Vlotte levering, goed en volgens precieze planning afgeleverd en geplaatst!

Zie boven

• Welk model heb je gekozen? Sommer

Snelle levering en goede service!

De bank Nord is prachtig! Goede kwaliteit. Binnen 3 weken in huis en de bank werd gemonteerd voor ons. Al met al, super tevreden!

Erg positief!

Prachtige stoffen samples per post, snelle reactie, leuk atelier om de bank toch eerst in het echt te kunnen zien, mooie designs en super snelle levering!

Super kwaliteit

De 4-zits Remus besteld. Geweldige bank. Stevig, goede zitting, mooie en lekker zachte stof. Mooi afgewerkt, heeft een luxe uitstraling. Erg blij mee! Je wordt goed geïnformeerd over de bezorging. Ook nog in de studio geweest, fijn dat de mogelijkheid er is.

• Welk model heb je gekozen? Remus

Mooie bank, geweldige service

Al een tijdje aan het zoeken naar een goede bank en by sidde is echt de perfecte keuze geweest. De bank zit mooi stevig maar niet hard, De stof is heel erg mooi. Alle leveringsafspraken zijn keurig nagekomen en de bank is helemaal in elkaar gezet waarna alle inpakmaterialen weer zijn meegenomen.

Helder concept, snelle levering

Wij zochten een kwalitatief, stijlvolle hoekbank die tevens vlot leverbaar was. Dat vonden we bij 'by sidde'. We ontvingen vlot de stof-staaltjes. Onze perfecte kleur zat er niet bij, maar we gingen toch naar de studio. Een prachtige studio in Eerbeek. De bak zat heerlijk en de kwaliteit was jij beter dan we al dachten. We hebben de bank aangeschaft. Helaas ging er wat mis tijdens het plaatsen, er misten pootjes. Dat is gelukkig vlot opgelost... nu genieten we volop!

Helemaal top!

Hadden we veel eerder moeten doen!! Vooral nu we allemaal veel thuis zijn. Kids zitten veel meer in de woonkamer en vechten wie er in het hoekje mag zitten(-:

• Welk model heb je gekozen? Sommer

Goede kwaliteit en snelle levering

Al een poosje bank Nord op het oog gehad en toen eindelijk besteld nadat we in de studio konden kijken en proefzitten. 2 weken later stond hij al in onze woonkamer, staat schitterend en zit heerlijk.

• Welk model heb je gekozen? Nord

Snelle levering en mooie bank!

Snelle levering en mooie bank!

Meer dan geweldig

Na het lezen van alle goede reviews, toch nog een beetje huiverig om een bank zonder gezien te hebben te kopen. Maar wat een super fijne en mooie bank. Zit echt heerlijk! Van het begin tot het einde uitstekend geholpen door iedereen bij By Sidde. Zeer klantvriendelijk en heel goed bereikbaar!

Fijn en goed

We zijn goed geholpen tijdens het bezoek in de showroom. De bestelling is netjes gegaan en de levering was snel!

• Welk model heb je gekozen? Nord

Een super mooie bank via een zeer klantvriendelijk bedrijf!

Dat we de bank By Sidde Sommer wilden, wisten we eigenijk wel. Maar je wilt hem toch graag eerst zien en voelen. Binnen een dag konden we terecht bij de inspiratiestudio, waar we heel vriendelijk te woord werden gestaan. We waren gelijk verkocht, en 2,5 week later onze bank al in huis! Prachtige bank met heerlijk zitcomfort.

Heel tevreden!

Super mooie bank, snelle en nette levering !

• Welk model heb je gekozen? Sommer

Mooie, fijne bank, goede service

In de winkel werden we fijn geholpen. De bank is netjes op tijd bezorgd. Korte levertermijn is ideaal.

• Welk model heb je gekozen? Mads

Prachtige bank voor een betaalbare prijs

Na een bezoek in de showroom, hebben we voor deze mooie bank gekozen in Sandy beach kleur. Echt een plaatje en goede zit ( stevig).

Happiness in huis

Van het ontvangen van de stof samples tot aan de aflevering, alles perfect. De bank zit heerlijk en ben er ontzettend blij mee. Beetje happiness in huis :-)

• Welk model heb je gekozen? Nord

Goede service en de bank zit echt heerlijk!!

Heel erg goed

De bank komt overeen met de info op de website. De bank voldoet aan alles.

Top ervaring

Staaltjes besteld en volgende dag in huis! Gaan proefzitten in Eerbeek, top locatie! Bank Knud online besteld en met 2 weken in huis. Bank netjes op de plek gezet en er werden zelfs viltjes onder geplakt. Bank bevalt goed en is een plaatje! Dus top ervaring met jullie.

• Welk model heb je gekozen? Knud

Brilliant service and quality

Even though we had to drive an hour to the showroom the couch has been worth it. Getting to try out all the couches in a space that felt corona friendly was great. The couch we have is super comfortable but stylish at the same time. We also value the guarantee on the stains and the fact that they had them professionally scotchguarded.

• Welk model heb je gekozen? Nomi

Gastvrije ontvangst in Eerbeek, met professioneel advies, de bank snel in huis en hij zit helemaal. Servicegerichte instelling van begin tot eind!

• Welk model heb je gekozen? Nord

Prachtig merk en supersnelle service!

Hadden bank Moa op het oog waarvoor we speciaal een uur zijn gaan rijden om te testen. En met succes: de bank zit super en we hebben hem een paar dagen later besteld! Supersnelle service, binnen 3 weken geleverd. Ook in de winkel goed en persoonlijk geholpen. En wat hebben ze toch prachtige banken in Scandinavische stijl! Al met al heel tevreden dus!

• Welk model heb je gekozen? Moa

Snelle levering en zeer goede service !

Goede service !

• Welk model heb je gekozen? Sommer

Goede ervaring tot nu toe!

Bank besteld en binnen 2 weken geleverd. Super service! Bank zit fijn en zijn er blij mee:)

• Welk model heb je gekozen? Knud

Heel blij met mijn nieuwe bank en de Klantenservice die mij uitstekend heeft geholpen en mee heeft gedacht voor dat de bank thuis werd bezorgd. Ik heb meerdere keren telefonisch contact opgenomen en moest nooit vervelend lang aan de telefoon wachten tot dat ik iemand aan de lijn had. De Klantenservice was heel vriendelijk en er was geen vraag te gek. Uiteraard ben ik ook heel tevreden met de levering en het product zelf, terwijl ik het heel spannend vond om een product te bestellen dat ik nog niet eerder had gezien zal ik Bysidde iedereen aanraden die niet maanden op een nieuwe bank wil wachten en op zoek is naar kwaliteit en goeie service.

• Welk model heb je gekozen? Borre

Stationstraat 3

6961 DX Eerbeek

Over By SIDDE

By SIDDE is een vernieuwend concept dat inspeelt op de veranderende (online) markt. Zodra je de keuze hebt gemaakt, gaan onze vakmensen voor je aan de slag. Geen massaproductie of voorraden die wachten op een koper. We maken de bank op bestelling! Binnen 7 tot 9 werkdagen geleverd rechtstreeks vanaf onze fabriek. We gebruiken kwalitatieve materialen voor een lange levensduur. Je krijgt 5 jaar garantie op het binnenwerk van de bank. Combineer de bank met een By SIDDE vloerkleed, kussen en salontafel voor de ultieme design feeling.