Zowel het bestellen als de levering gingen heel soepel.

We hebben de bank ruim van tevoren besteld en de bank werd op de afgesproken datum geleverd. Ook de levering verliep prettig en soepel. Een groot voordeel vonden wij dat er helemaal geen plastic aan te pas kwam.

Supermooie strakke bank

• Welk model heb je gekozen? Sommer

Heel blij met onze Nord bank!

Na lang zoeken op internet bij de bekende woonwinkels (die vanwege corona allemaal dicht waren) kwamen we via de social media op de site van by Sidde terecht. Daar viel ons oog op 2 modellen en vervolgens bestelden we 2 stalen van de stoffen. Dit gaf meer verwarring omdat we ze allebei gaaf vonden. Dus een afspraak gemaakt in de showroom in Eerbeek (we wonen in de buurt). Dit gaf ons duidelijkheid om toch voor de Nord hoekbank te gaan omdat we een relatief kleine zithoek hebben. We kozen voor de groene stof die perfect past bij onze peachroze en mat groene muren. De bank zit lekker; stevig maar comfortabel. En de kids vechten om het heerlijke plekje in de hoek! Ik heb geen 5 sterren gegeven vanwege 2 dingetjes; wij vonden het jammer dat niet alle stoffen op alle modellen gekozen konden worden. En het andere dingetje was bij de levering. Bij het uitpakken van de bank bleek er een scheur in de afwerkstof te zitten aan de onderzijde van de bank. Niet een groot probleem (het werd met nietjes vastgezet) maar je schrikt toch even als je dit ziet.

• Welk model heb je gekozen? Nord

Top service en top kwaliteit

Topservice zo thuisbezorgd

Zeer fijne showroom, leuke banken en een hip merk! Snel geleverd en zit top!

Geweldige bank!!!

Helemaal verliefd op onze nieuwe bank! Wij kozen uiteindelijk voor de bank NORD in Beach Sandy en vinden ‘m geweldig! Snelle levering en goede service! Goede prijs kwaliteit verhouding en hij zit heerlijk!!

• Welk model heb je gekozen? Nord

Top qualiteit en service!

Alles mooi op tijd en de zetel werd zonder problemen een verdiep hoger gebracht. Zeer vriendelijk en behulpzaam. Mooie ruime zetel die goed zit!

Mooie kwaliteit

Mooie kwaliteit en correcte levering

• Welk model heb je gekozen? Mads

Een super fijne bank met hele snelle levering

We hebben onze nieuwe Sommer bank besteld bij By Sidde, nadat we in de showroom zijn gaan kijken en testen of de bank ook daadwerkelijk lekker zat. De bank werd al binnen 2 weken geleverd, wat mega snel is. De mannen kwamen de bank brengen, hebben het binnen 5 minuten in elkaar gezet en zijn gegaan. Top service!! De bank Sommer is wel een stevigere bank dan ik gewend ben, maar ben er zo blij mee.

Prachtige bank, super kwaliteit

De bank ziet er prachtig uit en zit heerlijk! Over het moment van bezorgen werd duidelijk gecommuniceerd en gemaakte afspraken werden nagekomen.

• Welk model heb je gekozen? Borre

Heerlijke bank, goede bezorging

Bank zit lekker, ziet er fantastisch uit in m’n huis en past goed bij mijn interieur. Bezorging en montage ging helemaal volgens plan. Fijn dat er geen verpakkingsmateriaal was om weg te gooien!

• Welk model heb je gekozen? Mads

Uitstekende service en erg mooie bank :)

Erg blij met de bank en de goede service

• Welk model heb je gekozen? Remus

De bank zit heel fijn, goed stevig, en ziet er precies zo uit als op het plaatje. De bezorging en service van de bezorgers was ook goed. Ik ben er heel blij mee

Heel mooie bank

Heel mooie bank , erg blij mee!☺️

Goede en snelle levering

Geen opmerkingen, keurig verzorgd.

• Welk model heb je gekozen? Borre

Super service

Deze bank besteld en werd afgeleverd op verzoek datum. De bank zat in een mooie stoffen herbruikbare hoes. De twee mannen die de bank binnen brachten waren keurig netjes en deden meteen viltjes onder de pootjes . De bank heeft een vrij stugge zit en is in het begin aan de harde kant maar dit is ook wel fijn , een actieve zit . Het long chaire gedeelte daar golft het zitkussen een beetje maar ik weet zeker dat als dit verergert de service van By Sidde goed zal zijn. Stof en materiaal een dikke plus. Goed sterk voor als je huisdieren hebt.

