Pluspunten

Super! Snelle service en top product

Gwen

Pluspunten

Snelle service en fijne bezorgers. De bank zit heerlijk. Eindelijk ruim en comfortabel zitten/liggen met het hele gezin op een bank met een mooi design.

Pluspunten

Werden na online bestelt te hebben de volgende dag gebeld of alles naar wens was en of we nog vragen hadden. Dat komt vertrouwd over. Aflevering was positief met aardige bezorgers. Bank (sommer hoekbank) zit super en is heel mooi. Goed afgewerkt, goede kwaliteit. Voor ons is de zit perfect, niet te zacht maar precies goed. Bij twijfel gewoon doen, je krijgt voor een faire prijs een goede en mooie bank.

Zou toch op zoek gaan naar een plek waar je de bank kan proefzitten. Lijkt me dat er best ergens een samenwerking te vinden is.

Pluspunten

Snelle levering en goede service. Mooie bank, goede kwaliteit en perfecte kleur. Heel fijn zijn de kleurstalen.

Voor degenen die een bank willen uitproberen hoe die zit misschien een lijstje waar dit kan?

Pluspunten

Snelle en fijne levering. Bank is net zo mooi als op de foto en zit/ligt heerlijk! Ook de jongens van de bezorgservice waren ontzettend aardig! Wij zijn erg blij met onze mooie bank:-)

Pluspunten

Perfect service, bezorging helemaal voor elkaar, vriendelijk personeel. Handig trouwens, zo'n zak om die bank te vervoeren.

Pluspunten

Service, persoonlijke benadering snelle levering

Pluspunten

Zeer goede service!

Geen!

Pluspunten

Antwoorden snel en vriendelijk op vragen. Mooie zetels en een correcte service!

Pluspunten

Snelle levering, mooie banken voor een prima prijs.

Vragen aan de klant of de bank bij levering voor direct gebruik is. Bank wordt zonder verpakking en bescherming geleverd. Wij gaan de bank pas over enkele weken gebruiken en slaan de bank eerst op.

Pluspunten

Prachtige bank die uitstekend zit. Spannend om te bestellen zonder erop gezeten te hebben, maar gewoon doen!!! De bank is het waard! Zeer goede prijs-kwaliteit verhouding!

Nee!! Ga vooral zo door!!

Pluspunten

Fijne communicatie

Pluspunten

Innovatieve DM-aanpak middels stofkeuzemogelijkheid en info over gewenste bank. Heldere feedback over proces van bestellen t/m leveren. Vriendelijke communicatie.

Pluspunten

Bank zit heerlijk, service is fantastisch!

Pluspunten

Was een gok: nooit de bank in het echt gezien of op gezeten. Eindresultaat: zit echt goed, ziet er knap uit en een faire prijs betaald. Top bank!

Pluspunten

Persoonlijke service en vriendelijk Duurzaam

Nvt

Pluspunten

Snelle levering Goede service

Pluspunten

Alles was op tijd, vriendelijk en zoals afgesproken. Top service! Zeer tevreden!

Geen.

Pluspunten

Duidelijke informatie over de producten. Duidelijke informatie over de levering. Mooie producten

Jammer dat je niet kunt proefritten op de banken.

Pluspunten

Prachtige heerlijk zittende bank met mooi kussen! Top afgeleverd! Zou zeker weer iets bestellen

Pluspunten

Prachtige bank, snel geleverd

Pluspunten

Goede kwaliteit, vriendelijke bezorgers. Je wordt goed op de hoogte gehouden over de levertijd.

Als je met afterpay betaald, dan is mijn idee dat afterpay betaaltermijn pas ingaat op de dag dat de bank is geleverd. Nu hebben we een herinnering gehad, terwijl we de bank net binnen hebben. Dat is jammer

Pluspunten

Binnen twee weken de bank binnen. Snel contact. Goede en correcte levering. Niet onbelangrijk: goede prijs kwaliteit!

Pluspunten

We werden goed op de hoogte gehouden. De bezorging was keurig. De bank is mooi en zit heerlijk en dat was best even afwachten omdat we van een plaatje op internet hadden besteld.

Pluspunten

Snelle, directe persoonlijke communicatie. Je wordt op de hoogte gehouden van je bestelling. Denkt vanuit de klant, bijv. Vooraf versturen van stalen. Snelle levering! Zelfs de bezorgservice spreekt uit naam van by sidde. Dat gebeurt nooit. Mooie meubels.

Niets

Stationstraat 3

6961 DX Eerbeek

Over By SIDDE

By SIDDE is een vernieuwend concept dat inspeelt op de veranderende (online) markt. Zodra je de keuze hebt gemaakt, gaan onze vakmensen voor je aan de slag. Geen massaproductie of voorraden die wachten op een koper. We maken de bank op bestelling! Binnen 7 tot 9 werkdagen geleverd rechtstreeks vanaf onze fabriek. We gebruiken kwalitatieve materialen voor een lange levensduur. Je krijgt 5 jaar garantie op het binnenwerk van de bank. Combineer de bank met een By SIDDE vloerkleed, kussen en salontafel voor de ultieme design feeling.