By Sidde heeft onze verachting overtroffen!

De keuze voor By Sidde was oorspronkelijk omwille van de snelle levertijd van de banken. Daardoor werd onze interesse gewekt. Maar ons bezoek aan de showroom overtrof onze verwachtingen: wat een keuze in bijzondere banken en prachtige stoffen. Wat een mooie kleurtinten!!! En wat een ongelofelijk prettige ambiance en klantvriendelijkheid van de dame die ons begeleidde. Rustig, vriendelijk, ter zake deskundig ... dank je wel! Ons bezoek aan de showroom was uiteindelijk een warm bad en we gingen met veel enthousiasme terug naar huis. De levering verliep precies volgens schema en de bank werd keurig geleverd en geplaatst. De bank staat prachtig in ons nieuwe huis en we zijn dan ook zeer tevreden over By Sidde!!!

• Welk model heb je gekozen? Nord

Goede communicatie, prachtige bank en snelle levering.

• Welk model heb je gekozen? Sommer

Mooi design, goede kwaliteit en snelle levering

De bank geeft een rustige en moderne uitstraling in huis en is super zacht. Ik was positief verrast dat de bank al na 2 weken thuis is geleverd. Top!

• Welk model heb je gekozen? Remus

Unieke speler op de markt

Bijzonder hoe welkom we waren om te bezichtigen zonder dat hier verplichtingen of verkoop druk op lag. De afhandeling en koop doe je namelijk gewoon lekker zelf thuis op de website wanneer je besloten hebt. De prachtige hoekbank die we al op de advertentie zagen was in het echt nog mooier en zat ook nog eens super! En dan ook nog eens een levertijd van maar 14 dagen. Perfecte dienstverlening en service.

Mooie producten

Mooie producten, goede service, fijn contact. Aanrader!

• Welk model heb je gekozen? Mads

Goede service en prachtige bank

Online staat eigenlijk alles al wat je nodig hebt aan informatie maar om de bank te testen zijn we naar de prachtige studio in Eerbeek gegaan. We zijn heel fijn ontvangen en geholpen en konden in alle rust kijken. Geen gepush etc. Daarna hebben we online de bank besteld en deze was er in 9 dagen. Zo blij mee! We krijgen veel mooie reacties erop.

Super goed!

Snelle levering! Mooie bank!

• Welk model heb je gekozen? Moa

Mooie bank, duidelijke communicatie en goede service

Heldere en duidelijke website. We zijn vriendelijk geholpen in de showroom in Eerbeek en de bank bestellen en leveren verliep als een zonnetje.

• Welk model heb je gekozen? Nord

Zeel tevreden met mijn bank nord

Comfortabel en modern

• Welk model heb je gekozen? Nord

Goede snel service, maken waar wat beloofd wordt

Prachtige bank nomi. Kleine woonkamer waardoor lastig in te schatten of het formaat juist was. Prettig advies van een van jullie. De bank wordt goed en snel geleverd. Fijn dat proefzitten mogelijk is. Als tip: verbetering vd kleuren van augmented reality. Vallen nu naar mijn idee wat donker uit.

Heerlijke bank!

Ondanks dat het altijd spannend is of een bank lekker zit, valt de Sommer absoluut niet tegen. Hij is ruim en zit precies goed, zeker een aanrader.

• Welk model heb je gekozen? Sommer

Super geregeld, mooie bank.

Rustig rondkijken en proefritten in de showroom, stofstalen mee naar huis om rustig over na te denken. Daarna bank online besteld. Prima levering zoals afgesproken.

Mooi bedrijf

Ik zag "mijn bank" via Instagram. Afspraak gemaakt bij Sidde voor het bekijken en zitten op de bank. Zo gezegd, zo gedaan. In het echt was de bank net zo mooi en na een aantal weken staat ie in ons huis. Heel blij mee!

• Welk model heb je gekozen? Remus

Super snelle levering en top service!

Wij zaten weken zonder banken, totdat ik BySidde tegenkwam. Binnen 2 weken hebben wij onze banken ontvangen. Super goed geregelde klantenservice!!

