Prachtige bank, snel geleverd. Bezorgers waren ook top. Hebben de bank op de gewenste plek neer gezet, de poten er onder gezet en alle verpakkingsmateriaal weer meegenomen. Heel fijn!

Snelle levering en super vriendelijk personeel

Bank werd snel geleverd en de bezorgers waren uiterst vriendelijk. Een stukje omlopen naar onze achterom was geen enkel probleem. Bank werd netjes in elkaar gezet. Top!

Geweldig!!

Wauw wat een prachtige bank ( sommer silver grey) maar dan ook ECHT prachtig! Hij zit heerlijk, past perfect in je interieur. Hij is snel en keurig geleverd, nog milieus bewust verpakt ook nog, echt enorm tevreden! Aanrader!

Prachtige bank

De bank is erg mooi, zit heerlijk en het is gewoon heel fijn dat de levertijd zo kort is. Heel tevreden!

Super bank, super klantenservice

Goed geholpen door de klantenservice, heel blij met mijn bank en het afleveren ging perfect.

BySidde heeft luxe, comfortabel uitstraling

Ik heb de hele opstelling van vt woonbeurs gekocht. Bank summer, hocker, salontafel, kleed liv en kussens. Best spannend maar ik ben er zo blij mee. Boven verwachting mooi. Op heb ik de salontafel nog kunnen bemachtigen die uit jullie assortiment is. Een mailtje en binnen een week had ik het in huis. De bezorgers waren enthousiaste jongens en erg vriendelijk. Ik ben blij met de keuze die ik gemaakt heb en hoop dat jullie op deze manier verder gaan. Vooral de exclusiviteit spreekt ons aan en op dat dit een tijdje zo blijft. Ik heb een paar foto’s gemaakt. Veel succes en dankjewel voor de service. Groet Ilse

Geweldige service en nette aflevering

Keurige afkevering en.mooie bank, naar ville tevredenheid.

Erg goed

Totaal positief in relatie tot alle aspecten

Super design bank

Een sofa kopen zonder even te testen, online, is toch een spannende koop. Maar wat een service zeg, de bank is perfect, geleverd door superleuke bekwame mensen. Ik ben op en top fan!

Fijne bank en snelle levering

Wij hebben een hoekbank Sommer besteld. Deze werd binnen 2 weken geleverd en thuis geïnstalleerd door bijzonder vriendelijke bezorgers. De bank zit heerlijk en staat mooi. Goede prijs/kwaliteit verhouding!

Goede service en levering van JP Haarlem

Op aanraden van Retch van JP Haarlem deze bank gekocht. Heel erg blij met de bank!

Goede service en uitstekende kwaliteit!

Alles ging erg makkelijk. Online besteld en met een paar weken in huis in tegenstelling tot andere zaken waar er een levertijd van maanden op zit. Daarnaast wordt de bank netjes gebracht door de eigen bezorgdienst en is de kwaliteit van de bank alles wat ik verwacht had of zelfs meer. Top!

Een fijne overzichtelijke webshop met veel opties. Toen ik mijn bezorgdatum wilde verplaatsen was dit geen probleem! De bezorging verliep ook heel goed. Ze waren erg beleefd en de bank werd keurig in elkaar gezet.

GEWELDIG!

Bank Sommer besteld. Bezorgers waren erg aardig en attent. Ook werd de bank binnen de aangegeven tijdzone bezorgd. De bank zit lekker stevig. Zeeeeeeer tevreden met deze aankoop!

Mooie bank, snelle en goede levering!

Mooie bank, snelle en goede levering!

prima service en snelle en accurate levering.

Kleurstalen snel geleverd en na bestelling keurig geleverd zoals uitgelegd en afgesproken. Duidelijke website.

Bijna 5 sterren.

De eerste keer paste de bank helaas niet door het trappengat. De armaturen konden losgemaakt worden, waardoor de bank in delen naar boven zou kunnen. Ze gaven aan daar beide geen ervaring mee te hebben en zijn daarom met de bank weer vertrokken. Ik vond deze bezorgers onvriendelijk en onervaren. Twee weken later werd de bank opnieuw bezorgd door twee zeer vriendelijke mannen die alles goedgemaakt hebben. De bank is keurig in 3 delen naar boven gebracht en daar weer in elkaar gezet. De kosten voor het brengen van de tweede keer zijn niet in rekening gebracht en ik heb een prachtige bank + bijpassende hocker. Wat een goede service van BySidde.

Nog beter in het echt dan op foto!

Ik was heel onzeker over het aankopen van een zetel die ik nog nooit in het echt had gezien en waarin ik nog nooit had gezeten. Maar aangezien ik verkocht was voor het model heb ik dit toch gedaan. Ben heel blij met hoe het aankoop- en leverproces is verlopen en ik raad BySIDDE aan al mijn vrienden en collega’s aan! De zetel is prachtig 😍

Geweldig!

De Service van By SIDDE is echt uitstekend! Ik heb eerst de stofstalen aangevraagd van de bank Sommer, onze gewenste kleur uit gekozen en vervolgens gemakkelijk via de website besteld. Alle communicatie was duidelijk en ook de bezorgdatum kon ik meteen uitkiezen, super fijn! Drie dagen voor de levering de bank, kreeg ik een mail met een tijdvak van twee uur, zodat ik niet de hele dag hoefde te wachten! De bezorgers deden hun uiterste best om de bank in weer en wind te leveren en monteren, kortom geweldig!

Alles volgens afspraak en netjes afgeleverd.

Goeie service. En goede prijs/ kwaliteit verhouding. Erg blij mee!

Super service en prachtig product

Prettig contact, goede levering! Rekening houdend met milieu dmv milieuvriendelijke verpakking van de banken. Bank zit heel comfortabel! Nu enkele weken in mijn bezit maar tot dusver zeer tevreden

excellent service, good quality product

Customer-oriented, professional company. The sofa is really an eye-cather, comfortable and very good quality. Very pleased with our purchase

Tópbedrijf!

Wat een heerlijke bank! Wij hebben gekozen voor de Sommer, blue. We zijn er allemaal erg blij mee. Telefonisch goed geholpen en ook de levering liep op rolletjes. De bank was in het begin wel een beetje hard, maar nu merken we dat niet meer (of hij is door gebruik al wat zachter geworden 😁)

Fijn geholpen, snel ook, via de chat. Hulp bij kleur uitzoeken. Prettige bezorging. En heul blij met onze bank!

Helemaal goed

Stalen kwamen snel, fijne website en sfeerbeelden op Instagram. Soepel bestellen en net zo smooth ging de levering. Heel fijn dat je meteen een bezorgkosten kunt kiezen. Bank ziet er goed uit en voelt mooi stevig.

Stationstraat 3

6961 DX Eerbeek

Over By SIDDE

By SIDDE is een vernieuwend concept dat inspeelt op de veranderende (online) markt. Zodra je de keuze hebt gemaakt, gaan onze vakmensen voor je aan de slag. Geen massaproductie of voorraden die wachten op een koper. We maken de bank op bestelling! Binnen 7 tot 9 werkdagen geleverd rechtstreeks vanaf onze fabriek. We gebruiken kwalitatieve materialen voor een lange levensduur. Je krijgt 5 jaar garantie op het binnenwerk van de bank. Combineer de bank met een By SIDDE vloerkleed, kussen en salontafel voor de ultieme design feeling.