Verwonderend

Prima bank, uitstekende kwaliteit. Ook de vlekgarantie is super! En de kleur Brandy is prachtig. Bezorging verliep minder. Dit is echter uitstekend door het vervoersbedrijf opgelost. Dus al met al, dikke aanrader!

Super blij met onze nieuwe bank!

We hebben de Sommer hoekbank besteld. Super mooie bank! Zit heerlijk en staat geweldig in onze woonkamer. Snelle levering en goede service. Ook de bezorging ging netjes!

Tevreden over de hele lijn, zowel kwaliteit als service.

Zeer vlotte service, goede communicatie. En de kwaliteit ziet er erg goed uit. Ik ben een tevreden klant!

Fantastische bank, stoer, zacht, strak.

Blij dat ik de gok gewaagd heb met deze bank. Snelle levertijd, goeie service, fantastiche bank. Zit wat hoog, maar heerlijk. De stof is prachtig, stoer en zacht tegelijk. 't Is alsof hij er al jaren staat. Blij mee!

Geweldige service, geweldige bank!

Kleurstalen aangevraagd, die waren snel binnen, bank besteld ook die was snel! Goede kwaliteit, super mooie bank!

Zeer positief

Afspraken perfect nagekomen. Vriendelijke en kundige levering. Mooie bank, kleur zoals verwacht. Enige minpunten: stof is erg warm (vooral bij hoge temperatuur binnen) en rugleuning is iets lager dan verwacht, waardoor een stukje ondersteuning van nek en hoofd mist.

Wij vonden het erg spannend om een bank te kopen via internet waar je nog niet opgezeten hebt(wij vinden banken kopen sowieso lastig lees 6 banken in 10 jaar ☺️). Via instagram volgde ik iemand die de bank ook had gekocht en heb diegene meerdere malen gevraagd hoe de bank is. Na onze verbouwing toch besloten te bank te bestellen, fijne is dat je de bank binnen 7-9 in huis hebt en mocht de bank niet bevallen mag deze terug binnen 30 dagen👍 Wij zijn erg blij met deze keuze, zit lekker en de stof is lekker zacht. Wij zijn gegaan voor de bysidde sommer in steel grey.

Prachtige bank, snelle service!

Best spannend om een bank via internet te kopen zonder dat je hem gezien of getest hebt. Op basis van de vele positieve reviews toch besloten om de stap te wagen en geen spijt van! Stoffenstaal eerst besteld, diverse malen contact gezocht via mail, instagram of via website en op alle vragen kwam razendsnel antwoord. Bank volgens afspraak geleverd door prettige monteurs die zeer zorgvuldig werkten. Pootjes van de bank waren in de verkeerde kleur geleverd en de monteurs waren de straat nog niet uit en ik werd al gebeld om aan te geven dat ze omgewisseld werden. Dat ging ook weer razendsnel! Kussens die ik bij de bank besteld heb zijn ook prachtig, erg mooie kwaliteit. Deze week zelfs 2 tafeltjes besteld en hier ben ik ook tevreden over!

Goede service, omruilen naar andere kleur geen probleem

Top service, top bank!

Alle vragen vooraf zijn snel en uitgebreid beantwoord door de klantenservice. Het is toch best een hele stap om te besluiten een bank via internet te kopen zonder deze getest te hebben. Door alle prachtige foto’s en de goede reviews staat de Sommer hier te shinen! Ongelooflijk blij mee. Stoere uitstraling, hij zit heerlijk en vanaf het eerste moment was ik er helemaal dol op!

goede service op voorhand en bij levering

Op voorhand al mijn vragen beantwoord, een set staaltjes opgestuurd en het bedrijf dat de zetel leverde deed dat heel verzorgd en vriendelijk

Heel mooie bank en fijne service.

De bank zit heerlijk, is heel mooi en een hele fijne stof. Korte levertijd, het bezorgen ging heel fijn met goede communicatie en de hocker kwamen ze snel en makkelijk weer ophalen. Ik heb alleen nog geen garantiebewijs ontvangen.

Ik vond het heel spannend om een bank te bestellen waarop ik niet had gezeten. Maar wat ben ik blij! Topservice, vriendelijke meedenkende bezorgers. En de bank Sommer zit heerlijk en staat prachtig! En ook nog eens milieuvriendelijk met de verpakkinghoes. Aan een ieder die twijfelt, doen!!

Topbank, topservice!

Ben superblij met mijn "Knud"!! Wat een goed concept! Vond het best spannend om hem online te bestellen zonder hem ooit in het echt te hebben gezien en geprobeerd. Maar door de goede reviews en de perfecte voorwaarden toch de gok gewaagd en totaal geen spijt van. Goede service ook vanuit BySidde. Snelle reactie bij vragen en supersnelle, milieubewuste levering! BEDANKT!!

