Ik kan niks onaardigs verzinnen.

Mooie comfortabele bank

Super, nette service

Wij zijn erg blij met onze bank. Wij hebben eerst stalen besteld en hebben zo de juiste kleur kunnen kiezen. Na de bestelling zijn wij super netjes op de hoogte gehouden van de bestelling. Ook de levering was naar wens. De bezorgers kwamen eerder dan gepland en belde daarom eerst. Ze gingen zorgvuldig met de bank om. Gezien onze verbouwing was het nog niet mogelijk de bank in elkaar te zetten, daarom hebben wij samen naar een passende oplossing gezocht. Ik zou het zeker aanbevelen.

Een prachtige By Sidde bank

Twee weken geleden hebben wij onze By Sidde sommer bank ontvangen. We zijn er super tevreden mee. De levering was heel netjes en de bezorgers waren vriendelijk! De bank staat super in onze woonkamer en hij zit en ligt ook heerlijk!! Ontzettend blij mee!

Goede ervaring !

Bank werd keurig op afgesproken tijd bezorgd! Netjes neergezet En dan de bank...wow , heel spannend omdat we niet konden proef zitten! , maar hij zit echt heerlijk zo blij met de sommer bank Hele goede keus geweest !

Een TIEN!

Fijn dat de bank na een proefeperiode retour kan worden gestuurd.... maar voor ons was het 5 minuten na levering duidelijk: dit is sowieso een blijvertje! Onze Sommer is nog mooier dan verwacht, zit heerlijk en ziet er kwalitatief echt heel erg solide uit. Service van By Sidde was van begin (advies via Facebook Messenger) tot einde (levering door JP Haarlem) helemaal top! Merci beaucoup, wij zijn zeer tevreden klanten!

Geweldige aankoop!

Besteld via internet op de gok. Beste internet aankoop ooit! Prachtige bank, zit heerlijk en de levering tot in de woonkamer was top geregeld. Zeker een aanrader!

Prachtige bank voor goede prijs

Wij hebben de hoekbank Sommer in Silver grey. Mooie zacht en stoere stof, warme kleur. De bank zit lekker stevig, wel vooral fijn voor mensen die wat langer zijn, anders een kussen in de rug. Levering ging ook precies volgens afspraak. Aardige bezorgers en de bank stond super snel op zijn plek. We zijn zeer tevreden!

Geweldig!

Geweldige service, super snelle levering en hele goede, snelle en duidelijke communicatie. Daarnaast... een prachtige en fijne bank!

Goede service, mooi product

De bank werd geleverd zoals afgesproken (korte levertijd). De bank was erg netjes verpakt. Ook heel netjes bezorgd, vriendelijke mannen, die de bank nog netjes hebben afgedekt, omdat ik aangaf dat er nog geklust moest worden in huis.

Fantastisch!!

Alles top geregeld. Tot in de puntjes! Precies op de dag geleverd als besteld. We zijn super tevreden met de bank en hocker!! Bedankt voor deze ervaring!

Mooie bank, snel geleverd!

Al een paar weken geniet ik van onze by sidde, sommer bank. Prachtig! Was wel spannend, want we hebben hem in de kleur groen besteld en daar zag je nog niet veel foto's van op internet! De bezorging verliep ook vlekkeloos. Gelukkig paste de bank door het zij raam

Snelle levering, nette bezorgers erg behulpzaam. Heerlijke mooie bank.

Van voor tot eind een feestje

Ik zat al heel lang te kijken en mijmeren over het kopen van een bank by BySidde, maar toen de Borre uitkwam, was ik snel om. Als je op zoek bent naar een bank, aarzel niet en begin bij BySidde. Alles aan mijn ervaring was positief. De gesprekken met klantenservice, het ontvangen van de proefstof, met 2 weken een nieuwe bank, ook in Corona tijd, de manier waarop het afgeleverd wordt (geen karton of plastic, maar een herbruikbare hoes - zo cool), en dan de bank zelf. Comfort en stijlvol. Super blij!

Bank prima

Combinatie met de manier waarop de bezorging plaatsvindt is apart

Super kwaliteit & service!

