Doen

By Sidde doet wat het beloofd. De medewerkers van de transporteur zijn héél erg voorkomend. Super service en een prachtige bank.

Klant vriendelijk

Snel behandeling

• Welk model heb je gekozen? Nord

Ik raad iedereen een By SIDDE bank aan!

"Even" langs geweest om te proefzitten. De prachtige bank Nord zag er precies zo uit op de foto's en deze was ook binnen no time geleverd. Handig dat je zelf kunt aangeven wanneer ze langskomen. Kortom; top service!

Prachtige zetel!

Prachtige zetel, stof is veel zachter dan het op de foto leek. En het beste van al is dat hij enorm goed zit.

• Welk model heb je gekozen? Knud

Super snel

Mooie showroom in Eerbeek, lekkere koffie en zeer snelle levering.

• Welk model heb je gekozen? Sommer

Snelle levering en een fijn zittende bank

Ik heb de Remus bank in een lichte kleur besteld die perfect past in mijn scandinavisch geïnspireerd interieur. De levertijd was sneller dan verwacht. Binnen 1,5 week stond mijn nieuwe bank binnen! Hij zit heerlijk, een stevige en diepe zit. Ik beveel deze bank zeker aan!

• Welk model heb je gekozen? Remus

Soepele levering

Bank besteld en de beloofde leverdatum is netjes nagekomen. We twijfelde aan de hoofdsteun en die hebben we kunnen retourneren. Geld binnen een paar dagen retour ontvangen.

• Welk model heb je gekozen? Sommer

Goede service, snelle levering.

In de showroom goed geholpen en daar een mooie bank uitgezocht. 2 weken later werd hij geleverd en wij zijn er erg blij mee!

• Welk model heb je gekozen? Sommer

mooie bank en snelle levering

Geweldige bank en snelle levering. Super blij mee.

• Welk model heb je gekozen? Nord

Prachtige bank en snelle levering

Heel blij met de bank en de snelle levering. Alleen bij de levering bleek 1 pootje kapot te zijn. Dit werd door de chauffeurs meteen gebeld en week later was een nieuw pootje binnen maar zonder beschrijving hoe hij gemonteerd moet worden.. Wij zijn beide niet heel handig dus zitten nog steeds met een nieuw pootje in de verpakking en niet weten hoe we de oude moet vervangen die er nu los onder staat. Maar de bank staat en de chauffeurs hebben hem keurig naar binnen getild en op z’n plek gezet. Hadden zelfs viltjes mee om meteen onder de pootjes te doen, super fijn!

Makkelijk, snel en goed

Op mijn mail met vraag over de stof een snelle reactie. Stalen werden rap geleverd. De bestelling van de bank ging makkelijk en de bank werd volgens afspraak geleverd en gemonteerd. Tot nu toe zit de bank erg lekker en ook de protexx behandeling werkt top (dit ondervonden wij al op dag 2 toen onze peuter drinken om gooide op de bank) Het enige puntje van feedback is wellicht een mail sturen tussendoor over de voortgang, zodat je weet dat er met je bestelling aan de slag wordt gegaan.

• Welk model heb je gekozen? Remus

Voldoet aan alles

By Sidde is een super mooi concept wat eigentijdse, kwaliteit banken levert. Mooie vormgeving, kleur en een goede zit. Super snel leverbaar. Een aanrader.

• Welk model heb je gekozen? Nomi

Mooie bank en goeie service

Gewoon perfect

Eerder telefonisch contact gehad om ergens dichter bij huis te kunnen ‘proefritten’. Dichterbij dan Eerbeek kon niet. Maar met de 30 dagen retour optie de Sommer XL online samengesteld en gekocht. Supersnel geleverd, en wat is die bank mooi. Daarnaast zit de bank ook zeer comfortabel. Kortom, alles picobello in orde. By Sidde snappen ze wat service is…..