Super service en mega mooie bank!

Na lang twijfelen toch de bank besteld. De twijfel was er omdat je niet kunt zien of zitten in echt “echt”. De bestelling was makkelijk, bezorgdatum kiezen ook en de aflevering was super! De bank zelf is ook echt een pronkstuk in de woonkamer.

De bank voldoet helemaal aan mijn verwachting!

Toen ik bank 'Knud' op de site zag was ik direct verkocht. Ik heb dan ook niet lang hoeven nadenken. Na het ontvangen van de gratis stalen, hoefde ik ook over de kleur niet meer te twijfelen. Wat fijn dat de levertijd zo kort is. Al na een aantal dagen werd de bank keurig in woonkamer geplaatst. Hij zit perfect en is prachtig. Ik ben dolgelukkig.

Goede service en kwaliteit!!

Wij hebben de bank Sommer besteld. Best spannend om een bank alleen door foto’s te bestellen. Mede door alle goede en fijne reviews hebben wij de bank besteld. Wat zijn we blij met onze keuze!! Echt een prachtige, stoere heerlijk zittende bank. De service is ook geweldig goed! Als je een vraag hebt krijg je zo snel antwoord en ook uitgebreid. Ze denken met je mee! Bezorging is ook netjes en goed, je word via een mailtje op de hoogte gebracht over de tijd. Kortom, wij hebben een geweldige ervaring gehad door onze bank By Sidde te kopen.

Fantastische bank en super klantenservice!

We hebben recent onze nieuwe bank ontvangen (model Ole, kleur warm grey). Netjes naar binnen gebracht, in elkaar gezet, en op de plek gezet door de heren van het transportbedrijf die ook zeer behulpzaam waren. Maar de kleur van de pootjes viel tegen...door de weerschijn van onze (plavuizen)vloer leken de Warm Grey- pootjes wel geel. Na een telefoontje en een mailtje naar de klantenservice was het binnen vijf minuten geregeld- volgende week krijgen we nieuwe, zwarte pootjes! Wat een goede service!

Prachtige bank en snelle levering

Helaas zijn de BY SIDDE banken alleen verkrijgbaar in bepaalde stoffen, had graag een andere stof van een ander model gehad. Echter de geleverde bank model Knut is erg mooi, zit erg lekker en de aflevering was zeer klantvriendelijk.

Geweldige bank!

Na een zeer correcte levering, alleen maar genoten van deze topbank!

Fantastisch mooie bank en geweldige service!

Ik heb de bank Sommer besteld. Hij is prachtig en keurig geleverd volgens afspraak. Ook de samenwerking met het bezorgbedrijf is super. De bank is keurig geleverd en in elkaar gezet. Ik geniet met volle teugen van de bank!

Overzichtelijke website, mooie producten en erg vriendelijke en prettige benadering.

Onze By Sidde Sommer bank nu drie weken in huis. We zijn er heel erg blij mee en tevreden over. Hij is mooi, heeft een fijne zit, fijne stof en heerlijk ruim voor ons vieren. Wat een comfort! De medewerkers zijn erg vriendelijk en behulpzaam. Denken waar mogelijk mee en reageren vlot op vragen e.d. Een dikke aanrader wat ons betreft!

Prima bank!

Het was spannend, een bank bestellen zonder 'm ergens te bekijken en uit te testen, maar ik ben blij met mijn aankoop. Hij is mooi, hij zit goed, en de service van By Sidde is goed. Heldere communicatie, afspraken worden nagekomen.

Geweldige bank en een snelle nette service!

Snelle reactie op vragen, levering super snel. Netjes verpakt geleverd! Het is spannend om iets te bestellen wat je nog niet gezien hebt maar we zijn er echt helemaal blij mee.

Super goed van levering en artikel

De levering van de 2 mensen waren zeer goed en zeer vriendelijk . Ze plaatsen heb tot binnen!

Stationstraat 3

6961 DX Eerbeek

Over By SIDDE

By SIDDE is een vernieuwend concept dat inspeelt op de veranderende (online) markt. Zodra je de keuze hebt gemaakt, gaan onze vakmensen voor je aan de slag. Geen massaproductie of voorraden die wachten op een koper. We maken de bank op bestelling! Binnen 7 tot 9 werkdagen geleverd rechtstreeks vanaf onze fabriek. We gebruiken kwalitatieve materialen voor een lange levensduur. Je krijgt 5 jaar garantie op het binnenwerk van de bank. Combineer de bank met een By SIDDE vloerkleed, kussen en salontafel voor de ultieme design feeling.