Prachtig product, goede service

Ik wilde al een tijdje een bank van BySidde nadat ik heb op Instagram had ontdekt. Ik heb de bank Sommer nu ongeveer twee weken in huis en ben er erg blij mee! Werd keurig geleverd en gemonteerd. Wij zijn ook in de studio geweest omdat we twijfelden tussen Nord en Sommer. Zelf als positief ervaren de banken even in het echt te zien en te voelen. Mooi concept!

Super mooie bank

Na een week vielen de poten onder de bank uit. Er zaten te kleine schroeven in. Zelf gefixed.

• Welk model heb je gekozen? Nord

Zeer positief! Goede communicatie, prachtige bank en service is top!

Communicatie was erg prettig en dat is fijn bij de aanschaf van een bank. Levertjes heel snel, zo snel dat ik niets vragen of het later kon haha, dat was ook geen probleem!

• Welk model heb je gekozen? Nord

Heerlijke bank van goede kwaliteit

We hebben eerst gekeken bij de studio en verschillende banken geprobeerd. Vervolgens thuis de bank besteld en na twee weken werd de bank al bezorgd. We zijn erg tevreden over de bank.

Top service!

9 dagen geleden een bank besteld en net al bezorgd. De bank word op de plek neergezet waar jij wil, de poten worden klaargemaakt inclusief filtjes voor eronder. De bezorgers zijn erg vriendelijk en hebben ook nog gebeld vanochtend hoe laat ik ongeveer thuis ben omdat ze eerder konden komen, echt heel fijn. De Knud bank wit ziet er echt mooi uit, ben er super blij mee en dat voor deze prijs!

Complete klantbeleving

snelle levering en uitstekende service. De bank wordt in huis bezorgd, pootjes worden er inclusief bescherming opgezet. De bank is netjes ingepakt zonder karton en plastic, ook nog eens beter voor het miljeu.

• Welk model heb je gekozen? Nord

Mooie bank en snelle levering erg tevreden

Zie boven

• Welk model heb je gekozen? Tren

Een prachtige en heerlijke bank

We genieten dagelijks van onze nieuwe bank van By Sidde. Alles verliep voorspoedig!

Geweldige service

Snelle.levering en altijd telefonisch bereikbaar voor vragen. Had.een hocker nabesteld en die is.elchts.paar dagen later geleverd. Wij zijn super.blij met onze bank!! Ik zal By Sidde zeker aanbevelen.

• Welk model heb je gekozen? Moa

Loungebank netjes afgeleverd , ze hebben het ook geplaatst . Plastic ook meegenomen . Aardige mensen Top Groetjes Astrid

• Welk model heb je gekozen? Sommer

Hele mooie en fijne bank!

De bank bekeken in de showroom, vriendelijk personeel. Daarna besteld via internet, makkelijke/duidelijke website. Snelle levering. Bank voldoet aan verwachtingen, mooie kleur en lekkere zit.

• Welk model heb je gekozen? Nord

Fantastische bank en vriendelijke service!

De bank is precies zoals ik in gedachten had en staat prachtig. De studio in Eerbeek is mooi gestyled en heeft een goede sfeer. Ik kreeg een kopje koffie en staaltjes tijdens het bekijken van de banken. De bezorgdienst had helaas wel vertraging en was moeilijk te bereiken. Ik zou echter wel iedereen aanraden om even bij BySidde te kijken wanneer je opzoek bent naar een mooie, betaalbare designbank.

Een prachtige bank

Ik heb de bank een paar weken voor de uiteindelijke levering besteld, zodat we de bank zeker weten een week voor de verhuizing in huis hadden. Via de website kon ik gemakkelijk een leverdatum kiezen. Een dag voor de levering kreeg ik keurig een mailtje met een tijdsslot. De bank zelf zit heerlijk en staat echt prachtig. Echt een aanrader.

Heel blij met de bank

Eerst lang getwijfeld ivm het online bestellen/ niet kunnen proefzitten. De bank toch besteld en hij zit en ligt zalig! Blij met de aankoop van de prachtige bank

• Welk model heb je gekozen? Sommer

Al mijn vragen werden snel en volledig beantwoord. In de showroom goed geholpen, fijn dat er naar mijn ideeën geluisterd werd en geen verkoop praatje werd gehouden. Heel relaxt.

