Super !

Super bank en super levering!

Prachtige bank en zeer snelle levering

We hebben onze hoekbank uitgezocht na een advertentie gezien te hebben en zijn er erg blij mee! Mooie kwaliteit stof, voelt prettig aan en de bank zit heerlijk. Duidelijke website met uitleg en foto's en meteen een optie wanneer je het kan laten thuis bezorgen, in ons geval kon dat al een week later. Bezorgdienst houdt je op de hoogte van bezorgtijd en levert netjes waar je het wil hebben. Kortom; wij zijn erg tevreden en bevelen By Sidde zeker aan!

Perfecte kwaliteit, voldoet aan verwachting

Levering keurig. Bank voldoet aan de beschrijving en foto’s van internet.

Mooie bank voor een goede prijs!

Geweldig bedrijf met goede adviezen

Goede service . Fijn is de snelle levertijd en super mooie banken

Super bank en fijne service!

Bank snel geleverd, fijne communicatie en top kwaliteit bank!

Heel fijne service en heerlijke bank!

Ik zag de bank op internet, checkte op de VTWoonbeurs de kwaliteit en of het een lekkere bank was, en bestelde bank Mads. 9 werkdagen later werd hij afgeleverd en gemonteerd! Het hele gezin is er super blij mee!

Geweldig bedrijf

Op de vt wonen beurs zijn wij fantastisch geholpen en werden wij op slag verliefd op de knudd bank! Werd ook snel geleverd en zit heerlijk! Het geeft de sfeer in huis die we zochten en zijn nog elke dag zo blij met deze bank!

Revieuws

Jammer dat vrijwel niemand erbij zegt welk type bank ze hebben gekocht. De opmerkingen fijn voor lange mensen, te lage rugleuning, zit erg fijn etc kunnen zó handig zijn bij het bepalen van het model voor nieuwe kopers. Je kunt de banken nl nergens zien of proefzitten. Vindt de keuze tussen de sommer en Ole lastig te bepalen

Op de woonbeurs besteld omdat ik toch graag wilde zitten op de banken. En de kleuren nogmaals in het écht zien. Vriendelijke mensen ,snel geleverd en in en uit elkaar gezet( bankstel was te groot voor de lift dus de armleuningen moesten eraf gehaald worden).

Goede service en ontzettend snelle communicatie.

Erg klantgericht bedrijf en nog nooit meegemaakt dat er zo snel op een vraag via de mail wordt gereageerd. Bezorging verliep prima en een prachtige bank. Enige nadeel is dat er geen alternatieven worden aangeboden qua stof (bijv mogelijkheid stof van ander type bank) en formaat. Maar kostentechnisch begrijpelijk.

Wat een goede CC meteen antwoord en goed advies. Tevens het gratis verkrijgen van de stalen heeft ons erg geholpen met de aanschaf van onze prachtvinken can BySidde. Nogmaals extra dank aan Bas

Heel erg tevreden

Tevreden over de levering, plaatsing en de bank Sommer zelf.

Super snelle levering en prachtige bank!

Wij zijn super tevreden met zowel de klantenservice als de levering en de kwaliteit van de bank. Het was even een gok om zonder te proefzitten een bank te bestellen maar we zijn enorm blij dat we het toch hebben gedaan!

Goed geregeld!

Mooie bank, prettige service, fijne bezorgers. Kortom top

Super! Erg goed en vriendelijk personeel en de bank zit/ligt heerlijk!

Top service, snel en super kwaliteit

Prachtige bank

Super service, prachtige bank, prima zitcomfort en goed schoon te maken. Heel blij met onze nieuwe bank!

in een woord Perfect

Perfecte communicatie Perfecte levering Perfecte bank In een woord TOP

Prachtige bank en goede service

Prachtige bank en goede service. Leuk en vernieuwend concept van proef zitten thuis

Snelle levering, goede prijs kwaliteit

Mooie banken, snelle levering en goede kwaliteit

Mooie, comfortabele, robuuste Sommer bank geleverd en salontafel.

De ervaring met By Sidde is uitstekend. De bank hadden wij al langer op het oog en na wat contact via Instagram en telefoon hebben we de bank besteld. Later ook nog een koffietafeltje.

Snelle bezorging van een prachtige bank!

De bank werd vlot en door aardige bezorgers geleverd. Een handige hoes erom, dus geen plastic en karton afval! De bank zit fantastisch en ziet er nu na een paar weken nog met zo goed uit als bij de levering.

Bijzonder gemakkelijk een heel mooie bank in huis

Ik vond het spannend een bank te bestellen zonder erop gezeten te hebben, maar ik vond de foto’s zo mooi en ik wilde zo graag ribstof, dat ik het toch heb gedaan. En ik ben superblij met mijn By Sidde Remus in de licht groen/blauwe kleur. Hij zit geweldig (voor wat langere mensen) en blijft tot nu toe prachtig.

Prachtige bank

De online bestelde bank is precies zoals we hadden verwacht. Dit komt door de duidelijke informatie op de site, alle foto's op instagram én de gratis thuis gestuurde stofstaaltjes.

Stationstraat 3

6961 DX Eerbeek

Over By SIDDE

By SIDDE is een vernieuwend concept dat inspeelt op de veranderende (online) markt. Zodra je de keuze hebt gemaakt, gaan onze vakmensen voor je aan de slag. Geen massaproductie of voorraden die wachten op een koper. We maken de bank op bestelling! Binnen 7 tot 9 werkdagen geleverd rechtstreeks vanaf onze fabriek. We gebruiken kwalitatieve materialen voor een lange levensduur. Je krijgt 5 jaar garantie op het binnenwerk van de bank. Combineer de bank met een By SIDDE vloerkleed, kussen en salontafel voor de ultieme design feeling.