. Op mijn verzoek nog een meubelstuk verplaatst. Ben heel tevreden, ondanks dat ik het heel spannend vond een bank online te kopen. Maar hé ... ik zeg; twijfel niet te lang en bestel 'm. Zit heerlijk en is een fraai meubelstuk in je woonkamer. Neem het maar van mij aan. Een heel tevreden klant!!

Super service, goed product

Wij hebben de Borre in Thyme green. Van tevoren eerst de gratis staaltjes besteld, zodat we de kleur goed konden bepalen. Bezorgers hielden zich keurig aan de afspraak, belden zelfs meerdere keren om ons op de hoogte te houden van het tijdstip van aankomst. Hebben heel zorgvuldig en voorzichtig de bank uitgepakt en voorzien van de pootjes. Bank zelf is prachtig, zit fijn. Kortom een prima ervaring om deze bank op deze manier zo snel in huis te hebben.

Fijne bank, goede service

Bank werd keurig netjes op zijn plaats gezet door twee vriendelijke bezorgers. Er werden zelfs viltjes onder de poten geplakt om de vloer te beschermen. De bank zit heerlijk en staat mooi in de kamer.

Alles is goed

Het bestellen via de website ging heel eenvoudig. En de levering was best vlot. Niet binnen negen werkdagen in verband met de vakantie. Maar nog steeds veel sneller dan andere bedrijven. De bank is netjes neergezet Door de transporteur. En heel belangrijk, hij zit heerlijk. Het was heel fijn om van te voren kleurstalen te krijgen zodat we goed konden kijken welke kleur het mooiste past in ons interieur. En het kleurstaaltje is ook heel handig om mee te nemen toen we accessoires ging uitzoeken, zoals kussens en een vloerkleed. Het enige wat nog beter kan op de website is meer interieurfoto’s ter inspiratie en om het makkelijker te maken om een kleur te kiezen.

Hele mooi bank, en snelle levering

De bank is heel erg naar onze zin. Hij werd snel geleverd door zeer vriendelijke jongens. Ook werd de bank precies neergezet zoals wij het wilde.

Netflix and chill!

Heb er best lang over getwijfeld om online een grote blauwe bank aan te schaffen. Is de kleur wel mooi en zit de bank wel lekker? Vond de bank Knudde dusdanig mooi dat geen enkele bank nog goed was, dus toch besteld. En oh wat ben ik blij! Ik heb hem in donker blauw en hij past perfect bij mijn andere meubels. Daarnaast zit hij heerlijk! Geen straf om een avondje thuis te blijven en lekker film op te kijken

Top service en goede kwaliteit!

Heel erg blij met mijn nieuwe bank en de levering daarvan

Snel en goede kwaliteit!

De afhandeling en levering verloopt snel en netjes. Prachtige bank van goede kwaliteit. Zit heerlijk!

Geweldig!

Een mooie strakke bank, met heerlijk zitcomfort.

Helemaal top!

Duidelijke site. Fijn dat je gratis kleurstalen kan krijgen. Leuke social media, meteen verliefd op al die mooie foto’s. Bank is precies zoals ik in gedachten had en zit heerlijk!

Wow wat een geweldig bedrijf!! Ten eerste een Top bank Er bleek n lichte beschadiging op het kussen te zitten; er wordt direct n nieuwe bank toegestuurd. Een week later werd deze omgeruild. Vol lof over dit bedrijf!

Stationstraat 3

6961 DX Eerbeek

Over By SIDDE

By SIDDE is een vernieuwend concept dat inspeelt op de veranderende (online) markt. Zodra je de keuze hebt gemaakt, gaan onze vakmensen voor je aan de slag. Geen massaproductie of voorraden die wachten op een koper. We maken de bank op bestelling! Binnen 7 tot 9 werkdagen geleverd rechtstreeks vanaf onze fabriek. We gebruiken kwalitatieve materialen voor een lange levensduur. Je krijgt 5 jaar garantie op het binnenwerk van de bank. Combineer de bank met een By SIDDE vloerkleed, kussen en salontafel voor de ultieme design feeling.