Geweldige klantenservice!

Wij zijn enorm verrast door de goede service van By Sidde. Niet alleen wordt er (uitermate!) snel gereageerd op vragen, ook de persoonlijke note in ieder contact is heel prettig. Je hebt echt het gevoel dat je, in tegenstelling tot sommige klantenservices waar je meer met standaard antwoorden wordt geholpen, er toe doet bij By Sidde, begrepen en vooral gehoord wordt. Heel erg blij mee! Zelfs toen we op het laatste moment besloten toch een hocker bij onze bank te willen, werd deze alsnog op dezelfde leverdatum als de bank, netjes thuis geleverd. De levering was top, alle producten werden netjes uitgepakt, voorzien van viltjes tegen krassen en op de juiste plek gezet. De producten zijn geweldig. We zijn heel erg blij met onze Remus bank en hocker in de kleur mint. We raden dan ook iedereen aan om een bank te bestellen bij By Sidde!

Snelle en vriendelijke service

Snelle reactie op mijn vragen, en de bank was er ook super snel! Hij staat er nu ruim een week, en bevalt tot nu toe erg goed! Het is een mooie bank die erg lekker zit!

10/10

Laatst de Smuk bank By SIDDE besteld, de bank werd binnen 1,5 week geleverd.De kwaliteit van de bank is dik in orde. Ben van plan in de toekomst ook de Smuk Hocker erbij te bestellen. En de klantenservice reageert snel en is erg vriendelijk.

Een dikke 10!

Van het bestellen van de stofstalenkit over de communicatie mbt bestelling/levering tot de levering (in stoffen hoes) van bank: een dikke 10! En wat zit hoekbank Sommer heerlijk...

Gewoon doen

Best spannend een bank te bestellen waar je niet op hebt gezeten maar doe het gewoon:). Top ervaring qua kwaliteit bank maar zeker ook qua service. Mooi pluspunt is geen verpakkingsmateriaal. Zou iedereen aanbevelen de bank te bestellen.

Prachtige bank ontvangen met super service

Wij hebben een prachtige hoekbank ontvangen en binnen een erg korte levertijd van 7 dagen. Fijn ook dat de bank afgeleverd werd in een recyclebare verpakking, dus geen troep van verpakkingsmateriaal en goed voor het milieu. Alles is geweldig geregeld.

Geweldig, mijn droombank!

Toegankelijke en overzichtelijke site. Prima voorinformatie en aftersales! Aanrader!! Dank je team Sidde ;)

Pluspunten

Snelle levering en goed contact Mooie producten Heel blij met onze nieuwe bank en salontafels

Pluspunten

Duidelijk en heldere communicatie! Een super prettig bezorging, erg betrokken. Fijn dat je stof samples kan bestellen. Ook tof de verpakking!

Misschien nog een telefoontje na de levering of alles naar wens is, dit zou dan het totaal plaatje een 10 geven!

Pluspunten

Overzichtelijke site. Super dat de stalen overzichtelijk worden getoond en verstuurd. Snelle levering en goede prijs

Pluspunten

Na een online miskoop door de site en reviews toch weer overgehaald om een bank online te lopen. Geen seconde spijt van gehad. Kwaliteit bank, top service bij het brengen.

Pluspunten

Goede, snelle service.

Pluspunten

Goede communicatie Snelle levering

Pluspunten

Duidelijke site, mogelijkheden qua levering, makkelijk qua ruilen

Showroom met voorbeeld-meubels zou fijn zijn!

Pluspunten

De bank zit fantastisch en de service is ook top. Ze reageren snel. We kregen de verkeerde poten geleverd, 2 dagen later waren de juiste poten er. Voor het ongemak mochten we een kussen uitkiezen. Zeer klantvriendelijk.

Pluspunten

Mooie producten, klantgericht, snelle en probleemloze levering.

Pluspunten

Heel snel geleverd, goed op de hoogte gehouden over de levering en wat een goede kwaliteit!

Pluspunten

Superleuke bank in een kei toffe kleur! Wij zijn helemaal blij! Ook een zeer snelle levering. En wat ook leuk is, geen karton of dergelijke want de bank wordt geleverd in een herbruikbare zal die de leverancier weer meeneemt :)

Pluspunten

Wij zijn heel erg tevreden over By Sidde. Wat een klantvriendelijk bedrijf! Bestellen en leveren liep heel vlot. Tussen de bestelling en levering nog contact gehad omdat we de kleur van de bank alsnog wilden wijzigen. Dit werd heel plezierig en vlot opgepakt. Bank is prachtig!

Pluspunten

Snelle levering en behandeld geleverd.

Een showroom om te testen

Pluspunten

Goede communicatie, snelle reactie op mailtjes, bezorgers uiterst vriendelijk en namen de tijd de bank goed op z'n plek te zetten. Bank is echt prachtig, stof is mooi en zacht. Zitting is lekker stevig. Heel mooi.

Stationstraat 3

6961 DX Eerbeek

Over By SIDDE

By SIDDE is een vernieuwend concept dat inspeelt op de veranderende (online) markt. Zodra je de keuze hebt gemaakt, gaan onze vakmensen voor je aan de slag. Geen massaproductie of voorraden die wachten op een koper. We maken de bank op bestelling! Binnen 7 tot 9 werkdagen geleverd rechtstreeks vanaf onze fabriek. We gebruiken kwalitatieve materialen voor een lange levensduur. Je krijgt 5 jaar garantie op het binnenwerk van de bank. Combineer de bank met een By SIDDE vloerkleed, kussen en salontafel voor de ultieme design feeling.