• Welk model heb je gekozen? Mads

Ideaal om thuis eerst stalen te ontvangen en zo lang bekijken als je wil, in andere winkels moeten stalen vaak na 1 dag terug. Uiteindelijk de Nord gekozen, leuke prijs, snelle levering en zit ook nog eens fijn!

• Welk model heb je gekozen? Nord

Fantastische bank & hocker!

Voor de bank hier werd geleverd had ik hem nog nooit in het echt gezien, hij is echt prachtig! Zit perfect en past heel mooi in het interieur. Het is een iets hardere bank maar dat vind ik persoonlijk net goed! Het enige kleine 'minpuntje' lag aan de levering. De bank bestaat uit 1 stuk en is enorm zwaar. Van de 2 leveranciers had er een wat moeite mee, hierdoor ging het dus wat moeilijker om hem op het eerste verdiep te krijgen.

• Welk model heb je gekozen? Knud

Fijne service, erg mooie bank! Enige wat ik wel miste waren wat meer aflevermomenten/dagen vanwege fulltime werk was het lastig in te plannen. Verder ontzettend goede levering en mooi product.

Precies zoals verwacht!

Nadat wij zijn gaan kijken en proefritten in de studio waren wij zeer te spreken over de bank. Kleurstalen komen goed overeen, helaas de hocker in de verkeerde kleur geleverd maar ook dit werd zeer snel en goed opgelost.

perfect

Door de mogelijkheid stofstalen te bestellen en de super klantvriendelijke klantenservice online, dus ongezien, mijn bank besteld. Zij is precies zoals ik had verwacht en ben er superblij mee. De levering is echt zo snel als ze beloven. Levering bovendien door topteam. Bank paste niet in de lift dus de mannen hebben de bank 2 verdiepingen omhoog getild. Verpakking is milieuvriendelijk (herbruikbare hoes - geen plastic materialen) en bank wordt netjes in elkaar gezet. Er werden zelfs nog even vilten stickers uit de bus gehaald voor onder de poten.

• Welk model heb je gekozen? Remus

Mogelijkheid tot bezichtiging gedaan, volledig coronaproof en zeer prettige ontvangst. Bestelling en bezorging zeer tevreden over, netjes de oude bank naar buiten gebracht en nieuwe bank op de plaats gezet. De bank zit prima!

Goede service en een mooie bank

Goede service en een mooie bank

• Welk model heb je gekozen? Tren

Geweldig!!!

Heel erg blij met onze BySidde bank. Wij zochten een bank met korte levertijd en kwamen bij BySidde uit. Een van de weinige die zo snel een bank levert! Voor deze mooie prijs krijg je een goede kwaliteit bank, snelle levering, en ook nog Protexx (waar wij erg blij mee waren aangezien wij de eerste avond gelijk rode wijn knoeide, maar niks meer te zien nu!) En los van dat allemaal is de bank ook nog eens super mooi!!! Wij moesten even wennen aan de wat stevigere zit maar zijn daar nu juist heel erg blij mee. Ook heel erg blij met de bijbehorende hocker. Al met al kan ik dit echt iedereen aanraden!!!! Bij twijfel zeker doen je krijgt geen spijt.

• Welk model heb je gekozen? Sommer

Goede ervaring. Snelle levering is geweldig

We hebben de showroom bezocht in Eerbeek. Mooie zaak en goed om even proef te zitten. We zijn voor de 4 zits knus gegaan. Inmiddels in huis en het IT helemaal top. Lekker stevig en comfortabel. Enige minpunt is dat we de 4 zits niet in de groene kleur en stof van het model Sommer konden krijgen. Dit was onze eerste keuze maar we wilden geen hoekbank meer. En dit is dus alleen met die hoekbank te krijgen. We moesten dus een concessie doen maar ook hier zijn we nu heel blij mee.

• Welk model heb je gekozen? Knud

Stationstraat 3

6961 DX Eerbeek

Over By SIDDE

By SIDDE is een vernieuwend concept dat inspeelt op de veranderende (online) markt. Zodra je de keuze hebt gemaakt, gaan onze vakmensen voor je aan de slag. Geen massaproductie of voorraden die wachten op een koper. We maken de bank op bestelling! Binnen 7 tot 9 werkdagen geleverd rechtstreeks vanaf onze fabriek. We gebruiken kwalitatieve materialen voor een lange levensduur. Je krijgt 5 jaar garantie op het binnenwerk van de bank. Combineer de bank met een By SIDDE vloerkleed, kussen en salontafel voor de ultieme design feeling.