Van begin tot het eind, goed geregeld. Snelle en keurige levering, bank is precies zo als op de foto's (bank Sommer), heel mooi, we zijn er erg blij mee. Contact met by Sidde ging heel makkelijk en was professioneel!

Super service en mooie bank!!

Wat een service! En wat een mooie bank (Mads)! We zijn heel tevreden over de werkwijze en service van By Sidde. De Mads is echt een super mooie bank (kleur taupe grey) en staat heel mooi in onze kamer. Echter twijfelen wij nog wel of we hem zullen houden ivm de (on)diepte van de zit. Door de brede rugkussens is je zit minder diep als verwacht en misschien gewenst. Het hoekgedeelte zit echter meer dan heerlijk!

Wij hebben de Sommer bank besteld in de kleur silver grey. We vonden het best wel spannend om de bank te bestellen, zonder te kunnen proef zitten. Maar wij zijn super tevreden! Snelle verzending, goede service van de bezorgers. Ze hebben de bank én de bijzettafel netjes in elkaar gezet. En we vinden het super mooi! Eigenlijk nog boven verwachting! Al met al super tevreden en wij vinden het echt een aanrader!!

Bij BySidde is de klant koning!

Het bestellen ging gemakkelijk, de levering heerlijk snel en het in elkaar zetten van de bank werd gedaan door twee zeer vriendelijke heren van een bezorgdienst uit Haarlem. Helaas ontbraken er 4 pootjes van de bank. De bezorger heeft meteen met BySidde gebeld en binnen 24 uur hadden we de overige pootjes in huis zodat we alsnog zelf de bank compleet konden maken. Dank voor de fijne en snelle afhandeling én voor de mooie meubels!!

Uitstekende service en een kwalitatief super bank!

Ik heb een hele goede ervaring tot nu toe met By Sidde. In 1e instantie stond het mij tegen om een bankstel via internet te bestellen zonder deze bank ook daadwerkelijk in het echt gezien te hebben. Ik heb een paar keer per mail en per telefoon contact gehad met medewerkers van By Sidde. Allen even vriendelijk en behulpzaam. Eerst heb ik wat stof stalen aangevraagd via de site en deze waren had ik binnen 1 werkdag in huis. Daarna de bank besteld en deze kon al binnen 8 werkdagen geleverd worden. Vooraf wordt je per e-mail op de hoogte gebracht op welke dag de transporteur de bank komt brengen. Één werkdag voor de levering ontvang je een tijdslot van twee uur waarbinnen de transporteur de bank komt leveren. Ik werd netjes door de chauffeur gebeld dat ze over 15 minuten bij mij zouden zijn. De bank wordt geleverd in een speciale beschermende hoes. Verpakkingsmaterialen heb je dus niet. De bank wordt geplaatst en gemonteerd. Een prima bank met een stevig zit comfort. Je hebt de mogelijkheid om de bank binnen 30 dagen weer op te laten halen, maar dat gaat niet gebeuren. Nogmaals een super bank van een top bedrijf!!

Een beetje spannend, maar heel geslaagd!

Online een zetel kopen, zonder vooraf uitgebreid te kunnen zien of testen; het was wat spannend... Maar dankzij de staaltjes die vooraf kosteloos bezorgd werden, de mooie garantie- en terugzendregeling én de uitermate positieve reviews, hebben we toch de kans gewaagd! We beklagen het ons zeker niet: Remus is een heel mooie, zachte (stof) en comfortabele zetel en past perfect is ons interieur! Ook de klantendienst verdient een dikke pluim: men reageert telkens heel snel, proactief en klantvriendelijk! Ik raad met veel overtuiging By Sidde aan!

Hele goede ervaring met By Sidde!

Prachtige bank en de snelle levering zoals aangegeven!

Snel, netjes, vriendelijk, kwaliteit

Heel blij mee

Snelle service, levering verliep prima. Erg vriendelijke mensen bij leveren. Mooie, degelijke bank!