Wij hebben de aankoop van onze zetel als heel aangenaam ervaren! Een echte aanrader! Wij kozen voor de mads cord taupe grey. Toen de bank geleverd werd, merkten we een kleine vlek/beschadiging waarschijnlijk door het transport. De customer service was heel vriendelijk en heeft dit probleem heel snel opgelost! Super!

Mooie banken, geweldige service

Na de eerste levering van de Remus banken en hocker bleek de kleur toch niet helemaal goed te passen in ons interieur. Na een kort telefoontje en mailtje, zijn direct twee nieuwe banken en een hocker besteld. Vandaag, binnen enkele weken, vond de omruiling plaats en hebben we nu staan wat we wilden. Heerlijke banken en een perfecte én snelle service!

Topservice en een super mooie bank. Zit perfect! Heel blij mee.

Goede communicatie, op tijd geleverd en nette levering!

-Netjes afgeleverd in hoezen. -Nette, vriendelijke bezorgers. -Ben wel benieuwd hoe lang hij mooi blijft, we hadden al een bloedvlek erip van 1 vd kids. Druppel bleef er niet op liggen. Gelukkig zo goed al kunnen verwijderen met koud water te deppen.

Mooie zetel en prima service.

We zijn erg tevreden over onze aankoop van de Mads-zitbank. Zit goed en voelt premium aan. Prima communicatie en levering ook.

Top service en heel tevreden met de bank!

Na de kleurstalen de bank besteld en ondanks de Corona maatregelen kwam de bank binnen 2 weken. Netjes geleverd en uitleg van de mannen gekregen over het systeem van bevestigen. Nadat we een foto deelden via Instagram zelfs een toffe shopper opgestuurd gekregen, deze is wel ingepikt door dochterlief. De eerste vieze handjes waren overigens geen partij voor de bank die met een vlekkenbehandeling wordt geleverd. Echt heel blij mee!

Als prettig ervaren. Levering van de bank zeer netjes. Uit de verpakking gehaald door het bedrijf en het karton werd meegenomen. Bank zit perfect ! Heel blij mee

Zeer mooie bank van goede kwaliteit

Wij hadden van te voren stofstaaltjes besteld om te kijken hoe de kleur en stof er in het echt uit ziet. Dit is zeker aan te raden. Nadat we een keuze over de kleur hadden gemaakt ging de betaling de eerste keer fout maar er werd direct contact met ons opgenomen en ging de betaling en bestelling daarna vlekkeloos. We hebben de bank nu ongeveer 2 weken en in het begin vonden we hem aan de harde kant maar nu we er een aantal avonden op hebben gezetten zit hij goed. Ook voor de wat langere mannen (ik ben 1,90) is het zit gedeelte diep genoeg. Wij zouden deze bank zeker aanbevelen.

Snelle levering en prachtige bank

Zelfs nu op tijd geleverd en de kwaliteit en het zitcomfort is super goed! Bank staat prachtig in ons interieur en toen m’n zoon er op dag 3 een pennenstreep op zette was die er zo weer uit! Top! Die kan dus wel tegen een stootje of vlekje!

Fantastische bank en supergoede service

Vandaag onze prachtige Sommer By SIDDE bank ontvangen. Wat is hij mooi. En hij zit heerlijk. De levering door JP Haarlem Delivery was op tijd en echt top. Hele aardige heren die de bank in no-time naar binnen loodsten, uit de hoes haalden en op zijn plek zetten. Meteen vilt onder de pootjes aangebracht ter bescherming van de houten vloer. Alles bij elkaar is een bank van By SIDDE een absolute aanrader. We zijn heel blij met onze aankoop!

Stationstraat 3

6961 DX Eerbeek

Over By SIDDE

By SIDDE is een vernieuwend concept dat inspeelt op de veranderende (online) markt. Zodra je de keuze hebt gemaakt, gaan onze vakmensen voor je aan de slag. Geen massaproductie of voorraden die wachten op een koper. We maken de bank op bestelling! Binnen 7 tot 9 werkdagen geleverd rechtstreeks vanaf onze fabriek. We gebruiken kwalitatieve materialen voor een lange levensduur. Je krijgt 5 jaar garantie op het binnenwerk van de bank. Combineer de bank met een By SIDDE vloerkleed, kussen en salontafel voor de ultieme design feeling.