Super mooie fijne bank en alles volgens afspraak geleverd

Ik zou By SIDDE aan iedereen aanbevelen. Van de gratis stofstaaltjes, het proefzitten in de studio, het online bestellen van de bank tot de bezorging: alles is perfect geregeld. Echt ongelofelijk hoe weinig moeite het kost om zo'n prachtige bank te kopen.

• Welk model heb je gekozen? Nomi

prachtige bank en zo snel en netjes geleverd

prachtige bank besteld het model sommer , hii is nog mooier dan op de foto. en binnen 2 weken werd hij al geleverd , en keurig in huis neergezet zeer tevreden. mooie stof en hele stevige bank !

Uitstekende service

Hele snelle levering, snel en geruststellend antwoord bij vragen. En bovenal: een prachtige bank.

Snelle service, fijne bank

Eerste paar weken moesten we wat wennen aan de ietwat stugge zit, maar voelt nu al comfortabel. Binnen drie weken stond de bank in huis. Heel duidelijke communicatie over levering binnenren timeslot, via sms en via mail.

• Welk model heb je gekozen? Moa

Het was even spannend om een zetel op internet te bestellen, maar de zetel past perfect en zit goed! Binnen de 2 weken kon ik al van mijn nieuwe zetel genieten. Top service.

• Welk model heb je gekozen? Remus

Goede kwaliteit en snelle levering

Mooie bank voor een mooi prijsje. Snelle levering en je wordt goed op de hoogte gehouden over de status van je bestelling!

• Welk model heb je gekozen? Sommer

Super blij met de snelle service en de mooie bank!

Onze ervaring is heel goed, we hebben de bank bij een bekende uitgeprobeerd en vervolgens staaltjes van de stoffen opgestuurd gekregen. Je besteld de bank heel makkelijk via de site en kan gelijk een dag uitkiezen waarop hij geleverd kan worden! De bank werd heel netjes geleverd en uitgepakt en hij zit echt super lekker! (Summer Oat Beige)

• Welk model heb je gekozen? Sommer

Super fijne en mooie bank en mega fijn studio bezoek!

We hebben de Moa gekocht n.a.v. een bezoek aan de Inspiratie Studio. Daar zijn we heel goed geholpen, er werd veel uitleg gegeven en het was super de verschillende banken en stoffen te kunnen zien en vergelijken. Bij binnenkomst meteen op de Moa gaan zitten, daar kwamen we niet meer vanaf haha dus de keuze was snel gemaakt! Heeft een ideale brede longchair waar je echt heerlijk filmavonden op kunt houden en lijkt qua comfort op een boxspring. Wij zijn mega tevreden en raden iedereen By Sidde aan!

• Welk model heb je gekozen? Moa

Prachtige bank die heerlijk zit

Het was spannend om een bank ongezien online te bestellen, maar de bank is nog mooier dan op de foto's en het gratis staaltje van de kleur heeft me geholpen de keuze te maken. Ik wist dat we een zit-garantie hadden, maar na één avondje bingewatchen was ik er al over uit dat het een blijvertje was. Top ook dat hij zo snel geleverd kon worden.

Wat een bank!!

Na een bezoek op de aantrekkelijke en oerzichtelijke website met een bepaalde keuze toch richting de showroom gegaan. Hier zijn we super prettig geholpen en uiteindelijk toch een andere keuze gemaakt. Zitcomfort kan je echt niet bepalen vanaf je beeldscherm. En na het bestellen kregen wij onze prachtbank super snel geleverd. Wat zijn we hier blij mee!! De bank zit lekker, de kleur is fantastisch, we gaan hier hopelijk jaren plezier van hebben.

• Welk model heb je gekozen? Knud

snelle levering, keurig op tijd en product zoals verwacht

Lang gewacht met het aanschaffen van een bank, vooral omdat de prijzen van veel banken zo hoog zijn. We wilden graag een hoekbank, maar met een prijs die redelijk is. Het online bestellen van een bank vonden we toch wat spannend, daarom zijn we toch naar Eerbeek gereden om te proefzitten. Aldaar waren we snel overtuigd van onze eerste keuze. We bestelden de bank, konden een hele specifieke leverdag kiezen en de bank werd ook op de gekozen dag geleverd. De bezorgers belden een half uur van tevoren en de bank werd uit een herbruikbare hoes gehaald en netjes geïnstalleerd. Hij zit heerlijk en staat ook nog eens heel mooi in ons huis! De volgende keer zou ik zeker weer een keuze van BySidde overwegen, evenals dat ik het anderen aanraadt. Zeer tevreden

• Welk model heb je gekozen? Nord

Goede snelle service en fijne bank.

