Fantastische zaak, zeer klantvriendelijk, top!

Wat een fantastische zaak, zeer klantvriendelijk, goede service en snelle levering. Een prachtige bank Nord aangeschaft en binnen 3’weken geleverd. In 1 woord: TOP! Ook bij vragen staan ze je keurig te woord en nemen de tijd en moeite om je vragen te beantwoorden. Aanrader!

Geweldig product, goede service

Om toch een goed beeld te verkrijgen van de bank die wij op het oog hadden, hebben we een bezoek gebracht aan de showroom. Prachtige plek, maar nog belangrijker; goed ontvangst door de medewerkers. Doordat we de bank in z'n geheel konden beoordelen hebben we uiteindelijk de keus gemaakt om toch een kleurtint donkerder te kiezen. Blij toe. Want wat staat de bank mooi in het geheel. De zit is diep, voor ons erg fijn aangezien we beide lang zijn. Verder mooie vormgeving, prachtige afwerking en kleine details. De levering verliep goed afgestemd en keurig. Vriendelijke leverancier die voorzichtig en kundig te werk ging. Wij zijn tevreden en hopen hier heel wat jaartjes plezier van te hebben.

• Welk model heb je gekozen? Nord

Super service, snel en met kwaliteit

De bank welke wij besteld hadden was enorm vertraagd. Deze was binnen 4 weken in huis. Netjes in elkaar gezet, zelf met viltjes onder de poten.

Bank is beschadigd

Bank is geleverd helemaal prima, maar blijkt beschadigen te hebben. Worden snel door verwijzen naar een externe partij die het moet oplossen. Terwijl er duidelijk gaten in de stof zitten. Plus we wacht nu drie weken op deze partij en denk niet dat ze het kunnen op lossen. Kortom ze passen je snel door naar een andere partij om het “even” op te lossen.

• Welk model heb je gekozen? Sommer

We de bank gekozen hebben de stalen besteld voor de kleur en het stofgevoel. De ban zit goed lekker stevig en de levering verliep ook prima

• Welk model heb je gekozen? Sommer

Heel blij met de mooie bank!

De bank is helemaal naar wens. Zit fijn, staat mooi in onze woonkamer. Helemaal goed.

Uitstekende klantenservice

Uitstekende klantenservice en een mooie bank ontvangen.

• Welk model heb je gekozen? Nord

Super mooie bank inclusief top bezorging

Bezorging was nog sneller dan verwacht en werd keurig telefonisch op de hoogte gehouden. De bank is mega mooi, zit heerlijk en de kleur komt overeen met verwachting. De bank was te groot voor de hal dus de bezorgers hebben een armleuning er afgehaald en daarna weer opgezet zodat het toch paste. Al met al heel blij!

• Welk model heb je gekozen? Knud

Ontzettend blij met onze prachtige Nord-bank

Ontzettend blij met onze prachtige Nord-bank in de kleur Sandy Beach. Snel geleverd, met zorg gemonteerd en erg tevreden over de kwaliteit van de bank!

• Welk model heb je gekozen? Nord

Mooie bank, goede kwaliteit!

Mooie banken, we hebben er twee. Zit en luiert lekker. Tot nu toe zeer tevreden mee.

• Welk model heb je gekozen? Moa

Uitstekend!

Van stofstalen naar bestelling en levering, duidelijke communicatie! Heel blij met de bank MOA!!

• Welk model heb je gekozen? Moa

Alles naar wens besteld en gekregen en op tijd De bezorging was ook goed precies als afgesproken

Een hele goede ervaring!

Vanuit Antwerpen zijn we naar Eerbeek gereden, omdat we het toch wat spannend vonden een bank te kopen zonder eerst te testen. Daar zijn we heel vriendelijk ontvangen en goed geholpen. Daarna online de bank aangekocht en op de afgesproken datum werd deze geleverd. Ook zijn wij zeer tevreden over de bezorgservice. Heel vriendelijke jongens en regelden voor ons extra plastic zakken om de bank in de pakken (we waren volop aan het schilderen). Dus By SIDDE is een aanrader wat ons betreft.

• Welk model heb je gekozen? Remus

Op alle fronten goed geregeld

Ik ben gewoon heel tevreden, over de service, de betrouwbaarheid in levering en contact hierover, en over de bank zelf.

Prachtige bank

Snel bestellen en zeer snel geleverd.

Prachtige, fijne bank!

Wat een fijne en mooie bank hebben wij gekocht! Zo blij mee. Vanaf het begin met kijken in de showroom tot nu de bank bij ons thuis zo tevreden en blij! You go By Sidde!!

Mooie bank goede service

De service is top.

Bezoek aan de showroom is een aanrader Wat een snelle levering!!! Prijs kwaliteit is top !

• Welk model heb je gekozen? Nord

Ik kan het iedereen aanraden, by sidde it is!

Uitstekend, topklasse banken, prima service!

• Welk model heb je gekozen? Remus

Supersnelle, nette levering. Bank van topkwaliteit en zit heerlijk.

Super fijne webshop

Een bank zonder ellenlange levertijd, een bank die netjes bij je thuis wordt afgeleverd met 5 jaar protex garantie inbegrepen. Daarnaast comfortabel en stijlvol. We hebben er heel lang over gedaan om een nieuwe bank te kiezen maar wat zijn we blij met onze keuze. Nu nog afwachten en hopen dat hij lang mooi blijft Ook vind ik het fijn dat de bank in nl wordt geproduceerd. Geen onnodige transport kosten vanuit andere landen

• Welk model heb je gekozen? Remus

mooie bank moa hele goede service vriendelijk personeel

wij hebben gekozen voor de bank moa zit heel goed

• Welk model heb je gekozen? Borre

Blij!

Goede ervaring met alles: bank, dienstverlening, etc.

Makkelijk en goed!

Het uitzoeken en bestellen van de bank was makkelijk en snel. We kregen snel de staaltjes voor de stoffen thuisgestuurd en daarna was de keuze snel gemaakt. Overzichtelijke site met een duidelijk en simpel bestelproces en daardoor was het zo gepiept. Bezorgd door aardige jongens die de nieuwe bank op de juiste plek hebben gezet. En, hij staat prachtig en zit heerlijk!

• Welk model heb je gekozen? Sommer

Prachtige bank en top levering!

Ik ben zo vreselijk blij met mijn prachtige BySidde sommer. Staat zo mooi. De levering was top en hij is voor verzending behandeld wat super fijn is.

Stationstraat 3

6961 DX Eerbeek

Over By SIDDE

By SIDDE is een vernieuwend concept dat inspeelt op de veranderende (online) markt. Zodra je de keuze hebt gemaakt, gaan onze vakmensen voor je aan de slag. Geen massaproductie of voorraden die wachten op een koper. We maken de bank op bestelling! Binnen 7 tot 9 werkdagen geleverd rechtstreeks vanaf onze fabriek. We gebruiken kwalitatieve materialen voor een lange levensduur. Je krijgt 5 jaar garantie op het binnenwerk van de bank. Combineer de bank met een By SIDDE vloerkleed, kussen en salontafel voor de ultieme design feeling.