• Welk model heb je gekozen? Sommer

BySidde is een super leuk bedrijf die fantastische banken maakt. De optie om in hun studio te komen proefzitten is er fijn en je wordt er warm ontvangen.

Helemaal naar wens

Snelle levering, mooie bank, gaaf design, robuust geheel.

Geweldige bank!

De bank is precies wat we zochten. Het zit heerlijk en de stof is erg mooi. De bank wordt gemonteerd door de bezorgers en op de goede plek gezet. Ook nu na een paar maanden zit de bank nog even goed. En dat alles voor een heel fijne prijs!

Super service!

We zijn helemaal fan van de service van By Sidde. De bank werd heel snel geleverd, netjes binnen gezet en in elkaar gezet. Daarnaast heel fijn dat er een vlekkengarantie bij zit. En de bank zelf zit ook nog een heel goed en ziet er prachtig uit. Wij zijn fan!

• Welk model heb je gekozen? Moa

Prachtige bank

Prachtige bank met goed zitcomfort. Binnen 2 weken in huis !

• Welk model heb je gekozen? Nord

Service top, bank was niet zo fijn

Wij hebben ongeveer 1 week na het bestellen de bank geleverd gekregen. Helaas vonden wij deze direct tegenvallen en niet zo lekker zitten. Hierover meteen gemaild. Klantenservice reageerde heel goed. Na een paar dagen toch beslist deze op te laten halen. Ook dit ging soepel en het terug storten van ons geld was zo gedaan. Echt een top service dat je mag proef zitten!

• Welk model heb je gekozen? Mads

Zeer vakkundige en uitstekend

Zeer mooie showroom waar uitgebreid alles uitgeprobeerd kan worden. Duidelijke uitleg website en zeer gemakkelijk te bestellen. Tevens erg snelle levering. Bank wordt heel netjes afgeleverd binnen een duidelijk tijdslot.

Superbank!

Hele mooie fijne bank gekocht. Met de 60 dagen gratis proefzitten durfde we het wel aan om hem online te bestellen. Hij werd netjes in huis geleverd en gemonteerd door vriendelijke bezorgers. De bank (model Nomi) zit erg stevig en staat super mooi.

Heel tevreden!

Op advies van interieurstylist een bank van By Sidde aangeschaft. We zijn eerst naar de showroom gegaan om hem te bekijken en te gaan zitten. Dat was heel fijn. Bestellen ging makkelijk en de bank werd geleverd zoals afgesproken. Bezorging was ook erg netjes, goede informatie vooraf en de jongens hebben hem uitgepakt, in elkaar gezet en op de juiste plek. Heel tevreden!

Zeer tevreden!

Noodgedwongen moesten we wegens verhuizing op zoek naar een andere bank. Via internet kwamen we terecht bij By Sidde. Na een bezoek aan de showroom waren we overtuigd. Levering binnen 3 weken. Keurig in hoezen en netjes geleverd. Prachtige stijlvolle en fijne bank. Wij zijn beiden lang en dat is bij deze bank een uitkomst. Stevig, maar ook relaxed. Wij zijn echt dik tevreden en beleven Bysidde dan ook zeker aan!

• Welk model heb je gekozen? Nord

Mooie bank zit goed uitstekende bezorging en volgens afspraak

Stationstraat 3

6961 DX Eerbeek

Over By SIDDE

By SIDDE is een vernieuwend concept dat inspeelt op de veranderende (online) markt. Zodra je de keuze hebt gemaakt, gaan onze vakmensen voor je aan de slag. Geen massaproductie of voorraden die wachten op een koper. We maken de bank op bestelling! Binnen 7 tot 9 werkdagen geleverd rechtstreeks vanaf onze fabriek. We gebruiken kwalitatieve materialen voor een lange levensduur. Je krijgt 5 jaar garantie op het binnenwerk van de bank. Combineer de bank met een By SIDDE vloerkleed, kussen en salontafel voor de ultieme design feeling.