• Welk model heb je gekozen? Nord

Erg vriendelijk en snelle levering

We zijn in de winkel geweest en werden goed geholpen. De levering is ook snel gegaan. De bezorger belde ons vantevoren dat hij bijna was gearriveerd. Het verliep erg soepel.

Helemaal top!

Ik vond het best eng om via internet, een bank te kopen. Maar ik kan het iedereen aanbevelen Ook fijn dat je verschillende stoffen staaltjes krijgt! Helemaal happy met onze prachtige bank

• Welk model heb je gekozen? Moa

Fijne service, fijne bank, prachtige studio in Eerbeek

Over drie weken krijgen we de sleutel van ons nieuwe huis. En opeens kwam overal de webwinkel van bysidde voorbij. Met precies de bank die ons beider goedkeuring kon wegdragen. Maar wij zijn twee lange en grote mensen, dus proefzitten was een must. Op een zonnige dag zijn wij naar Eerbeek gereden en onder het genot van een kop koffie mochten we op alle banken zitten en kregen we alle kleuren te zien. Maar eigenlijk wisten we al dat de keuze die we online gemaakt hadden, ook daadwerkelijk de juiste was. De communicatie omtrent het brengen was fantastisch. Online was de bus te volgen en toen ik opeens de bezorgtijd flink zag veranderen, werd ik direct gebeld. Motorpech. ANWB. Alles er op en er aan. Of ze ook de volgende dag mochten komen. Natuurlijk mag dat. Communicatie is key, cliché maar écht belangrijk. Inmiddels staat de bank in ons nu nog oude huis, maar volgende maand mag ie dan echt gaan staan shinen in onze nieuwe woonkamer. Wij zijn blij!

Super tevreden

Heel erg blij met de bank! Hij is prachtig, zit lekker en geleverd op de afgesproken datum! Super!

• Welk model heb je gekozen? Nord

Prettige communicatie en mooie bank!

• Welk model heb je gekozen? Nord

Brengt licht in mijn kamer!

Top bank! Wat een snelle service en die protexx is heel fijn dat je dat niet zelf hoeft te doen! En voor twijfelaars is het de ideale optie!

Goed geholpen

Goed geholpen, wezen kijken en daarna besteld. Prima bank, snelle levertijd

top

De bank kwam op de beloofde dag, levertijd was zeker niet te lang, en is naar wens. Zitcomfort is in orde, ietsje aan de harde kant wel. Jammer dat ze geen fauteuils maken!

• Welk model heb je gekozen? Knud

Klasse

vlot, vriendelijk en netjes geregeld.

• Welk model heb je gekozen? Mads

Geweldig goede website en ontspannen sfeer op de locatie.

Dat er veel online plaatsvind is geen verrassing voor ons. Via een kennis vonden we dit bedrijf. Het concept bevalt ons. Als je niet wilt kiezen uit 658 tinten en stoffen is dit de perfecte keuze. Mooie banken en stoffen. Wij gingen voor de Nord hoekbank. Heel snel geleverd met voortreffelijke nazorg voor bijvoorbeeld vlekken. T. en B. , Gouda

Geweldig!

Het advies in de showroom, de service en bezorging is super verlopen. Wij zijn blij met onze prachtige bank. Zit heerlijk in combinatie met de hocker.

• Welk model heb je gekozen? Tren

Fijne en snelle service

Eerst in de showroom geweest om de banken te bekijken. Daar hebben we meteen staaltjes van de stoffen mee kunnen nemen. Vriendelijk personeel dat ons uitleg gaf over de banken. Echt goed geregeld!

• Welk model heb je gekozen? Tren

Snel en goed

Prachtige bank zit prima diepe zit mooi afgewerkt en binnen 2 weken geleverd kom daar maar eens om !! wij zijn er blij mee

Stationstraat 3

6961 DX Eerbeek

Over By SIDDE

By SIDDE is een vernieuwend concept dat inspeelt op de veranderende (online) markt. Zodra je de keuze hebt gemaakt, gaan onze vakmensen voor je aan de slag. Geen massaproductie of voorraden die wachten op een koper. We maken de bank op bestelling! Binnen 7 tot 9 werkdagen geleverd rechtstreeks vanaf onze fabriek. We gebruiken kwalitatieve materialen voor een lange levensduur. Je krijgt 5 jaar garantie op het binnenwerk van de bank. Combineer de bank met een By SIDDE vloerkleed, kussen en salontafel voor de ultieme design feeling.