• Welk model heb je gekozen? Nord

Een prachtige bank die snel geleverd wordt

Ik heb eerst stofjes besteld van de bank, die erg snel bezorgd werden. Daarna liep de bezorging van de bank ook zeer overzichtelijk. Ik ben helemaal tevreden met de bank, het staat prachtig in het huis.

Top geregeld

De communicatie wat betreft de levering was super! Ik woon op Texel dus heb een eigen transport bedrijf ingeschakeld. Dit was allemaal prima gegaan. Bank zit heerlijk en staat prachtig.

Snelle levering, duidelijke afspraken

Onze ervaring met by side is prima. Na online bestellen was de bank er binnen drie weken, had ook eerder gekund je kan zelf de datum uit meerdere kiezen. Van te voren krijg je mail met de tijd wanneer ze komen. In ons geval zat er n winkelhaak in de armleuning. Dit werd snel opgelost!

Mooie en stevige bank

Prachtige bank. Perfecte hoogte en kleur. De bank zit alleen vrij hard hopelijk wordt dit in de loop van de tijd beter.

• Welk model heb je gekozen? Nord

Mooi concept, mooie banken en geen overdaad aan modellen!

Transparantie in plan van aanpak, eenvoudig een afspraak te plannen en in alle rust voelen en ervaren. Een welkom gevoel! Bank besteld en levering conform onze wensen. Ook de levering was professioneel. Geen twijfel By Sidde. We gaan er lekker van genieten!

• Welk model heb je gekozen? Remus

Super service. Was nog aan het twijfelen welke kleur bank ik zou nemen. Kon achteraf mijn bestelling nog wijzigen. Kreeg netjes een bevestiging. Bank werd op de doorgegeven tijd en dag precies geleverd. En neergezet in de woonkamer door 2 heren! Bank is prachtig, top service!

• Welk model heb je gekozen? Mads

Super mooie bank

De bank is heel mooi qua stof en kleur en zit stevig. Ben er erg blij mee! De levering ging niet in een keer goed, maar driemaal was scheepsrecht. By Sidde dacht mee en was gelukkig ook flexibel in kijken naar de verschillende mogelijkheden zodat de bank toch bezorgd kon worden.

• Welk model heb je gekozen? Knud

goede service en precies zoals ik me de bank had voorgesteld.

Ik zag de bank hoop op de poot, doorgestikt, dus alle kussen vast, mooie stof, veel keuze in kleur, lage rugleuning strakke uitstraling, maar toch warm door de stof. perfecte bank wat betreft opstelling en uiterlijk, zitten moest even wennen, zit vrij stevig, maar ook wel fijn dat het zo stevig is. Grootste voordeel zonder extra bijbetaling vijf jaar vlakgarantie is echt iets wat me over de streep trok, top... Na mijn bericht op insta kreeg ik veel vragen en reacties dat nu de bank ook op hun verlanglijstje staat.

Heell tevreden.

Vlotte afhandeling. Stipte levering. Zetel zit zalig!

• Welk model heb je gekozen? Nomi

Erg blij met de nieuwe bank!

Goede service en erg blij met de bank!

• Welk model heb je gekozen? Sommer

Super service en heerlijke bank!

Wij hadden al een bysidde bank en hebben deze gekocht voor ons huis in Spanje. Aangegeven dat hij nog op transport moet (jullie leveren nog niets hier). Team heeft hem vervolgens super goed ingepakt waardoor hij hier nu super staat! Dank voor de goede service en trots dat deze Nederlandse bank nu hier staat!

• Welk model heb je gekozen? Knud

Stationstraat 3

6961 DX Eerbeek

Over By SIDDE

By SIDDE is een vernieuwend concept dat inspeelt op de veranderende (online) markt. Zodra je de keuze hebt gemaakt, gaan onze vakmensen voor je aan de slag. Geen massaproductie of voorraden die wachten op een koper. We maken de bank op bestelling! Binnen 7 tot 9 werkdagen geleverd rechtstreeks vanaf onze fabriek. We gebruiken kwalitatieve materialen voor een lange levensduur. Je krijgt 5 jaar garantie op het binnenwerk van de bank. Combineer de bank met een By SIDDE vloerkleed, kussen en salontafel voor de ultieme design feeling.