Einfach top. Qualität. Design. Lieferung. Und Nachhaltigkeit.

Wir sind rund um zufrieden mit unserem By SIDDE Sofa. Es ist bequem und wunderschön. Obgleich es hell ist sehr unempfindlich. Danke.

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Grote gok

Op de (grote) gok de hoekbank en hocker Sommer besteld en ontvangen. Maar wat zijn we er blij mee! Zit én ligt heerlijk. Gewoon perfect en zeer tevreden!

Goede service en prachtige bank Sommer!

Na vele winkels bezocht te hebben en op veel banken gezeten te hebben, wat elke keer toch tegenviel, sprongen we in het diepe en kozen voor het “proefzitten” van By Sidde. Wij zijn superblij met de keuze Sommer zilvergrijs en de hocker. Proefzitten is niet nodig, deze bank blijft !

Perfecte service

We hadden stalen aangekregen waaruit we konden kiezen en kwamen direct overeen welke kleur het zou worden. Zetel netjes gebracht door zeer vriendelijke mannen. Wij zijn heel tevreden over het eindresultaat, kleur van de zetel past hier perfect! Bedankt, topservice!

Top service en prachtige bank

Prachtige bank voor een fijne prijs. Enorm goed geholpen door de klantenservice van By SIDDE toen bleek dat er iets mis was gegaan tijdens levering met de bank. Ik ben enorm blij met mijn nieuwe bank. Dank je wel!

Hele goede service en een prachtige bank

De bank is super en het contact vooraf was heel goed. Ook de levering ging uitstekend. Heel blij met mijn aankoop.

Van het moment van bestellen tot levering is de dienstverlening precies zoals het wordt beschreven. Onze nieuwe bank kon binnen twee weken geleverd worden en werd met veel zorg door de vervoerder in onze woonkamer neergezet. We zijn erg blij met het comfort en de kwaliteit van onze Sommer-bank en hocker.

Geweldig!!!!

Ik zou dit iedereen aanraden ... ik geef toe ik was huiverig. Een bank bestellen via internet nog niet gezien nog niet op gezeten.... mmmm Maar tot op deze dag zo blij De bank zit stevig en ik ben erg blij met dit merk.

Top zetel en levering

Mooie zetel en de levering verliep vlekkeloos. Hopelijk blijft dat ook zo voor de zetel...

Een hele fijne family bank

We zijn heel erg blij met deze family bank: ruim, prettige stof, leuning niet te hoog waardoor het in de kamer ruimtelijk blijft. Tot nu toe (maand) gaat het met onze katten ook nog goed. De bank is niet te stevig, vrij diepe zit en zowel zittend als liggend comfortabel.

Kwaliteit is goed, service ook uitstekend!

Precies zoals de website vermeld. Heel fijn! Geen onduidelijkheden, levering zoals gepland.

Goede service, komen afspraken, hele mooie bank!

Vriendelijke mensen, op alle vragen meteen een antwoord gekregen. En de bank zelf... WAUWWWWW!

Mooi maar zitcomfort laat te wensen over

Ik heb de frode besteld en was zeer blij toen deze vlot na 9 werkdagen werd geleverd. Ik woon 3-hoog in Amsterdam dus er bleek een verhuislift nodig a €150,-. Dat moet je er dan maar voor over hebben! De teleurstelling was daarmee wel een stuk groter toen ik erachter kwam dat de bank (als meest zachte geadverteerd) niet bepaald zacht zat. De bank zou nog wel wat zachter worden, maar dat leek me niet genoeg. Daarbij is de leuning erg laag, zelfs voor mijn 1,73m. Het merk en de afwerking zijn super, maar het is mijn laatste online bank. En jammer dat ik nu nog een keer €150 kwijt ben om de bank terug te sturen. Had er toch graag op willen zitten op voorhand..

Mooie producten en fijne service

Zeer tevreden met het geleverde product, goede kwaliteit en mooi uiterlijk. Daarnaast ook heel prettige service. Zeker aan de raden.

Fantastisch!

Bank werd netjes geleverd en op zijn plek gezet. En zit heerlijk!

Super !

Heel behulpzaam over de mail. Kreeg telkens snel reactie en ze denken echt met je mee. Ook de bezorging liep soepel en afspraken werden netjes nagekomen. We hebben voor bank Mats gekozen. Hij zit prima, wel een stevige zit, daar moet ik wel aan wennen. Nu met wat extra kussentjes zit het beter. Mijn man vind hem wel meteen fijn zitten.

super blij met de bank

2 vrolijke, vriendelijke jongens hebben de bank afgeleverd. Ik heb alleen een kleine twijfel of de 2 delen goed aan elkaar gemaakt zijn, omdat er een kleine kier ontstaat tussen de 2 delen. En omdat er bevestigingsmateriaal was achter gebleven dat niet gebruikt was. Verder zit de bank heerlijk en is hij super mooi!

Heel tevreden!

Ondanks de corona-maatregelen was de levertijd t.o.v. andere bedrijven kort. De bank is precies de kleur die ik uitgezocht had a.d.h.v. de vooraf bestelde kleurstalen. De bezorgers hadden wat moeite om met de bank de draai bij de voordeur te maken, maar dit hebben zij prima opgelost door tijdelijk de poten de demonteren! De bank staat super en zit heerlijk!

Goede snelle service en heerlijke bank!

Goede snelle service en heerlijke bank!

Snel, volgens afspraak , product helemaal top

Product is geleverd volgens afspraak . De mensen bij bysidde zijn ontzettend vriendelijk en behulpzaam. De bank is precies wat ik er van verwacht had en gehoopt had. Helemaal top

Geweldig!

Heerlijke bank (Sommer), snelle en vakkundige levering!

Snelle en goede service!

Ik was op slag verliefd op de mads bank. Deze besteld en 2 weken later werd hij geleverd. Prima service en de bank zit heerlijk!

Snelle service, goed product

Super mooie bank, heel fijn om het in een milieuvriendelijke hoes te krijgen. Bezorgers waren vriendelijk en werkten goed.

Zeer tevreden met de service van By Sidde. Ik twijfelde of de 4-zitsbank Knud wel bij mij naar boven zou kunnen. By Sidde heeft goed meegedacht met het vinden van een oplossing. De bank stond binnen no-time in de huiskamer op de eerste verdieping.

Stationstraat 3

6961 DX Eerbeek

Over By SIDDE

By SIDDE is een vernieuwend concept dat inspeelt op de veranderende (online) markt. Zodra je de keuze hebt gemaakt, gaan onze vakmensen voor je aan de slag. Geen massaproductie of voorraden die wachten op een koper. We maken de bank op bestelling! Binnen 7 tot 9 werkdagen geleverd rechtstreeks vanaf onze fabriek. We gebruiken kwalitatieve materialen voor een lange levensduur. Je krijgt 5 jaar garantie op het binnenwerk van de bank. Combineer de bank met een By SIDDE vloerkleed, kussen en salontafel voor de ultieme design feeling.