Top zetel

Top zetel

Fijne service, fijne bank

Erg tevreden!

Fantastisch bedrijf

Ik ben zeer tevreden over de werkwijze, snelle handeling, en het zeer vriendelijke behulpzame personeel. Een tien waard. Kan menig bedrijf een voorbeeld aannemen. Met vr groet Willeke Meijer

• Welk model heb je gekozen? Borre

Geweldig mooie bank!

We hebben de bank sinds een paar weken binnen en we zijn er echt super blij mee! Mega mooie stof en de kleur is precies zoals we hem wilde!

• Welk model heb je gekozen? Sommer

Super fijn e bank en goede levering!

Super bank, de kleur was iets anders dan op de foto maar dit was voor ons juist waar we op gehoopt hadden. De bank zit super en de levering was snel en precies. Algeheel hele prettige ervaring met deze bank!

• Welk model heb je gekozen? Remus

Na een keuze te hebben gemaakt op de overzichtelijke site en het makkelijk inplannen van de bezorging begon t wachten. Nou eerlijk nog nooit zo'n snelle levering meegemaakt van een bank. Levering ging netjes, bank werd netjes op de gewenste plek gezet. En vanaf toen is t heerlijk genieten van onze bank en hocker!

• Welk model heb je gekozen? Sommer

Mooie bank, snelle en professionele levering

Hele snelle levering, mooie en fijne bank. Adequate goede bezorging. Erg tevreden.

• Welk model heb je gekozen? Mads

Snel, netjes, en een mooie bank!

Heel blij met BySidde, onze Moa is keurig geleverd. We zijn er zeer content mee!

Fantastisch!

Mooie, sfeervolle, goedzittende hoekbank. Service vlot en snel van begin tot eind.

• Welk model heb je gekozen? Mads

Prachtige bank,goede prijs en vriendelijke mensen!!!!

Ik heb eerst stofstalen aangevraagd,mooi pakketje ontvangen dit was goed verzorgd,daarna een mooie bank uitgezocht en besteld deze kwam op de afgesproken datum en het is een heerlijke mooie gave bank,blij mee!!!!!

Super service!

• Welk model heb je gekozen? Moa

Hele fijne bank met een bijhorende top service!

Na een kijkje in jullie prachtige showroom, waren wij er wel uit dat de Nord perfect zou passen in onze woonkamer. Niet alleen zit de bank heel fijn, de service eromheen is super; snelle levering, goede voorwaarden als je toch twijfelt over de maat/kleur & professionele levering aan huis. Werd netjes in elkaar gezet, geen karton/onnodig papier! Heel blij mee!

• Welk model heb je gekozen? Nord

Snel, goede kwaliteit, prachtig!

Onwijs fijn dat de bank zo snel geleverd kan worden. Zit heerlijk en ziet er netjes uit.

Ben zeer tevreden.

• Welk model heb je gekozen? Borre

De bank had iets vertraging door Covid-19. Desondanks erg snel geleverd. Het is een mooie bank die makkelijk in en uit elkaar te zetten is. De bank werd netjes geleverd in hoezen. Door de 30 dagen proef zitten en kans om nog te ruilen, konden wij een mooie, fijne bank bestellen in de lockdown. Erg ideaal!

• Welk model heb je gekozen? Mads

Hele leuke bank en goede service

Ontzettend mooie bank

Wat een super concept van By Sidde! Binnen 2-3 weken werd de bank geleverd. Ik vond het wel spannend, omdat we de bank nog niet echt gezien hadden en uitgeprobeerd hadden. Echter maakt By Sidde alle verwachtingen waar; zitcomfort is subliem, afwerking netjes en de service is uitstekend. Ontzettend blij mee!

• Welk model heb je gekozen? Nord

Super blij met mijn nieuwe bank....

Snelle levering, bank is lekker ruim en vooral prachtig, oude bank is meegenomen. Ideaal...

• Welk model heb je gekozen? Sommer

Uitstekende dienstverlening en prachtige bank

Heel blij met bank Tren van BySidde. Heel spannend om een bank van alleen een plaatje uit te kiezen. Maar in het echt is ie minstens zo mooi als op de foto. Ook de dienstverlening van BySidde en vervoerder Br8 ben ik erg tevreden over.

• Welk model heb je gekozen? Tren

Ontzettend mooie bank voor een prima prijs

Fijn bedrijf om mee samen te werken. Ze waren de poten vergeten bij levering, maar werd snel geregeld en hadden ze de volgende dag in huis

• Welk model heb je gekozen? Remus

Prachtig!

Ook al kom ik uit Dordrecht, toch eerst even gaan proefzitten. Ik werd goed ontvangen en geadviseerd bij het vinden van de juiste bank. Uiteindelijk voor de Nord gegaan. Prachtige bank, maar is wel stevig.

• Welk model heb je gekozen? Nord

Prachtige bank. Precies zoals verwacht.

Op het laatst veranderde ik van kleur, zelfs dit was geen probleem

Mooi bank.

In álle opzichten top!

Informatie in de winkel, de klantenservice en bezorging. Wij zijn enorm tevreden!

Erg tevreden

We zijn eerst gaan kijken in de showroom. Hier was een fijna sfeer en een aardige dame die ons heeft geholpen. Hierna hebben we de bank + hocker besteld. Dit ging allemaal vrij snel. Helaas was de hocker niet meegeleverd. Ik heb toen contact opgenomen met jullie en ook dit is snel opgelost. Wij zijn erg tevreden

Stationstraat 3

6961 DX Eerbeek

Over By SIDDE

By SIDDE is een vernieuwend concept dat inspeelt op de veranderende (online) markt. Zodra je de keuze hebt gemaakt, gaan onze vakmensen voor je aan de slag. Geen massaproductie of voorraden die wachten op een koper. We maken de bank op bestelling! Binnen 7 tot 9 werkdagen geleverd rechtstreeks vanaf onze fabriek. We gebruiken kwalitatieve materialen voor een lange levensduur. Je krijgt 5 jaar garantie op het binnenwerk van de bank. Combineer de bank met een By SIDDE vloerkleed, kussen en salontafel voor de ultieme design feeling.