Mooie strakke bank

Wij hebben de bank Knud besteld. Op internet kwam ik steeds de Sommer tegen en die vind ik er geweldig uitzien maar is voor onze woonkamer helaas te groot. De Knud is dan een goede oplossing, met bijvoorbeeld eventueel de hocker erbij. De bezorging was echt top en super snel! De bank zelf is wat lager dan verwacht, de rugleuning ook. Ook het stofje is anders dan die ik altijd bij de Sommer voorbij zie komen maar het is even wennen. Een hangbank zou ik het niet noemen maar hij zit goed. Niet te hard niet te zacht! Al met al tevreden. Zeker over de strakke uitstraling.

Voldoet aan alle verwachtingenm

Prima zit,mooie stof

Geweldig!

Wij zijn super blij met onze Sommer bank. De service van het begin tot het einde was perfect!

Super goede service!

Super goede service en prachtige bank. We vonden het even spannend hoe hij zou zitten, maar zit echt heerlijk! Ook de levering is echt top. De bank word netjes in elkaar gezet en je hebt geen afval doordat de bank in een hoes zit. Een echte aanrader dus!

Fijne, mooie bank maar stof gaat snel rullen

In eerste instantie een review van drie sterren gegeven. BySidde heeft daarop contact met mij opgenomen en na het toezenden van aanvullende informatie besloten de bank te vervangen, waarbij tegenwoordig een andere stof wordt gebruikt die langer mooi blijft ! Tja, dan kan natuurlijk niet anders dan mijn review aanpassen naar de volle vijf sterren! Top service !

GEWELDIG

Super mooie bank, zit heerlijk, precies zoals ik dacht en een goede levering en zakken en geen afval.

Heel mooie zetel en een uitstekende service.

Heel mooie zetel en een uitstekende service.

Fijne service en mooie kwaliteit

Ik ben erg tevreden over de nieuwe bank. Het proces verliep snel, soepel en naar wens.

Prachtige meubels en perfecte service

Mijn shopervaring bij By Sidde was erg aangenaam. Alles is vlot verlopen, van aankoop tot levering. De nieuwe zetel staat prachtig in ons nieuwe huis, alsook de nieuwe salontafel.

Fijne en professionele service

Ontzettend blij met onze nieuwe hoekbank Sommer, erg prettig geholpen bij het bestellen van deze bank. Ik twijfelde over de kleur en de volgende dag zaten er al staaltjes in de brievenbus. Ook was het contact met de klantenservice erg prettig en professioneel. Ook de levering was top, hele vriendelijke mannen die dit kwamen leveren en plaatsen, en me ook even hebben geholpen met mijn oude bank. Bedankt voor de goede service!

De communicatie was duidelijk en de zetel is geweldig.

Snelle levering, Geen verpakkingsmateriaal en de bank zit super.

Prima bezoring, fijne bank

Altijd spannend een bank online bestellen.. maar bij binnenkomst waren wij meteen enthousiast. Niks geen vervuilend plastic keurig in een hoes geleverd, de bank netjes gemonteerd en vervolgens zijn wij heerlijk neergeploft op onze nieuwe bank waar we zeer tevreden mee zijn.

Super, erg blij mee!!

Snel, netjes en super mooi!!

TOP

Prachtige bank, de Mads, besteld en een week later in huis. De bezorgers waren netjes en aardig en kregen de bank zelfs door het dakraam van de woonboot naar binnen en op z'n plek!

Super leuk Sofa en uitstekende service!

Erg goede communicatie en dienstverlening! En in zeer korte tijd werd een strakke design sofa geleverd door twee erg beleefde en dienstverlenende verhuis firma! Ik zou er onmiddellijk opnieuw bestellen !

Stationstraat 3

6961 DX Eerbeek

Over By SIDDE

By SIDDE is een vernieuwend concept dat inspeelt op de veranderende (online) markt. Zodra je de keuze hebt gemaakt, gaan onze vakmensen voor je aan de slag. Geen massaproductie of voorraden die wachten op een koper. We maken de bank op bestelling! Binnen 7 tot 9 werkdagen geleverd rechtstreeks vanaf onze fabriek. We gebruiken kwalitatieve materialen voor een lange levensduur. Je krijgt 5 jaar garantie op het binnenwerk van de bank. Combineer de bank met een By SIDDE vloerkleed, kussen en salontafel voor de ultieme design feeling.