Van begin tot het einde de hoge verwachting waargemaakt.

Aangezien we al langere tijd wisten dat we de Sommer wilde aanschaffen volgde ik jullie op Instagram. Daar kwamen veel positieve berichten voorbij. Ook wij zijn erg te spreken over het gehele proces van bestellen tot leveren en ook zeker het resultaat nu in de woonkamer. Hopelijk blijft dit en kunnen we jaren genieten van de mooie bank.

Mooie degelijke bank.

Ik vond het erg fijn dat ik eerst de stalen kon bekijken, deze worden gratis opgestuurd, goede service. Ook duidelijke communicatie over de levertijd, netjes geleverd. Prachtige bank, zit heerlijk en heeft een mooie uitstraling.

De levering was op tijd én mooi en proper bezorgd!

Ik kan niet anders dan positief zijn over By SIDDE. Ik had mijn droomzetel plots gevonden op instagram en had wel wat vragen over de grootte en kwaliteit. Eerst had ik andere mensen aangesproken. Zij waren super positief! Dan heeft de klantendienst me enorm geholpen met de juiste maat en kleur.. wat een goed advies! Topteam.

Heel tevreden

Wij hebben de roze Remus besteld bij BySidde en zijn erg tevreden! Ik vind dat de kleur op de website wat afwijkt van de daadwerkelijke kleur, dus daarom is het zeker goed om eerst de kleurstaaltjes op te vragen. Daarmee komt de kleur wel overeen. De levering was heel netjes. Hele vriendelijke en professionele bezorgers, die vooraf even belden, en de bank werd helemaal op zijn plek gezet. De Remus zit echt heerlijk: stevig, maar niet te hard en absoluut comfortabel. Kortom, wij zijn heel tevreden met de service van BySidde en met onze mooie bank!

Hele prettige ervaring!

We hebben onze aankoop al ver in het voren gedaan, omdat we het maar vast vast wilde hebben staan. De leverdatum hebben we 2x gewijzigd, fijn dat dat mogelijk was! Bezorgers kwamen iets later dan afgesproken maar keurig gecommuniceerd en geen enkel probleem. Enige tegenvaller: grootste bankdeel paste niet in onze lift. Zeker eigen verantwoordelijkheid, maar komt jullie service nog meer ten goede als jullie daar een check op doen! Bespaart jullie ook "gedoe". Uiteindelijk goed gekomen met een verhuislift, super super happy met de bank en kwaliteit ervan. We raden hem zeker aan!

Super fijne bank

Wij zijn heel blij en tevreden met onze bank. Hij is groot maar oogt niet enorm. Wij hadden de hocker in een andere kleur besteld en toen kregen we keurig een telefoontje of dit wel klopt. Het was spannend om online te bestellen maar het heeft goed uitgepakt.

Bank staat prachtig en zit heerlijk

We zijn vooralsnog heel tevreden over de bank! Zit erg goed en ziet er top uit. Komt ook erg degelijk over. Goede communicatie rondom bezorging.

Gave bank en snelle levering

Mooie bank, snelle en vriendelijke levering

Helemaal goed

Helemaal tevreden. Begin wat onduidelijk of mijn online bestelling goed was doorgekomen. Ik ontving namelijk niet direct een bevestiging mail. Gelukkig goed te woord gestaan via Facebook en alles bleek goed. Bezorging was top. Mooi op tijd, 2 vriendelijke jonge mannen die de bank op de gewenste plek plaatsten. Nu kunnen we 30 dagen proefritten. So far so good!

Super service!

Toch spannend, een bank kopen zonder die eerst uit te kunnen proberen en zien, maar de stalen en binnen 30 dagen gratis retour gaven de doorslag. Bestelling, contact, bezorging, alles was prima geregeld. Vragen werden snel beantwoord en opgevolgd. We hadden de Chinois groene bank besteld en die viel iets groener uit dan we verwachtten, maar het was een kwestie van wennen en contra kleuren met sierkussens. De bank zelf zit stevig, die extra sierkussens zijn wel nodig. Al met al een mooie strakke bank.

Fantastische bank. Helemaal verliefd!

Twijfel je om deze bank te kopen? Ik zeg doen!

Heerlijk bank

Nette service. Ondanks de corona perikelen kwamen ze heb wel gewoon brengen. Netjes afstand houden. Respectvol en behulpzaam

Vriendelijk en kwaliteit

Aflevering perfect, heren dachten goed mee. Geen rommel en bank gelijk op de juiste plek: zit heerlijk!

Geweldig!

Helemaal blij met onze Sommer! Een heerlijke grote bank die fantastisch zit!!

Topservice !

Ik ben heel blij met mijn By Sidde bank. Bijzonder snelle levering, zeker vergeleken met andere merken. Roos van de klantenservice die meedenkt ivm iets latere betaling vanuit het buitenland. De levering in een hoes van textiel is ook top. Trouwens, de bezorgers van het transportbedrijf waren ook toppers(al gaat dit onderzoek hier vast niet over :-) Kortom ik ben heel blij, met zowel de bank als de geleverde service.

Topservice!

Opgesomd zou ik By Sidde als volgt omschrijven: - Aangekocht: een mooie moderne bank KNUD, aanrader. - Prijs/kwaliteit verhouding echt heel goed - Men reageert heel snel via social media - Goede informatievoorzieningen over de levering - Prima logistiek dienstverlener met aardige mannen die de bank op de juiste plaats hebben gezet

100% zoals afgesproken

Snel, professioneel en goede bezorging, ondanks de huidige situatie. Goede prijs kwaliteit verhouding.

Top! Vriendelijk en behulpzaam en snelle levering

Goed! De bank is prachtig en zit heerlijk!

Super bank!

De bank Sommer is echt een aanrader! Buiten dat het een mooie bank is met een mooie stof, zit hij ook nog een heerlijk!

super mooie bank

we zijn super blij met onze nieuwe bank. super comfortabel. levertijd iets langer dan verwacht. snelle reactie op berichten op facebook

Top service!

Allereerst is de bank die we gekozen hebben (Mads) ontzettend comfortabel! Verder is de service super fijn en met een snelle levertijd. Ook de herbruikbare hoes is top, beter voor het milieu en wij zaten zonder troep.

Hele mooie bank☺️

Ik twijfelde enorm om te bestellen zonder proefzitten. Maar de bank is heel mooi en comfortabel. De kleur, de stof voldoet aan mijn verwachtingen. De bank is ook netjes optijd geleverd ondanks allerlei maatregelen rondom de corona-virus.

Super bank!

Fijne bank! Mooie stof. Wij wisten bij aankoop dat we de zit te laag zouden vinden ivm lange bent .Hebben er zelf hogere pootjes onder geplaatst. Nu helemaal top.

Snelle levering, prima montage & heel vriendelijk

Snelle levering, prima montage & heel vriendelijk

Super, nette, snelle en goede bezorging. Heel blij met de sommer bank steel grey!

Stationstraat 3

6961 DX Eerbeek

Over By SIDDE

By SIDDE is een vernieuwend concept dat inspeelt op de veranderende (online) markt. Zodra je de keuze hebt gemaakt, gaan onze vakmensen voor je aan de slag. Geen massaproductie of voorraden die wachten op een koper. We maken de bank op bestelling! Binnen 7 tot 9 werkdagen geleverd rechtstreeks vanaf onze fabriek. We gebruiken kwalitatieve materialen voor een lange levensduur. Je krijgt 5 jaar garantie op het binnenwerk van de bank. Combineer de bank met een By SIDDE vloerkleed, kussen en salontafel voor de ultieme design feeling.