Helemaal tevreden met mijn bank, goede communicatie en service!

Helemaal tevreden met mijn bank, goede communicatie en service!

• Welk model heb je gekozen? Remus

Prachtige banken en een supersnelle service.

In alle rust de banken kunnen bekijken en kunnen zitten en vervolgens een nette en snelle levering! Helemaal tevreden

Heel prettig

Banken bekeken in de woonstores in onze omgeving. Want je wil toch eerst zitten op een bank? Maar de Sommer online al gespot. En mensen: het is echt waar: levertijd is supersnel super degelijk en de bank is werkelijk prachtig!

• Welk model heb je gekozen? Sommer

Sypergave studio waar je de banken kan bekijken.

In de studio wezen kijken omdat ik een bank graag wil zien, voelen en hem uit kan proberen. Werden vriendelijk te woord gestaan, en kregen een doosje mee met de stof in de verschillende kleuren en de bank met de afmetingen e.d. erop. Er zit 5 jaar garantie op de bank voor vlekken e.d. Vind je hem toch niks, dan heb je 30 dagen om hem terug te sturen. Eenmaal thuis de bank besteld op internet. Met 2 weken hadden we hem in huis. Ze hebben hem op zijn plek gezet, top service. Een dikke aanrader.

• Welk model heb je gekozen? Knud

Snelle levering en goede kwaliteit bank.

Erg blij met de bank die ik heb besteld, de foto’s komen overeen met het product. Goede informatie over de leveringstijden etc.

Fantastisch!!!

Mijn verwachtingen zijn overtroffen. De stof, de kleur, de levering, de wachttijd. Alles klopte! Communicatie verliep ook vlekkeloos erg blij met onze nieuwe bank!

Perfect!

Goede zit, mooie bank!

• Welk model heb je gekozen? Moa

Geweldig mooie en comfortabele zitbank

De zitbank werd snel en vlot geleverd. De zetel is erg comfortabel en ook een echte eye catcher, ik raad By Sidde zeker en vast aan!

Goede bank. Snelle levering

Prima bank gekocht die binnen 3 weken geleverd en ook gemonteerd werd door de 2 chauffeurs. Top geregeld

Super!!

Heerlijk om iets te bestellen wat op korte termijn leverbaar is! Ook de aflevering perfect geleverd.

• Welk model heb je gekozen? Nord

Beperkte keuze maakte keuzestress minder! Eerst sceptisch om online te kopen maar onze bank is echt prachtig!!

• Welk model heb je gekozen? Sommer

Ziet er mooi en strak uit,eerst wel wennen aan de hardheid van de bank,vooral als je van een doorgezakt bank hebt gezeten. Hoop dat het wel wat zachter gaat worden ,maar dat zal wel.

Fantastisch concept!

Zo blij met onze nieuwe bank! Hij is mooi, zit heerlijk, goede prijs en binnen 2 weken geleverd! Voor ons was het wel belangrijk dat je een afspraak kon maken om de banken in het echt te zien en te testen qua zitcomfort.

• Welk model heb je gekozen? Nord

Prachtige bank en fijne service in een duurzaam jasje

Het gehele proces, van het bezoek aan de studio en het testen van de banken tot de levering van de door ons gekozen bank, was een succes. Vriendelijke service in de studio. De stoffen, de materialen, de banken in zijn geheel zijn prachtig en zitten heerlijk. Twee weken na bestelling werd de bank geleverd (in een herbruikbare hoes - waarvoor hulde) en hij past perfect in onze woonkamer.

Aanrader!

Heel tevreden met de service en snelle levering van By Sidde. Ik heb een bank en een aantal sierkussens besteld, en deze zijn allemaal van uitstekende kwaliteit. Ben er echt heel blij mee en de bank zit ook onwijs lekker!

• Welk model heb je gekozen? Moa

Bank zit heel comfortabel. Lering was snel en netjes gepland. Werkers by sidde ook top. Ik werd snel geholpen. In een woord:Top!

Ruk

Totaal geen empathie met een ontstane situatie.

• Welk model heb je gekozen? Knud

Prachtige bank, fijne service en heldere communicatie

We hebben een prachtige bank gekocht. Zijn heel fijn geholpen in de prachtige winkel in Eerbeek. Hele snelle levering en keurig volgens afspraak. Aanrader dus!

• Welk model heb je gekozen? Knud

Prachtige banken en snelle levering!

Goede communicatie en hele mooie strakke banken voor ieder wat wils. Ik heb gekozen voor het model Nord.

• Welk model heb je gekozen? Nord

Hele goede service en klantgericht

Snelle levertijd. Klantgericht. Snelle reactie tijd en mooie spullen.

Uitstekend.

Goede en snelle service, aardige medewerkers.

• Welk model heb je gekozen? Sommer

By Sidde uitstekende service!

Ik ben ontzettend blij met het contact die ik heb gehad tijdens het bestellen en bezorgen van mijn mooie bank. Het was echt een 10+. Hij zit lekker, hij is mooi,modern strak en mooie stof en kleur en ik ben ontzettend blij hoe alles tip top is verzorgd. Vanaf het bestellen, bezorgen van mijn bank en het installeren .Ik raad iedereen een bezoek te brengen aan de mooie By Sidde studio in Eerbeek waar je verschillende banken zal zien in een prachtige kleine moderne studio waar ik verliefd werd op mijn bank en waar ik nu iedere dag van geniet. Dank jullie wel Jeffrey & Chris voor het geweldig contact en servce die jullie mij hebben gegeven met deze prachtige bank. Die super mooi in mijn woonkamer staat. Ik ben super blij. Top gedaan!

• Welk model heb je gekozen? Mads

Wat een topservice !!!

Was op zoek naar een leuke salontafel . Zag ik op de site van BYsidde. via Chat een aantal vragen gesteld en binnen 1 dag geleverd. Wat een service !!

• Welk model heb je gekozen? Borre

Een heerlijke bank met een fijne zachte stof

Bank werd snel geleverd door 2 vriendelijke heren.

• Welk model heb je gekozen? Remus

Toen we onze Moa in Sesam Beige net binnen kregen, was ik op slag verliefd op zijn looks! Echter toen ik ging zitten was ik bang voor een miskoop, de bank zat erg hard. Nu 3 weken later, zit hij HEERLIJK! Ik ben nogsteeds iedere dag zo onwijs blij met onze keuze!

Stationstraat 3

6961 DX Eerbeek

Over By SIDDE

By SIDDE is een vernieuwend concept dat inspeelt op de veranderende (online) markt. Zodra je de keuze hebt gemaakt, gaan onze vakmensen voor je aan de slag. Geen massaproductie of voorraden die wachten op een koper. We maken de bank op bestelling! Binnen 7 tot 9 werkdagen geleverd rechtstreeks vanaf onze fabriek. We gebruiken kwalitatieve materialen voor een lange levensduur. Je krijgt 5 jaar garantie op het binnenwerk van de bank. Combineer de bank met een By SIDDE vloerkleed, kussen en salontafel voor de ultieme design feeling.