Pluspunten

Snelle service! De bank is precies zoals beschreven is. Superfijn!

Pluspunten

snel accuraat doet wat het beloofd en leuke bank. goede prijs/kwaliteit.

Pluspunten

Goede service, snel. we zijn erg blij met de bank.

Pluspunten

Snelle levering, vlot contact met de medewerkers en heel tevreden over de bank!!

Pluspunten

Snelle reactie. Prachtig product. Zeer korte levertijd. Uitstekende service!

Geen.

Pluspunten

Snelle en goede levering

Pluspunten

Mooie bank, zit heerlijk. De bezorgers waren heel vriendelijk en netjes.

Pluspunten

Tot nu toe (bank pas 3 weken in bezit) alleen maar lof. Super service, snelle en duidelijke reacties op vragen, uitgebreide stofstaal set, heerlijke bank die degelijk aandoet. De zitting van bank Sommer is wel vrij diep. Wat ik zelf geen probleem vind omdat we beide lang zijn én ik graag met opgetrokken benen op de bank zit. Ben je klein dan kan ik me voorstellen dat dit minder comfortabel is. De vlek garantie klinkt ook super maar daar heb ik nog geen ervaring mee dus dat zal moeten blijken. Ik zeg: niet twijfelen, kopen die bank!

Pluspunten

Heldere communicatie en snelle levering. De bank is ook precies zoals op de afbeeldingen op internet/de website.

Pluspunten

Goede levering! Prachtige bank!

Pluspunten

Reageren snel, accuraat en vriendelijk. Product erg mooi en snel geleverd.

Pluspunten

Goede communicatie Snelle levertijd Zeer mooie bank!

Pluspunten

- Vooraf stalen aan te vragen, zodat je goed ziet om welke stof en kleur het gaat. - Snelle levering. - Fantastische bezorgdienst. - Nieuwe bank zit heerlijk!

Pluspunten

Snelle levering. Goede prijs/kwaliteit. Bank nog mooier dan verwacht!

Pluspunten

Prachtige bank, zit lekker. Goede prijs. Communicatie verliep vlot en prettig. Top!

Pluspunten

Snel en accuraat. Lef om 30 dagen niet goed, geld terug garantie te geven = vertrouwenwekkend.

Pluspunten

We zijn superblij met onze bank! Gokje om 'm online te kopen, maar had niet beter uit kunnen pakken.

Pluspunten

Alleen maar positieve ervaringen met By Sidde. De bank werd op tijd bezorgd, is in het echt nog mooier dan op de foto en zit heerlijk. Wij hebben de Sommer, die heeft wel een wat stevigere zit, waar ik stiekem hoopte dat hij iets zachter zou zijn. Maar als je eenmaal zit dan zit hij heerlijk. Stof is erg mooi en de service ook erg goed. Alleen maar lof!

Op de website misschien vermelden dat de bank uit elementen bestaat. Ik was op zoek naar een elementen bank en had om deze reden het bijna niet gedaan. Bij bezorging was ik dus blij verrast dat deze toch los van elkaar gezet kan worden.

Pluspunten

Geweldige behulpzame en snel- reagerende klantenservice. Top kwaliteit bank. En ook de levering ging heel soepel. Daarnaast ben ik groot voorstander van de visie achter het bedrijf van zo min mogelijk overproductie.

Pluspunten

Snelle levering, netjes zoals afgesproken, geen onnodig verpakkingsmateriaal.

Pluspunten

Goed advies, fijne service van Jeffrey. Ik heb 2 x om andere besteldatum moeten vragen. Zeer tevreden over de bezorging, Spannend moment om de bank eindelijk in het echt te zien en te ervaren. Zit prima en ziet er prachtig uit.

Pluspunten

Snelle levering. De bank (Sommer) ziet er in het echt ook goed uit, is van goede kwaliteit en zit goed.

Geen mogelijkheid om de banken ergens in het echt te zien.

Pluspunten

Communicatie top, snel en netjes. Levering op tijd en keurig geplaatst met viltjes onder de poten. Kleine moeite, maar wordt gewaardeerd. Prachtige bank, topverhouding prijs-kwaliteit

Pluspunten

Super! Snelle service en top product

Gwen

Stationstraat 3

6961 DX Eerbeek

Over By SIDDE

By SIDDE is een vernieuwend concept dat inspeelt op de veranderende (online) markt. Zodra je de keuze hebt gemaakt, gaan onze vakmensen voor je aan de slag. Geen massaproductie of voorraden die wachten op een koper. We maken de bank op bestelling! Binnen 7 tot 9 werkdagen geleverd rechtstreeks vanaf onze fabriek. We gebruiken kwalitatieve materialen voor een lange levensduur. Je krijgt 5 jaar garantie op het binnenwerk van de bank. Combineer de bank met een By SIDDE vloerkleed, kussen en salontafel voor de ultieme design feeling.