Snel, vriendelijk en prachtig!

Goede kwaliteit, snelle levering en zeer vriendelijke jongens die de bank voor je plaatsen!!

• Welk model heb je gekozen? Sommer

Mooie zetel, vriendelijk en snel geleverd!

Mooie zetel, vriendelijk en snel geleverd! Aan te raden!

• Welk model heb je gekozen? Mads

Snelle levering en prachtige kwaliteit

Prachtige bank met een goede kwaliteit en fijn zitcomfort, een parel in elk interieur!

• Welk model heb je gekozen? Nord

Fantastische service, heerlijke bank!!

Ten eerste heeft By SIDDE een super service! Mijn eigen gemaakte inschattingsfout, hebben ze bij By SIDDE meteen opgelost! Eén berichtje op zondag via de socials, en op maandag kreeg ik de bevestiging van de wijziging al via de mail! De levering was dikke prima, qua tijd klopte het allemaal precies! Onze Mads zit als gegoten en staat prachtig in onze huiskamer! Meer dan tevreden dus over By SIDDE!!

• Welk model heb je gekozen? Mads

We zijn erg blij met onze Mads bank. De prijs kwaliteit verhouding is erg goed en de levering verliep soepel.

Na 2.5 jaar al niet meer mooi

Ik heb een frode bank gekocht 2.5 jaar geleden incl hocker a 1250 euro. Ik ben eigenlijk een beetje teleurgesteld over de kwaliteit voor die prijs. De rugkussen zakken elke keer in elkaar waardoor je niet rechtop kan zitten maar automatisch moet hangen. De onderkussens zitten vast maar schuiven toch elke keer naar voren. De kleur verschiet toch. De 2 sterren zijn vooral voor de vlek behandeling die wel echt heel goed is. Ik had zeker niet zoveel geld uit gegeven als ik van tevoren zou weten dat ik hem binnen 3 jaar zal vervangen.

• Welk model heb je gekozen? Borre

Hele mooie bank en hele goede bezorging!

Bank Remus is heel erg mooi. Nadat we stofstalen besteld hadden hebben we de kleur uitgekozen en de bank besteld. De bezorging was precies na 3 weken en werd op zijn plaats gezet door de bezorgers! Super goed geregeld.

• Welk model heb je gekozen? Remus

Super mooi!!!

Wauw de bank is prachtig, de service is te gek echt wat een leuk bedrijf om je spullen te komen.

• Welk model heb je gekozen? Knud

Geweldige bank en service.

Echt super. Zit geweldig en staat prachtig in ons huis. sDe levering vindt ook nog eens plaats middels herbruikbare verpakkingszakken.

Uitstekend!

Top service! Komen gemaakte afspraken na, snelle levering, vriendelijk en behulpzame bezorgers en de kwaliteit van onze bank is top! Kleur, stof en kwaliteit van onze bank is nog mooier in het echt dan op de foto’s. Ik kan iedereen By Sidde aanraden!

Bank zit geweldig. Vriendelijke bezorging. Zeer goede kwaliteit

Prachtige bank

Een super mooie bank die ook nog eens ECHT heerlijk zit. Eindelijk passen wij met z’n alle op de bank, waar we allemaal lekker gerelaxt op kunnen zitten tijdens een film avond. En je kunt er ook lekker op in slaap vallen tijdens de film ;)

Goede ervaring!!

In de 3 lockdown hebben wij een nieiwe bank besteld. De keuze is op de gok gedaan, want alle winkels waren gesloten. Een verzorgd kleurstalen doosje binnen gekregen. Vanuit hier hadden wij er een goed gevoel over. Wij hebben de BYSIDDE sommer gekocht, in de kleur silver grey. Na 2,5 week geleverd, dit verliep soepel. Bank is gemonteerd en het verpakkingsmateriaal is herbruikbaar voor de volgende bank erg slim!! Het zit comfort was even wennen, de sommer heeft een stevige zit. Een paar zachte kussens erop, en wij zijn blij!!

Top zetel

Top zetel

Fijne service, fijne bank

Erg tevreden!

Fantastisch bedrijf

Ik ben zeer tevreden over de werkwijze, snelle handeling, en het zeer vriendelijke behulpzame personeel. Een tien waard. Kan menig bedrijf een voorbeeld aannemen. Met vr groet Willeke Meijer

Geweldig mooie bank!

We hebben de bank sinds een paar weken binnen en we zijn er echt super blij mee! Mega mooie stof en de kleur is precies zoals we hem wilde!

• Welk model heb je gekozen? Sommer

Super fijn e bank en goede levering!

Super bank, de kleur was iets anders dan op de foto maar dit was voor ons juist waar we op gehoopt hadden. De bank zit super en de levering was snel en precies. Algeheel hele prettige ervaring met deze bank!

• Welk model heb je gekozen? Remus

Na een keuze te hebben gemaakt op de overzichtelijke site en het makkelijk inplannen van de bezorging begon t wachten. Nou eerlijk nog nooit zo'n snelle levering meegemaakt van een bank. Levering ging netjes, bank werd netjes op de gewenste plek gezet. En vanaf toen is t heerlijk genieten van onze bank en hocker!

• Welk model heb je gekozen? Sommer

Mooie bank, snelle en professionele levering

Hele snelle levering, mooie en fijne bank. Adequate goede bezorging. Erg tevreden.

• Welk model heb je gekozen? Mads

Snel, netjes, en een mooie bank!

Heel blij met BySidde, onze Moa is keurig geleverd. We zijn er zeer content mee!

Fantastisch!

Mooie, sfeervolle, goedzittende hoekbank. Service vlot en snel van begin tot eind.

• Welk model heb je gekozen? Mads

Prachtige bank,goede prijs en vriendelijke mensen!!!!

Ik heb eerst stofstalen aangevraagd,mooi pakketje ontvangen dit was goed verzorgd,daarna een mooie bank uitgezocht en besteld deze kwam op de afgesproken datum en het is een heerlijke mooie gave bank,blij mee!!!!!

Super service!

• Welk model heb je gekozen? Moa

Hele fijne bank met een bijhorende top service!

Na een kijkje in jullie prachtige showroom, waren wij er wel uit dat de Nord perfect zou passen in onze woonkamer. Niet alleen zit de bank heel fijn, de service eromheen is super; snelle levering, goede voorwaarden als je toch twijfelt over de maat/kleur & professionele levering aan huis. Werd netjes in elkaar gezet, geen karton/onnodig papier! Heel blij mee!

• Welk model heb je gekozen? Nord

Stationstraat 3

6961 DX Eerbeek

Over By SIDDE

By SIDDE is een vernieuwend concept dat inspeelt op de veranderende (online) markt. Zodra je de keuze hebt gemaakt, gaan onze vakmensen voor je aan de slag. Geen massaproductie of voorraden die wachten op een koper. We maken de bank op bestelling! Binnen 7 tot 9 werkdagen geleverd rechtstreeks vanaf onze fabriek. We gebruiken kwalitatieve materialen voor een lange levensduur. Je krijgt 5 jaar garantie op het binnenwerk van de bank. Combineer de bank met een By SIDDE vloerkleed, kussen en salontafel voor de ultieme design feeling.