• Welk model heb je gekozen? Knud

Snel, vriendelijk, behulpzaam en bovenal een fantastische bank.

Wij komen uit België waardoor langsgaan in de inspiratie ruimte moeilijker was. Op basis van de stalen en de online hulp konden wij een geschikt kleur kiezen voor onze Moa bank. Vragen worden snel beantwoord, problemen even snel opgelost. De service is vriendelijke en ook de leverdient spaart kosten nog moeite om de bank op zijn plaats te zetten. De bank zit stevig zoals we hadden verwacht en ziet er fantastisch uit. Wij zijn heel blij met onze keuze en raden BySidde zeker aan! Dankjewel!!

• Welk model heb je gekozen? Moa

In een woord mag dat ook: TOP

Top bank.

Komt alle afspraken na, mooi scandinavies design.

• Welk model heb je gekozen? Nord

Contact met klantenservice was vlot en duidelijk! Bezorgers waren zeer vriendelijk en professioneel! Zetel is zeer knap en comfortabel!

• Welk model heb je gekozen? Remus

Geen enkele opmerking

Alles is zeer vlot verlopen. Niets kan beter.

• Welk model heb je gekozen? Knud

Goede service, harde bank.

We hebben de bank erg snel binnen gekregen, de bezorgers waren erg aardig. Inmiddels hebben we de bank Tren nu een week. En hij zit echt enorm hard. Zo hard dat ik niet weet of we hem gaan houden. We kunnen er niet goed aan wennen. Gelukkig kan je 30 dagen proefzitten. Ik hoop dat de bank nog wat zachter word. De bank zelf is echt prachtig, een plaatje om te zien!

• Welk model heb je gekozen? Tren

- Zoals je hoopt dat de communicatie gaat, zo gaat het bij By Sidde ook. - Zoals je hoopt dat de levering ècht zo snel is, zo is het bij By Sidde ook. - Zoals je hoopt dat de bank echt zo mooi is en zo lekker zit.. etc etc Top bedrijf. We genieten enorm van onze prachtige groene Borre bank en hocker.

• Welk model heb je gekozen? Borre

fantastische bank en super service

Ik ben heel blij met de aankoop van mijn bank. De bezorging is snel en professioneel, de reactiesnelheid bij vragen is heel vlug en afspraken worden nagekomen. Zeker een aanrader én binnen 3 weken had ik een nieuwe bank staan. Alleen maar lof!

• Welk model heb je gekozen? Moa

Goede service en prachtige meubels

Onlangs hebben wij bank Mads ontvangen. We vonden het direct een mooie bank. De stof is heel mooi en hij zit heerlijk! In het begin zijn de kussens nog wat bol, maar na een week is dat al afgenomen en liggen ze mooi in de bank. Helaas bleek bij levering dat er een rits kapot was. Ik heb hierover gebeld en werd goed geholpen. Tijdens het proces ben ik veel op de hoogte gehouden en uiteindelijk hebben we (binnen 2 weken!) een nieuwe bank ontvangen. Ze hebben de oude opgehaald en de nieuwe neergezet op hetzelfde moment, dus we hebben nooit zonder gezeten. Fantastische service dus! We zijn er heel blij mee!

• Welk model heb je gekozen? Mads

Mooie bank, snelle levering, slechte leveringservice

Alles is goed, behalve de JP SERVICE, hebben 1 poot te ver naar achteren onder de bank geplaatst.

Stationstraat 3

6961 DX Eerbeek

Over By SIDDE

By SIDDE is een vernieuwend concept dat inspeelt op de veranderende (online) markt. Zodra je de keuze hebt gemaakt, gaan onze vakmensen voor je aan de slag. Geen massaproductie of voorraden die wachten op een koper. We maken de bank op bestelling! Binnen 7 tot 9 werkdagen geleverd rechtstreeks vanaf onze fabriek. We gebruiken kwalitatieve materialen voor een lange levensduur. Je krijgt 5 jaar garantie op het binnenwerk van de bank. Combineer de bank met een By SIDDE vloerkleed, kussen en salontafel voor de ultieme design feeling.